Рецепт Холодець зі свинини і курки

Рецепт Холодець зі свинини і курки
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 7 г. 0 хв.
Холодець зі свинини і курки я роблю з морквою. Виходить дуже смачно, холодець готується легко.

опис приготування:

1. Для початку замочіть свинячі ніжки і курку в холодній воді. звичайно, в різних чашках. Потримайте їх у холодній воді близько однієї години.

2. Потім поставити варитися в різні каструлі.

3. В обидві каструлі киньте ріпчасту цибулю. розділіть порівну.

4. Коли вода закипить, зніміть піну і киньте перець. теж порівну.

5. І ось м'ясо готове. Відокремте і куряче і свиняче м'ясо від кісток. Зніміть шкірку.

6. Обидва бульйону процідіть і змішайте.

7. Куряче і свиняче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з часником.

8. Потім розкладіть м'ясо за формами для холодцю.

9. залийте бульйоном.

10. Поставте в холодильник застигати мінімум на 4 годину.

Змішавши обидва бульйону, ви отримаєте приємний і ніжний холодець. Курка і свинина добре поєднуються. Подавайте зі свіжою зеленню.

Смачного.

  • свинячі ніжки— 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 1-2 штук
  • часник— 3 зубчики
  • Горошки чорного перцю— 1 Чайна ложка
  • пучок кропу— 1 штука(Невеликий.)
  • курка— 1 штука
1. Для початку замочіть свинячі ніжки і курку в холодній воді. звичайно, в різних чашках. Потримайте їх у холодній воді близько однієї години.

2. Потім поставити варитися в різні каструлі.

3. В обидві каструлі киньте ріпчасту цибулю. розділіть порівну.

4. Коли вода закипить, зніміть піну і киньте перець. теж порівну.

5. І ось м'ясо готове. Відокремте і куряче і свиняче м'ясо від кісток. Зніміть шкірку.

6. Обидва бульйону процідіть і змішайте.

7. Куряче і свиняче м'ясо пропустіть через м'ясорубку разом з часником.

8. Потім розкладіть м'ясо за формами для холодцю.

9. залийте бульйоном.

10. Поставте в холодильник застигати мінімум на 4 годину.

Змішавши обидва бульйону, ви отримаєте приємний і ніжний холодець. Курка і свинина добре поєднуються. Подавайте зі свіжою зеленню.

Смачного.

Подібні рецепти

Холодець зі свинини

Холодець зі свинини і яловичини

На моєму святковому столі завжди є місце холодцю зі свинини. Зазвичай я заливаю холодець в одну велику форму і кілька формочок для кексів. Прикрашаю горошком і морквою і подаю з вареною картоплею. опис приготування: Рекомендую варити холодець в скороварці, так ви заощадите час. Отже, як пригот...

Холодець з курки без желатину

Холодець з курки без желатину

Холодець з курки має вагомі переваги. Він не такий жирний і калорійний, більш дієтичний, а також завжди виходить прозорим, красивого жовтуватого відтінку, з приємним ніжним смаком. опис приготування: Якщо вас мучить питання, як приготувати холодець з курки без желатину, щоб він був смачний і п...

Холодець з курки в пляшці

Холодець з курки в пляшці

Перед вами рецепт приготування холодцю з курки в пляшці. Виходить оригінальне і незвичайне блюдо. Смак і технологія — класичні, але ось подача здивує навіть гурманів зі стажем! Спробуйте! опис приготування: Такий простий рецепт, як приготувати холодець з курки в пляшці, вам обов'язково повинен...

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Холодець зі свинячих ніжок і курки

Апетитний і наваристий холодець зі свинячих ніжок і курки в домашніх умовах — відмінний варіант святкової закуски. Не полінуйтеся витратити час на кухні, щоб отримати неймовірний результат. опис приготування: 1. Насамперед очистите як слід і промийте свинячі ніжки. 2. вимийте курку, розріжте, ...

Холодець з голови сома

Холодець з голови сома

Оригінальна закуска як раз для новорічних свят або святкової вечері. Легка, але разом з тим смачна і з рибкою. Ділюся з вами рецептом холодцю з голови сома — дивіться, не пошкодуєте! опис приготування: хоча холодець — це традиційно свиняча закуска, можна сміливо готувати холодець і з птиці, і ...