Рецепт Яловичина тушкована з соєвим соусом

Рецепт Яловичина тушкована з соєвим соусом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 10 хв.
Рецепт приготування тушкованою яловичини з цибулею, часником, соєвим соусом, хересом, розмарином і чебрецем.

опис приготування:

Приготовану яловичину можна подрібнити і викласти на свіжу булочку, полив соусом, які залишилися після приготування.

  • яловичини— 1-1,8 кілограма
  • великий лук— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • Тереза— 1 Склянка
  • солі— 1/2 чайних ложки
  • води— 4 склянки
  • спеції— — За смаком
Яловичина тушкована з соєвим соусом - фото крок 1 1. Нарізати цибулю скибочками, очистити зубчики часнику. Нагріти вершкове масло у великій каструлі на середньому вогні. Підсмажити цибулю пару хвилин, до легкого коричневого відтінку.

Яловичина тушкована з соєвим соусом - фото крок 2 2. Викласти яловичину поверх лука. Додати зубчики часнику, соєвий соус, шеррі, сіль, воду, розмарин, чебрець та інші спеції на ваш розсуд. Накрити каструлю кришкою і варити на повільному вогні протягом 6 годин, поки яловичина не стане ніжною, і м'ясо не буде легко відокремлюватися від кісток.

Яловичина тушкована з соєвим соусом - фото крок 3 3. Якщо м'ясо не стало м'яким, поставити яловичину в духовку на 30 хвилин. За допомогою двох вилок відокремити м'ясо від кісток і дрібно нарізати.

Яловичина тушкована з соєвим соусом - фото крок 4 4. Відразу подавати або продовжувати варити на повільному вогні від 30 хвилин 1 годину. М'ясо можна зберігати в холодильнику добу. Перед розігрівом необхідно видалити жир з поверхні.

Яловичина тушкована з соєвим соусом - фото крок 5 5. Яловичину подавати з підсмаженим білим хлібом. при бажанні, бутерброди можна посипати сиром і запекти в духовці.

Подібні рецепти

Холодна закуска з соєвим м'ясом

Помадка для «ромової баби»

Пікантна легка закуска з соєвим м'ясом відмінно підійде до ваших гарячих страв. Прянощі надають їй особливий смак і аромат. Ідеально для святкового столу. А соєве м'ясо ще й корисно! опис приготування: Як приготувати холодну закуску з соєвим м'ясом? 1. яйце відварити, очистіть і дрібно поріжте...

Суп з соєвим м'ясом

Суп з соєвим м'ясом

Соєве м'ясо - зручний і недорогий текстурат, який збагачує страву білком, а також робить його ситніше. Пропоную Вашій увазі свій рецепт супу з локшиною і соєвим м'ясом. опис приготування: Докладніше, як приготувати суп з соєвим м'ясом, я розповім нижче. Для соєвого текстура я рекомендую підбир...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...

Яловичина, тушкована з огірками

Яловичина, тушкована з огірками

яловичина, тушкована з огірками — це дуже смачне печеня, сподобається всім любителям яловичини. Готуємо м'ясо з солоними огірками, які додадуть страві приємну кислинку і солонуватість. опис приготування: яловичина, тушкована з огірками — це дуже цікаве на смак блюдо. солоні огірочки, як я вже ...