Рецепти muscleman.com.ua
Фаршировані томати «сеньйор Помідор»
фаршировані томати — смачна страва, яке підійде і для святкового столу, і для буденного. Блюдо дуже просте в приготуванні, але зовнішній вигляд і смак у нього більш ніж вишукані. Спробуйте! опис приготування: рецепт, як приготувати фаршировані томати "; Сеньйор Помідор ";, тільки на перший пог...
Соус до свинини
Такий соус підійде майже до будь-якого готового м'яса, але до свинини він підходить ідеально. З таким соусом свинину можна подати до столу. У ньому її можна і запекти. Буде смачно і так, і так. опис приготування: Змішайте томатний сік, перці і спеції. проваріть все. Потім перемішайте за допомо...
Солодкий хліб з насінням
Ми звикли, що хліб подається майже до всіх другим і першим стравам. З ним поситнее буде! Не знаю, звідки пішла ця культура, але я вирішила поставити дану випічку на перший план. ось, що вийшло. опис приготування: Вийшов зовсім несподіваний результат, який може зрівнятися зі святковим кексом до...
Судак з картоплею
Запечена в духовці риба з картоплею і під сиром — це завжди дуже смачно, тут і говорити нема чого! Влаштуйте своїм домашнім невеличке свято з смачною вечерею. опис приготування: Насправді це дуже простий рецепт судака з картоплею і він не займе у вас багато сил. Я дуже часто запікаю що-небудь ...
Оладки на кефірі класичні
Fasulada — традиційний густий грецький суп з овочів і квасолі. Фасулада дуже ситне і густе блюдо, тому його можна подавати в якості супу, а також в якості основного другої страви. опис приготування: Fasulada — дуже цікаве і смачне блюдо, приготоване на квасолі. Квасоля для фасулади можна викор...
Фруктові тістечка з мигдалем
Рецепт приготування розсипчастих тістечок з фруктовим джемом і мигдалем. У цьому рецепті використовується вишневий джем, ви можете замінити його будь-яким іншим. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. Змастити маслом форму для випікання. У мисці змішати разом борошно, корицю, сі...
Холодна закуска з рапанів
Морепродукти дуже добре підходять для приготування закуски. Вони легко засвоюються організмом і не перевантажують шлунок. Дуже вигідним буде рецепт, як приготувати холодну закуску з рапанів. опис приготування: Якщо пощастило знайти свіжі рапани, то страву можна зробити хвилин за 10-15, проте б...
Листковий салат з рибними консервами
Розповім вам сьогодні, як приготувати листковий салат з рибними консервами, або "; Легку Мімозу ";, як я його називаю. А легким цей салат є тому, що ні картоплі, ні рису в складі немає! опис приготування: головне, що можна сказати про це простому рецепті листкового салату з рибними консервами,...
Глазурований сквош
Сквош - це різновид річної солодкої гарбуза, схожою на кабачок. Спробуйте приготувати корисний і низькокалорійний десерт - сквош в глазурі. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти деко алюмінієвою фольгою і змастити маслом. Викласти шматочки сквошу на лист для випічки. П...
Сендвічі з рибою і капустою
Приготування бутербродів з капустою і рибним філе. За рецептом вийде 4 sendvicha. опис приготування: 1. Розігрійте близько 4 склянок води в каструлі. Додайте нашатковану капусту і нарізану моркву. Варити протягом 2 хвилин. Злийте воду і злегка промийте овочі під холодною проточною водою. 2. У...
Печериці, запечені з сиром
печериці, запечені з сиром, — дивовижно смачна закуска. соковита, ароматна, вмить зникає з тарілки. Приготуйте її — і ваші близькі обов'язково попросять зробити ще! опис приготування: Коли душа вимагає свята — з нею важко сперечатися. Та й не потрібно. Простіше влаштувати свято. З гостями або ...
Севіче з м'ятою і грейпфрутом
Севіче - це блюдо з риби або морепродуктів. Батьківщиною севиче вважається Перу. Подається як закуска. Спробуйте приготувати севіче з соковитим грейпфрутом і ароматною м'ятою. опис приготування: Зріжте шкірку з грейпфрута і видаліть серцевину. Зберіть сік в миску. Додати цибулю, чилі, м'яту, с...
Гарячі бутерброди під сиром
Гарячі бутерброди, приготовані з сиром, яйцем і ковбасою припали до смаку всій родині в першого шматочка! це нехитра, але дуже смачна і швидка їжа. опис приготування: Основні інгредієнти в цьому рецепті — яйця, тостовий хліб і сир. Все інше лише мої доповнення, тому сміливо можете додавати сво...
Філе червоної риби в духовці
Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...
Суп з курячих сердечок
Після свят у нас залишаються яскраві враження і тяжкість в шлунку від достатку з'їдених страв, в ці дні хочеться їсти щось легке, тому я пропоную вам чудовий суп з курячих сердечок. опис приготування: Я хочу поділитися з вами дуже простим рецептом супу з курячих сердечок, який дозволить вам пі...
Хліб пшенично-житній
Ароматний житній хліб з хрусткою скоринкою і щільним м'якушем дуже хороший і до обіду, і до гуртку молока. Навіщо купувати його в магазині, якщо можна приготувати вдома? опис приготування: кажуть, хата, де пахне хлібом, біда обходить стороною. хочете перевірити? Починайте пекти хліб. Тільки н...
Хліб з цільного зерна
Всі знають, що хліб з цільного зерна набагато корисніше для організму. все мікро- і макроелементи знаходяться саме в оболонці зерна. поділюся рецептом, як приготувати хліб з цільного зерна. опис приготування: Такий хліб можна зробити в хлібопічці, але я розповім про те, як приготувати його вру...
Грибочки по-венесуельські
Дуже проста в приготуванні закуска. Грибочки дійсно готуються швидко і легко, виходять нереально смачними. Закуску можна подавати до святкового столу або на сімейний обід / вечеря. опис приготування: В оригінальному рецепті вказано, що можна додавати ще й ягоди ялівцю, а також кріп, але це все...
Солянка з ковбасою
Я вам покажу рецепт, як приготувати солянку з ковбасою, картоплею, цибулею, помідорами, солоними огірками і маслинами. Це дуже ситний і густий м'ясний супчик для тих, хто любить добре поїсти. опис приготування: Солянка з ковбасою - це дуже густий з насичений смаком суп, який часто готували наш...
Вершкове морозиво в шоколаді
Класика жанру. Це королівське морозиво не зрівняється з магазинним, а Прігову своїми руками його дуже легко! опис приготування: Молоко довести до кипіння. Жовтки від яєць і цукрову пудру збийте вінчиком і обережно, помсешівая, додайте в цю суміш молоко. Процідіть масу і підігрійте її до густої...