Рецепти muscleman.com.ua

Хліб на кефірі

Хліб на кефірі

Хліб на кефірі виходить не тільки смачним, але і більш корисним, ніж звичайний. Його нескладно готувати. Швидше дивіться рецепт! опис приготування: Для приготування такого хліба беремо кефір середньої жирності, сухі дріжджі і два види борошна. Я змішую цельнозерновую зі звичайною — тоді хліб в...

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Шоколадні капкейки з м'ятним кремом

Рецепт приготування капкейков з какао і кремом з вершкового масла, цукрової пудри і екстракту м'яти. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 16-18 капкейков. Поєднання м'яти і шоколаду подарує вам незабутні хвилини блаженства. какао-порошку— 3/4 склянки соди— 1/2 чайних ложки розпушув...

Суп із зеленим горошком

Суп із зеленим горошком

Яскравий різнокольоровий річний суп із зеленим горошком підніме настрій і буде з задоволенням з'їдений і дорослими, і дітьми. опис приготування: Рецепт приготування супу з зеленого горошку надзвичайно простий. Супчик виходить легким і з незвичайним ароматом. А яскраві фарби свіжих літніх овочі...

Грибний суп із заморожених грибів

Грибний суп із заморожених грибів

Якщо у вас є в запасі заморожені грибочки, з них можна приготувати чудовий супчик. А так як він готується без м'яса, це робить його дієтичним і нешкідливим для фігури. опис приготування: Цибуля і розморожені гриби обсмажуємо. Овочі подрібнюємо і ставимо варитися. Потім все змішуємо в одній кас...

Гриби з ковбасою в духовці

Рецепти салат «наречена»

Для того щоб урізноманітнити звичайне меню, вам варто задуматися не тільки про гарячих стравах, але і про закусках. Їх робити набагато простіше і швидше. Тому я часто їх готую в звичайні дні. опис приготування: Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати гриби з ковбасою в духовці (...

Соус Айолі

Соус Айолі

Ajoli (французький. Aïoli або All-i-oli) - холодний соус емульсійного типу з часнику і оливкового масла з яскравим насиченим ароматом. Простий рецепт соусу айоли — до вашої уваги. опис приготування: Класичний варіант соусу айоли прийнято готувати з оливкового масла і часнику. Іноді в нього дод...

Соус «мостарда»

Соус «мостарда»

Відкриваючи для себе італійську кухню, ви можете зустріти цікавий рецепт густого соусу на основі фруктів з додаванням гірчиці. Я покажу, як приготувати соус "; Мостарда" з яблук, груш і винограду. опис приготування: Сам по собі рецепт абсолютно нескладний, але в цілому він буде займати близько...

Суп із заморожених лисичок

Суп із заморожених лисичок

Суп із заморожених лисичок дуже любить вся моя сім'я, а я дуже люблю їх збирати. Лисички прекрасно зберігаються в замороженому вигляді, тому і взимку, і навесні ми їмо цей смачний і корисний супчик. опис приготування: Суп із заморожених лисичок я роблю пісним, так як взагалі вважаю за краще ле...

Генуезький пиріг

Генуезький пиріг

Це дуже ніжний і легкий пиріг. Він хороший сам по собі, а також його можна використовувати як основу для тортів. кількість порцій: 10 яйця— 4 штуки вершкове масло— 50 грам цукрова пудра— 110 грам ванільний цукор— 15 грам мука— 125 грам пластівці мигдалю— 30 грам покласти 4 яйця в каструлю ...

Французький багет на заквасці

Французький багет на заквасці

Серед усього розмаїття хлібобулочних виробів слід приділити особливу увагу багет, м'яким і хрустким. розповім вам, як приготувати французький багет на заквасці, найпопулярніший. опис приготування: Багет можна використовувати замість хліба: в якості основи для бутербродів, подавати до перших ст...

Шніцель по-міністерськи з маслом

Шніцель по-міністерськи з маслом

чудове блюдо — міністерський шніцель! Він готується з ніжного курячого м'яса, в яке загортають шматочок масла, а потім обсмажують шніцель на сковороді. Цілком підійде на святковий стіл! опис приготування: Як зробити шніцель по-міністерськи в домашніх умовах? Нічого складного, беремо курячі гру...

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками

Суп з маринованими опеньками — дуже ароматний і смачний суп, встояти перед яким не зможе жоден любитель грибочків. Якщо в холодильнику є баночка маринованих опеньків — сміливо готуйте! опис приготування: Моя сім'я дуже любить збирати гриби, зокрема — осінні опеньки, тому у нас в холодильнику з...

Гриби фаршировані в духовці

Гриби фаршировані в духовці

Прекрасне святкове блюдо, можна подавати як в гарячому, так і охолодженому вигляді. опис приготування: Чим дрібніше будуть гриби, тим більш вишуканою буде закуска. Також підійде для "; пісних" свят. печериці— 6 штук цибулина— 1 штука сир бринза— 20 грам майонез— 1 Чайна ложка сіль, чорний п...

Шаурма в мультиварці

Шаурма в мультиварці

Шаурму будинку можна приготувати навіть в мультиварці! Спочатку в мультиварці готується м'ясо, а потім вже присмажується сама шаурма. Начинка для шаурми може бути найрізноманітнішою: трохи м'яса і овочів. опис приготування: Шаурма в мультиварці загортається в лаваш без соусу або майонезу. Спо...

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп - це відмінна альтернатива м'ясного бульйону. Він не менш ситний, а ще підходить для часу поста, а тому ціни йому немає. Цей рецепт вам точно доведеться до речі багато разів. Читайте! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати грибний суп з білих заморожених г...

Гарнір до бефстроганов

Гарнір до бефстроганов

При приготуванні м'яса можна забути і про гарнір. Для бефстроганов найкраще підійдуть макаронні вироби або картопляне пюре. В даному випадку ми приготуємо саме макарони. опис приготування: Приготувати гарнір до бефстроганов в домашніх умовах можна мінімум за 20 хвилин, максимум за один час (як...

Суші з тунцем

Суші з тунцем

Суші з тунцем найбільш популярні, вони гострі. Простий рецепт суші з тунцем я взяла у подруги, яка працює суші-барі, просто фанатки суші. Вона робить суші з тунцем з майонезом і соусом Срірача. опис приготування: Суші з тунцем можна подавати з майонезом. Японці насправді використовують багато ...

Фарширована гарбуз Квиноа

Фарширована гарбуз Квиноа

Рецепт приготування гарбуза фаршированої ковбасою і кедровими горішками. опис приготування: Рецепт приготування гарбуза фаршированої ковбасою і кедровими горішками. лобода— 1 Склянка солодкий лук— 1 Склянка кедрові горіхи— 1 Склянка ковбаса (свинина)  — 2 штуки яблуко (нарізане)  — 1 Склянка...

Солоні огірки по-російськи

Солоні огірки по-російськи

Солоні огірки - чи не найпопулярніша закуска на якому столі. І не дивно, адже вони поєднуються практично з будь-яким блюдом і ідеально доповнюють святкове застілля. Пропоную рецепт! опис приготування: Ідеальні хрусткі огірочки виходять в міру солоними. Готову закуску потрібно зберігати в підва...

Сербський айвар

Сербський айвар

Балканська кухня завжди вміла здивувати і порадувати. Хочу запропонувати вам рецепт соусу, сербського Айвара. Спробуйте — це дуже смачно! опис приготування: Головним інгредієнтом для сербського Айвара є болгарський перець. В результаті приготування, отримаємо гострий соус, який можна намазати ...