Рецепти muscleman.com.ua

Геркулесова каша в мікрохвильовці

Геркулесова каша в мікрохвильовці

Швидкий, ситний і дуже корисний сніданок за пару хвилин, — не про це ви мріяли? Якщо так, то читайте, як приготувати геркулесовую кашу в мікрохвильовці — навчитеся готувати такий сніданок. опис приготування: Рецепт приготування геркулесовой каші в мікрохвильовці відноситься до розряду дуже про...

Солодкий картопля з яблуками

Солодкий картопля з яблуками

Рецепт приготування пюре з батату з вершками, яблучним соусом і імбиром. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Впорядкувати картопля на аркуші випічки Випікати до готовності, 1 час 10 хвилин — 1 час 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути. Розрізати кожен картопля поздовж...

Гарячий бутерброд «Болонья»

Гарячий бутерброд «Болонья»

Рецепт приготування гарячих бутербродів. Італійсько-американська кухня. опис приготування: відрізати хороший (товстий) гурток ковбаси. Розтопити масло в сковороді і обсмажити ковбасу до хрусткої скоринки. Розрізати булку навпіл. Начинити бутерброд ковбасою, сиром (по бажанню), майонезом або гі...

Смузі з тархуном і полуницею

Смузі з тархуном і полуницею

Смузи з тархуном, полуницею і абрикосами - прекрасний початок спекотного літнього дня! Смачний і ситний коктейль, повний свіжих вітамінів і корисної клітковини, буде готовий за лічені хвилини. опис приготування: Перед вами простий і швидкий рецепт, як приготувати смузі з тархуном і полуницею. ...

Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе

Бананові цукерки

Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...

Гужеро

Гужеро

Хочу познайомити вас з французькими сирними кульками. Відрізняються вони від профитролей тим, що всередині не утворюють одну велику порожнину, а виходять шаруватими, сирними і дуже смачними! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати Гужеро. Це дуже смачні кульки, які пода...

Шашлик з курки на шпажках

Шашлик з курки на шпажках

Дуже цікавий і простий рецепт шашлику з курки на шпажках я записала в гостях на вечірці і з тих пір частенько ним користуюся. Для приготування шашлику у цій рецептом знадобиться грудка. опис приготування: Шашлик з курки на шпажках подайте з відвареною картоплею і свіжими овочами. Бажано подати...

Шоколадне вафельний печиво

Шоколадне вафельний печиво

Рецепт приготування хрусткого вафельного печива з шоколадом і корицею. опис приготування: Розтопити шоколад з 1 склянкою олії в каструлі на середньому вогні, постійно помішуючи. Дати трохи охолонути. Збити яйця, ваніль і цукровий пісок в мисці електричним міксером на середній швидкості, від 4...

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою

Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це смачне м'ясне блюдо, яке прикрасить ваш святковий стіл або сімейна вечеря. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Холодець зі свинячих ніжок з яловичиною та куркою — це ситне і поживне блюдо, яке люблять усі. У святкові чи інші дні з...

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною

Фахитас з яловичиною — блюдо мексиканської кухні, в іншому випадку говорити, приготоване на грилі м'ясо, загорнуте в кукурудзяну коржик або тортилью. У приготуванні фахитас використовуються м'ясо, овочі та алкоголь. опис приготування: Фахитас з яловичиною готується зі свіжими сезонними овочам...

Суп по-східному

Суп по-східному

Рецепт супу по-східному з грибами на качиному бульйоні. опис приготування: Східна кухня завжди вражає нас різноманітністю смаків. Спробуйте приготувати новинку східної кухні - грибний суп на качиному бульйоні! качка— 1 штука цибуля-пористий— 1/2 штуки лука— 1/2 штуки морква— 2 штуки Luk-salo...

Соус з яблук на зиму

Соус з яблук на зиму

З яблук можна приготувати різні заготовки, які буде відрізняться відмінним смаком і малою ціною. Соус з яблук на зиму готується з цибулею, червоним перцем, родзинками, спеціями. А зваріть ви його за годину! опис приготування: Кожен раз при приготуванні обіду або вечері я б'юся над завданням, я...

Соус для шашлику з томатної пасти

Соус для шашлику з томатної пасти

Шашлики люблять майже всі, але якщо це блюдо власного виробництва, то потрібно використовувати соус, який можна приготувати, використовуючи томатну пасту. Смак м'яса з соусом буде дуже оригінальним. опис приготування: Якщо ваші рецепти з приводу різноманітних соусів вже використані, тоді зробі...

Сидр аля Глінтвейн

Сидр аля Глінтвейн

Традиційна суміш спецій — кориці, бадьяна і гвоздики — робить цей яблучний сидр схожим на глінтвейн. опис приготування: У великій каструлі довести сидр, лимонну цедру і спеції до кипіння, зняти з вогню. Дати настоятися по крайней мере 20 хвилин (або 4 годин). Процідити сидр через марлю і розли...

Гриби з цибулею і шпинатом

Гриби з цибулею і шпинатом

Рецепт приготування грибів портобелло з цибулею-пореєм, шпинатом і козячим сиром. Подавайте блюдо з хлібом з цілісного зерна. опис приготування: Обрізати темно-зелені частини з цибулі-порею. Нарізати цибулю-порей хрестоподібно і замочити в холодній воді. Промити і викласти на паперовий рушник,...

Соус з солоних огірків і гірчиці

Соус з солоних огірків і гірчиці

Універсальний соус з солоних огірків і гірчиці. Готується за лічені хвилини, низькокалорійний і додати родзинку навіть самому нудному страви! пікантний, остренький і дуже смачний! опис приготування: Докладніше, як приготувати соус з солоних огірків, я розповім нижче. Гірчицю вибирайте за смако...

Грибна ікра

Грибна ікра

грибна ікра, яку можна приготувати всього за годину з самих звичайних продуктів і в будь-який час року. У грибний сезон - з опеньків, а взимку - з глив або шампіньйонів. опис приготування: Дуже смачно як перекушування зі свіжим чорним хлібом або з тонким лавашем. Відмінне доповнення до картопл...

Грибна ікра з сухих грибів

Грибна ікра з сухих грибів

Ділюся простим рецептом грибної ікри з сухих грибів. Вона настільки ароматна, що навіть не стану описувати цей запах. просто приготуйте, і все самі зрозумієте! Відмінне доповнення до м'яса і гарнірів! опис приготування: Цей рецепт приготування грибної ікри з сухих грибів містить в собі тільки ...

Стейк яловичий в духовці

Стейк яловичий в духовці

Яловичий стейки в духовці виходять особливо ніжними і соковитими. У цьому рецепті описаний спосіб прожарювання медіум рейр - тобто, в розрізі м'ясо виходить вираженого рожевого кольору, з кров'ю. опис приготування: Стейк з яловичини готується досить швидко і просто. відмінно, якщо у вас буде ч...

Говяжья печень с курагой и яблоком

Говяжья печень с курагой и яблоком

Этот рецепт для любителей блюд из печени. Готовить можно любую печень: свинячу, курячу, яловичу. Будет одинаково вкусно, повірте. Сладость кураги и кислинка яблока придадут новый вкус печенке. опис приготування: Ця страва для тих, хто любить субпродукти. Печень полезна всем, это давно известно...