Рецепт Холодець зі свинини і курки
Холодець зі свинини і курки я роблю з морквою. Виходить дуже смачно, холодець готується легко.
опис приготування:
1. Для початку замочіть свинячі ніжки і курку в холодній воді. звичайно, в різних чашках. Потримайте їх у холодній воді близько однієї години.
2. Потім поставити варитися в різні каструлі.
3. В обидві каструлі киньте ріпчасту цибулю. розділіть порівну.
4. Коли вода закипить, зніміть піну і киньте перець. теж порівну.
5. І ось м'ясо готове. Відокремте і куряче і свиняче м'ясо від кісток. Зніміть шкірку.
6. Обидва бульйону процідіть і змішайте.
7. Куряче і свиняче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з часником.
8. Потім розкладіть м'ясо за формами для холодцю.
9. залийте бульйоном.
10. Поставте в холодильник застигати мінімум на 4 годину.
Змішавши обидва бульйону, ви отримаєте приємний і ніжний холодець. Курка і свинина добре поєднуються. Подавайте зі свіжою зеленню.
Смачного.
- свинячі ніжки— 2 штуки
- Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
- часник— 3 зубчики
- Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
- пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
- курка— 1 штука
2. Потім поставити варитися в різні каструлі.
3. В обидві каструлі киньте ріпчасту цибулю. розділіть порівну.
4. Коли вода закипить, зніміть піну і киньте перець. теж порівну.
5. І ось м'ясо готове. Відокремте і куряче і свиняче м'ясо від кісток. Зніміть шкірку.
6. Обидва бульйону процідіть і змішайте.
7. Куряче і свиняче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з часником.
8. Потім розкладіть м'ясо за формами для холодцю.
9. залийте бульйоном.
10. Поставте в холодильник застигати мінімум на 4 годину.
Змішавши обидва бульйону, ви отримаєте приємний і ніжний холодець. Курка і свинина добре поєднуються. Подавайте зі свіжою зеленню.
Смачного.
Подібні рецепти
Холодець зі свинини і яловичини
На моєму святковому столі завжди є місце холодцю зі свинини. Зазвичай я заливаю холодець в одну велику форму і кілька формочок для кексів. Прикрашаю горошком і морквою і подаю з вареною картоплею. опис приготування: Рекомендую варити холодець в скороварці, так ви заощадите час. Отже, як пригот...
Холодець з курки без желатину
Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...
Холодець з курки в пляшці
Перед вами рецепт приготування холодцю з курки в пляшці. Виходить оригінальне і незвичайне блюдо. Смак і технологія — класичні, але ось подача здивує навіть гурманів зі стажем! Спробуйте! опис приготування: Такий простий рецепт, як приготувати холодець з курки в пляшці, вам обов'язково повинен...
Холодець зі свинячих ніжок і курки
Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...
Холодець з голови сома
Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...