Рецепти muscleman.com.ua

Холодець зі свинини і курки

Холодець зі свинини і курки

Холодець зі свинини і курки я роблю з морквою. Виходить дуже смачно, холодець готується легко. опис приготування: 1. Для початку замочіть свинячі ніжки і курку в холодній воді. звичайно, в різних чашках. Потримайте їх у холодній воді близько однієї години. 2. Потім поставити варитися в різні к...

Суп з білих грибів з вермішеллю

Суп з білих грибів з вермішеллю

Цей простий супчик з білих грибів з вермішеллю, приготований зовсім без м'яса, виходить настільки смачним, ароматним і ситним, що ви навіть і не помітите, як ваші тарілки стануть порожніми. опис приготування: Коли душа вимагає справжньої істинно російської домашньої кухні, важко знайти більш п...

Спагеті з креветками і беконом

Спагеті з креветками і беконом

Рецепт приготування спагетті з креветками, смаженим беконом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити макарони до готовності, згідно з інструкцією на упаковці. Відкласти в сторону 1 / 2 чашки рідини, що залишилася після варіння, злити воду ...

Соус «Змій Горинич»

Соус «Змій Горинич»

гострий пряний кисло солодкий соус з черемші і яблук «ЗМЕЙ Горинич» швидко і смачно) опис приготування: на 1 л готового соусу: черемшу моєму, ріжемо ,поміщаємо в глибоку тарілку, додаємо оцет, 1чайної ложки солі, заливаємо окропом, перемішуємо , накриваємо щільно, вкутуємо рушником, залишаємо ...

Шаурма з ковбасою і сиром

Плавлений сир в домашніх умовах

Шаурму з ковбасою і сиром можна взяти на пішу прогулянку на природу або дати дитині в школу, як бутерброд. Моя знайома запікає шаурму з ковбасою і сиром в тостері і виходить відмінний пиріжок. опис приготування: Для приготування шаурми з ковбасою і сиром візьміть готові круглі коржі або класи...

Xarco Zimu

Xarco Zimu

Харчо - це не тільки густий грузинський суп, але ще дуже смачна заготівля з томатів, зелений, часнику і волоських горіхів. З такою заправкою виходять самі наваристі і ароматні супи! опис приготування: Докладніше, як приготувати харчо на зиму, я розповім нижче. За бажанням в харчо можна додати ...

Суп з куркою і галушками

Суп з куркою і галушками

Рецепт приготування супу з курячими грудками, селерою, вареними яйцями і галушками. опис приготування: Вершковий густий суп з куркою і селерою порадує вас своїм ніжним насиченим смаком. Готова борошняна суміш, використовувана в рецепті, являє собою поєднання борошна, рослинного жиру, солі і ро...

Суп-пюре з помідорів з рисом

Суп-пюре з помідорів з рисом

Густий суп-пюре з помідорів відмінно підійде для легкого обіду. Такий супчик відновить сили після веселого вечора (і ніч!), стане "; цвяхом" сімейної трапези і знахідкою сезону помідорів. вперед! опис приготування: Суп-пюре з помідорів виходить насиченого оранжевого кольору, яскравого смаку, з...

Суфле з яловичини на пару

Суфле з яловичини на пару

Ніжне й ароматне суфле з яловичини на пару припаде до смаку вашій дитині, хоча можливо і ви з задоволенням з'їсте пару порцій цього смачного ласощі. опис приготування: Моя сестра використовувала цей простий рецепт суфле з яловичини на пару, коли її діти були зовсім маленькими, вона завжди готу...

Свиняча грудинка з макаронами

Свиняча грудинка з макаронами

Рецепт приготування хрусткої свинячої грудинки з макаронами і сиром. кількість порцій: 2 свинина— 1/4 грами(грудина, нарізати невеликими шматочками) макарони— 250 грам сіль— 1/2 чайних ложки часниковий порошок— 1/8 чайних ложки каєнський перець— 1/8 чайних ложки(мелений) хлібні крихти— 1/2 скля...

Суп-пюре з зеленого горошку

Суп-пюре з зеленого горошку

Зелений горошок вже давно вийшов з розряду річного овоча, свіжозамороженої він є круглий рік. Його навіть розморожувати не треба, він і так приготується швидко і якісно. опис приготування: Консистенція на ваш розсуд, суп із зеленого горошку може бути як досить густим, так і рідким. Для прикрас...

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Шоколадні капкейки з вершковим кремом

Рецепт приготування капкейков з какао, шоколадною начинкою і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і ірландського крем-лікеру. опис приготування: Ірландський крем-лікер ви можете замінити молоком або жирними вершками. Якщо ви готуєте капкейкі для дітей, виключіть з інгредієнтів алкоголь. ...

Грибна ікра з сушених грибів

Грибна ікра з сушених грибів

багатьом відомо, що ікра буває не тільки рибної, але і овочевий. А я ж знаю рецепт грибної. Консистенція виходить дуже ніжною. Її ідеально подавати, намазуючи на хліб. уважно читайте! опис приготування: Якщо ви дізнаєтеся про те, як приготувати грибну ікру з сушених грибів, то у вас завжди буд...

Свиная грудинка в луковой шелухе

Свиная грудинка в луковой шелухе

Шелуха лука — це не тільки перевірений роками барвник для яєць на Великдень. Вона чудово підійде для приготування смачної і шалено ароматної грудинки, від якої просто неможливо відірватися. опис приготування: Поспішаю поділитися з вами цікавим і дуже класним варіантом, як приготувати свинячу г...

Холодець новорічний

Холодець новорічний

У нашій родині вже давно склалася традиція на Новий рік варити холодець. Новорічний холодець вариться з яловичини, він виходить нежирним і гідним подачі на святковий стіл. опис приготування: Напевно у вас виникає питання — ніж новорічний холодець відрізняється від звичайного?:) звичайний холод...

Свиная грудинка на кости

Свиная грудинка на кости

Сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати свинячу грудинку на кістки. Готувати будемо в фользі, свинина вийде неймовірно ароматною і соковитою! приступимо! опис приготування: Подавати готову страву можна з вежею зеленню або овочевим салатом. Також рекомендується обсмажувати м'ясо з чебрецем...

Яловичина на лушпиння подушці

Яловичина на лушпиння подушці

Коли запікати м'ясо, завжди чекаєш соковиту і м'яку текстуру. Хоча це часто не виходить, і вона виходить сухою. Тепер я знаю, як цього уникнути. Досить додати один продукт, і все зміниться. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати яловичину на лушпиння подушці. Виходить дуже м'яке ...

Генуезький пиріг

Генуезький пиріг

Це дуже ніжний і легкий пиріг. Він хороший сам по собі, а також його можна використовувати як основу для тортів. кількість порцій: 10 яйця— 4 штуки вершкове масло— 50 грам цукрова пудра— 110 грам ванільний цукор— 15 грам мука— 125 грам пластівці мигдалю— 30 грам покласти 4 яйця в каструлю ...

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель (швидкий рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Філе індички в кефірі

Філе індички в кефірі

Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...