Рецепт Генуезький пиріг

Рецепт Генуезький пиріг
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це дуже ніжний і легкий пиріг. Він хороший сам по собі, а також його можна використовувати як основу для тортів.

кількість порцій: 10
  • яйця— 4 штуки
  • вершкове масло— 50 грам
  • цукрова пудра— 110 грам
  • ванільний цукор— 15 грам
  • мука— 125 грам
  • пластівці мигдалю— 30 грам
Генуезький пиріг - фото крок 1 покласти 4 яйця в каструлю з гарячою водою з-під крана і залиште на 10 хвилин, щоб вони зігрілися.

Якщо яйця були в холодильнику, залишити їх на 20 хвилин, оновлюючи гарячу воду.
Також заповнити миску, в якій будуть потім збивати яйця, гарячою водою, щоб вона нагрілася. Це пов'язано з тим, що яйця повинні бути теплими при збиванні, що покращує їх структуру.

Генуезький пиріг - фото крок 2 Між іншим, підготувати масло: розплавити 50 г вершкового масла на повільному вогні і залишити на вогні, поки воно майже не перестане кипіти. Зняти з вогню.

Розігріти духовку до 200 ° С

Генуезький пиріг - фото крок 3 У підготовлену миску, теплу і суху розбити яйця, додати 110 г цукрової пудри і 15 г ванільного цукру. Збити відразу на високій швидкості, поки суміш не стане легкою і пухнастою.

Генуезький пиріг - фото крок 4 Зменшити швидкість і додати масло, наливаючи тонкою цівкою (через сито, щоб видалити всі домішки що залишилися після нагрівання).

Генуезький пиріг - фото крок 5 Додати борошно через сито. І дуже швидко вмішати борошно віночком.
ВАЖЛИВО: Це складна частина. При збиванні яєць вийшло багато дрібних бульбашок, які роблять тісто пінистим і потрібної текстури. Вам необхідно вмішати муку якомога швидше (протягом 30 секунд, якщо це можливо), щоб тісто не впало.

Генуезький пиріг - фото крок 6 На дно форми покласти харчову плівку.
Ви також можете насипати кілька пластівців мигдалю.

Генуезький пиріг - фото крок 7 Вилити тісто у форму і випікати протягом 20-25 хвилин. Гарячий викласти на решітку.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Генуезький бісквіт

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...