Рецепт Гужеро

Рецепт Гужеро
Кількість порцій: 40-45 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу познайомити вас з французькими сирними кульками. Відрізняються вони від профитролей тим, що всередині не утворюють одну велику порожнину, а виходять шаруватими, сирними і дуже смачними!

опис приготування:

З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати Гужеро. Це дуже смачні кульки, які подають гарячими з ароматною заправкою або соусом. Щоб Гужеро вийшли як треба, дотримуйтесь рецептуру і під час випічки не відчинити дверцята духовки, це важливо. Від холодного повітря вони можуть впасти, не стануть повітряними. Тому печіть спочатку при 200 градусах хвилин 10, потім зменшіть до 180 хвилин 3-4, а потім крізь дверцята дивіться, який колір придбали кульки. Як тільки вони стали золотистими, значить готові! Дуже зручно піч Гужеро на силіконовому килимку. хай щастить!

  • молоко— 0,5 склянки
  • Борошно пшеничне— 0,5 склянки
  • Вершкове масло— 50 грам(+ 1 ст.л для заправки)
  • сіль— 0,5 чайних ложки(без гірки)
  • яйце— 2 штуки
  • Тертий сир— 0,5 склянки(+ для посыпки)
  • гірчичний— 0,5 чайних ложки
  • часник— 1 зубчик
  • рубана петрушка— 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений— За смаком
Гужеро - фото крок 1 1. Підготуйте продукти. приступимо!

Гужеро - фото крок 2 2. У каструльку покладіть шматочок масла, сіль і молоко. Доведіть до кипіння.

Гужеро - фото крок 3 3. Коли молочна суміш закипить, всипте борошно і швиденько перемішайте масу, щоб не було грудочок. Зніміть з вогню.

Гужеро - фото крок 4 4. Тісто має добре відставати від стінок і збиратися в кого. Воно м'яке і пластичне, як на фото.

Гужеро - фото крок 5 5. Дайте тісту трохи охолонути, хоча б до 40 градусів, щоб не згорнулися білки. У тепле тісто вводите по одному яйцю і перемішуйте ретельно масу до однорідності.

Гужеро - фото крок 6 6. Натріть твердий сир на дрібній тертці, введіть в тісто, також додайте гірчицю. перемішайте.

Гужеро - фото крок 7 7. Testo майже! Приготуйте кондитерський мішок, зручну насадку. Духовку розігрійте до 200 градусів.

Гужеро - фото крок 8 8. Отсадіте сирні кульки на деко або пергамент, дотримуйтесь відстань, діаметр кульок - 1,5-2 см. Якщо пергамент у вас звичайний - змастіть його маслом, якщо з силіконом - не потрібно.

Гужеро - фото крок 9 9. Випікайте Гужеро при температурі 200 градусів 10 хвилин, а потім зменшіть температуру до 180 градусів і печіть до рум'яного кольору.

Гужеро - фото крок 10 10. Порубати дрібно петрушку і часник, додайте дрібку чорного перцю і розтоплене вершкове масло. перемішайте, від гарячого масла часник відразу дасть чудовий аромат.

Гужеро - фото крок 11 11. Гужеро готові.

Гужеро - фото крок 12 12. Гарячі Гужеро полийте заправкою, посипте тертим сиром і подайте.

Гужеро - фото крок 13 13. приємного!

Подібні рецепти

Гужеро з сиром

Ніжна свинина без клопоту

Гужеро - французька несолодка випічка з заварного тіста з сиром. Сир додається безпосередньо в тісто. Гужеро випікаються або у вигляді круглого пирога з отвором в центрі, або у вигляді кульок. опис приготування: Для приготування Гужеро найкраще використовувати сири з яскраво вираженим смаком. ...

Гужеро з сиром і беконом

Гужеро з сиром і беконом

Рецепт приготування Гужеро (сирних слоек) з додаванням сиру і бекону. опис приготування: Франція славиться чудовим смаком своєї випічки. Спробуйте приготувати найніжніші сирні слойки, які французи називають guegeres (Гужеро). сколотин— 3/4 склянки вершкового масла— 5 Ст. ложок борошна— 250...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...