Рецепт Суп-пюре з горошку з м'ятою

Рецепт Суп-пюре з горошку з м'ятою
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Якщо вам до душі легкі і корисні супчики, обов'язково спробуйте повторити цей рецепт. насичений смак, яскравий колір і нескладний процес роблять це блюдо дійсно вартим уваги

опис приготування:

Представляю вам класну ідею, як приготувати суп-пюре з горошку з м'ятою. Плюс його в тому, що він всесезонний, його можна варити як зі свіжого молодого зеленого горошку, так і з замороженого. Порей можна сміливо замінити звичайним ріпчастою цибулею. Якщо хочете більш кремовий варіант, додайте в кінці варіння трохи вершків, буде теж дуже здорово. Подавати такий супчик можна з сухариками, дрібкою тертого сиру або насінням, наприклад.

  • Зелений горошок— 500 грам
  • Лук-пориста— 2 штуки
  • м'ята— 1 пучок
  • Вершкове масло— 1 Ст. ложка
  • Сіль і перець— За смаком
Суп-пюре з горошку з м'ятою - фото крок 1 1. вимийте, обсушити порей і м'яту. У невеликій каструльці доведіть до кипіння воду.

Суп-пюре з горошку з м'ятою - фото крок 2 2. На сковороді розігрійте вершкове масло, викладіть цибулю і млоїте на повільному вогні хвилин 5, помішуючи. Посоліть і при бажанні поперчіть за смаком.

Суп-пюре з горошку з м'ятою - фото крок 3 3. У киплячу воду викладіть горошок. Після повторного закипання варіть 3-4 хвилини. Горошок одразу ж відкиньте на друшляк, зберігши воду, в якій він варився, і поставте на лід, щоб зупинити процес варіння.

Суп-пюре з горошку з м'ятою - фото крок 4 4. У чашу блендера відправте порей, горошок, листочки м'яти і влийте трохи води. збийте, оціните консистенцію і при необхідності додайте ще воду.

Суп-пюре з горошку з м'ятою - фото крок 5 5. Готовий суп-пюре з горошку з м'ятою перелийте в каструлю, поставте на вогонь і доведіть до кипіння. При необхідності додайте ще солі за смаком. Відразу ж після закипання знімайте з вогню і подавайте до столу.
Смачного!

Подібні рецепти

Суп з зеленого горошку з м'ятою

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ятою muscleman.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Р...' at line 1

На перший погляд може здатися, що суп із зеленого горошку з м'ятою дещо незвичний, але це не так. Поєднання цих інгредієнтів вельми доречне, а з додаванням вершків і масла суп ще смачніше. опис приготування: Цей суп із зеленого горошку з м'ятою готується дуже швидко. багатьом здасться, що ці п...

Суп з цибулі і горошку

Суп з цибулі і горошку

Рецепт приготування легкого супу-пюре з цибулі, зеленого горошку, бульйону і естрагону. опис приготування: У великій каструлі для супу нагріти оливкове масло на повільному вогні. Додати цибулю і смажити під кришкою, поки він не стане м'яким і прозорим. Додати бульйон і довести до кипіння. Змен...

Суп з молодого горошку

Суп з молодого горошку

Такий супчик можна варити не тільки влітку, коли є свіжий зелений горошок, його можна приготувати і з замороженого горошку. Найголовніше — для цього супу потрібен молодий, молочний зелений горошок. опис приготування: Супчик швидкого приготування з молодого зеленого горошку приготувати дуже лег...

Суп із зеленого горошку

Суп із зеленого горошку

А ви любите супи-пюре? Я ось, якщо чесно, просто обожнюю їх! У них неймовірна суміш! Сьогодні хочу показати вам, як приготувати суп із зеленого горошку, який теж будемо пюрировать. опис приготування: За що я люблю цей супчик в першу чергу, так це за те, що на його підготовку йде не більше 20 х...

Флан з зеленого горошку

Флан з зеленого горошку

флан — це щось на зразок французького суфле. Мені дуже подобається флан з зеленого горошку — розповідаю, як його приготувати! опис приготування: Флан з зеленого горошку — страва французької кухні, за своєю консистенцією нагадує суфле. До столу він подається холодним. Зазвичай його подають із з...