Рецепт Фаршировані томати «сеньйор Помідор»
фаршировані томати — смачна страва, яке підійде і для святкового столу, і для буденного. Блюдо дуже просте в приготуванні, але зовнішній вигляд і смак у нього більш ніж вишукані. Спробуйте!
опис приготування:
рецепт, як приготувати фаршировані томати "; Сеньйор Помідор ";, тільки на перший погляд здається складним. Насправді ж це навіть простіше, ніж приготувати голубці. Але це блюдо, впевнена, стане вашим фаворитом, і ви будете його готувати дуже часто. Тим більше, що це страва не літній, помідори є в продажу цілий рік. звичайно, взимку вони менш смачні, ніж влітку, але для фарширування згодяться.
- помідори— 5 штук
- цукор— 1 Чайна ложка
- Цибуля— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- фарш— 200 грам
- кориця мелена— 1/2 чайних ложки
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- Мал— 50 грам
- бульйон— 100 мілілітрів
- кріп— 1 Чайна ложка
- петрушка— За смаком
- м'ята— За смаком
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
У помідорах зріжте верхівки і вийміть м'якоть, щоб вийшли чашечки. М'якоть не поспішайте викидати, вона нам знадобиться. У кожну помідорову чашечку насипте по щіпці цукру.
Цибулю дрібно порубати ножем. Часник можна пропустити через прес, а можна також дрібно порубати.
У рослинному маслі спочатку обсмажити цибулю і часник до м'якості, а потім додайте фарш і обсмажте кілька хвилин, часто помішуючи.
Потім додайте в сковороду рис (сирої), томатну пасту і м'якоть помідорів, злегка посоліть і поперчіть.
готуйте, час від часу помішуючи, щоб вийшла розсипчаста маса, 15-20 хвилин.
Змішайте підготовлену м'ясну начинку з дрібно посіченою зеленню (кропом, петрушкою, м'ятою). Отриманою сумішшю нафаршируйте помідори. Помідори поставте в форму для запікання, накрийте капелюшками, які ми зрізали на початку. У форму налийте 3 ст. ложки води і відправте в духовку на 35 хвилин (температура — 180 градусів).
Фаршировані томати готові. Подавайте гарячими і їжте із задоволенням!
Подібні рецепти
Гречаний пудинг
Любіть ситні, ароматні і смачні страви на швидку руку? Тоді обов'язково подивіться, як приготувати смажені баклажани з курячим фаршем і спеціями під назвою Сеньйор Баклажан. Ну просто смакота! опис приготування: Таке блюдо найкраще подавати з овочами або салатом, тоді воно буде набагато смачні...
Фаршировані томати
Фаршировані томати - відмінний варіант гарячої закуски, яку я часто готую влітку на сніданок. Їх також можна подати і для фуршетного столу. Для начинки я беру яйце, сир, маслини і кріп. опис приготування: розповідаю, як легко і швидко приготувати фаршировані томати. Яскраві томатні чаші, напов...
Сушені томати в маслі
Італійська заготівля з помідорів в маслі. опис приготування: підготовка: Виберіть кілограм помідорів, висушіть і наріжте навпіл. Покладіть томати на дерев'яну дошку для просушування на сонці попередньо приправивши томати сіллю. Прибирайте на ніч в сухе місце. Просушка займе близько 3 днів. при...
Фаршировані ананаси
Фарширований ананас виходить дуже смачним, він настільки ефектно виглядає на столі, що його можна сміливо приготувати гостям або на романтичну вечерю вашій другій половинці. опис приготування: Блюдо "; з сюрпризом ";, а точніше фаршироване, завжди привертає до себе багато уваги, адже дуже ціка...
Фаршировані баклажани по-вірменськи
Фаршировані баклажани по-вірменськи — моя фірмова страва, якому мене навчив професійний кухар-вірменин. Баклажани виходять просто чудовими — пальчики оближеш! опис приготування: Фаршировані баклажани по-вірменськи — блюдо практично ідеальне. Судіть самі. По перше, готується воно швидко — всі п...