Рецепт Фаршировані томати «сеньйор Помідор»

Рецепт Фаршировані томати «сеньйор Помідор»
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
фаршировані томати — смачна страва, яке підійде і для святкового столу, і для буденного. Блюдо дуже просте в приготуванні, але зовнішній вигляд і смак у нього більш ніж вишукані. Спробуйте!

опис приготування:

рецепт, як приготувати фаршировані томати "; Сеньйор Помідор ";, тільки на перший погляд здається складним. Насправді ж це навіть простіше, ніж приготувати голубці. Але це блюдо, впевнена, стане вашим фаворитом, і ви будете його готувати дуже часто. Тим більше, що це страва не літній, помідори є в продажу цілий рік. звичайно, взимку вони менш смачні, ніж влітку, але для фарширування згодяться.

  • помідори— 5 штук
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • фарш— 200 грам
  • кориця мелена— 1/2 чайних ложки
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Мал— 50 грам
  • бульйон— 100 мілілітрів
  • кріп— 1 Чайна ложка
  • петрушка— За смаком
  • м'ята— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Фаршировані томати Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цього разу фарш я використовувала покупної свинячо-яловичий.

Фаршировані томати У помідорах зріжте верхівки і вийміть м'якоть, щоб вийшли чашечки. М'якоть не поспішайте викидати, вона нам знадобиться. У кожну помідорову чашечку насипте по щіпці цукру.

Фаршировані томати Цибулю дрібно порубати ножем. Часник можна пропустити через прес, а можна також дрібно порубати.

Фаршировані томати У рослинному маслі спочатку обсмажити цибулю і часник до м'якості, а потім додайте фарш і обсмажте кілька хвилин, часто помішуючи.

Фаршировані томати Потім додайте в сковороду рис (сирої), томатну пасту і м'якоть помідорів, злегка посоліть і поперчіть.

Фаршировані томати готуйте, час від часу помішуючи, щоб вийшла розсипчаста маса, 15-20 хвилин.

Фаршировані томати Змішайте підготовлену м'ясну начинку з дрібно посіченою зеленню (кропом, петрушкою, м'ятою). Отриманою сумішшю нафаршируйте помідори. Помідори поставте в форму для запікання, накрийте капелюшками, які ми зрізали на початку. У форму налийте 3 ст. ложки води і відправте в духовку на 35 хвилин (температура — 180 градусів).

Фаршировані томати Фаршировані томати готові. Подавайте гарячими і їжте із задоволенням!

Подібні рецепти

Сеньйор Баклажан

Гречаний пудинг

Любіть ситні, ароматні і смачні страви на швидку руку? Тоді обов'язково подивіться, як приготувати смажені баклажани з курячим фаршем і спеціями під назвою Сеньйор Баклажан. Ну просто смакота! опис приготування: Таке блюдо найкраще подавати з овочами або салатом, тоді воно буде набагато смачні...

Фаршировані томати

Фаршировані томати

Фаршировані томати - відмінний варіант гарячої закуски, яку я часто готую влітку на сніданок. Їх також можна подати і для фуршетного столу. Для начинки я беру яйце, сир, маслини і кріп. опис приготування: розповідаю, як легко і швидко приготувати фаршировані томати. Яскраві томатні чаші, напов...

Сушені томати в маслі

Сушені томати в маслі

Італійська заготівля з помідорів в маслі. опис приготування: підготовка: Виберіть кілограм помідорів, висушіть і наріжте навпіл. Покладіть томати на дерев'яну дошку для просушування на сонці попередньо приправивши томати сіллю. Прибирайте на ніч в сухе місце. Просушка займе близько 3 днів. при...

Фаршировані ананаси

Фаршировані ананаси

Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи

Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...