Рецепт Грибний суп із заморожених грибів

Рецепт Грибний суп із заморожених грибів
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо у вас є в запасі заморожені грибочки, з них можна приготувати чудовий супчик. А так як він готується без м'яса, це робить його дієтичним і нешкідливим для фігури.

опис приготування:

Цибуля і розморожені гриби обсмажуємо. Овочі подрібнюємо і ставимо варитися. Потім все змішуємо в одній каструлі, додаємо перловку і спеції. Розлив грибний суп із заморожених грибів по тарілках, не забудьте додати свіжу сметану. Смачного!

  • гриби— 500 грам
  • варена перловка— 250 грам
  • Зелений горошок— 1 Склянка
  • Цибуля— 1 штука
  • Картопля— 2-3 штук
  • морква— 1 штука
  • Корінь селери— 100 грам
  • Корінь петрушки— 100 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • пучок кропу— 1 штука
  • Масло рослинне— 4 Ст. ложки
  • Перець запашний горошком— 3 штуки
  • Перець чорний горошком— 3 штуки
  • сіль— За смаком
  • крем— За смаком(для заправки)
  • вода— 2,5 L
Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 1 Цибуля, морква, часник, картопля, корінь селери і петрушки помийте, очистіть і поріжте. Приготуйте зелений горошок, перлову крупу відваріть і дайте стекти на друшляку.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 2 Гриби треба розморожувати акуратно. Викладіть їх в миску і залийте холодною водою з під крана. Розморожування займе близько півгодини, потім злийте воду і промийте гриби проточною водою. Відкиньте на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 3 Цибуля обсмажте до золотистого кольору.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 4 Потім викладіть на сковороду гриби і тушкуйте хвилин 10-15. Потім відставте сковороду з плити.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 5 У киплячу воду киньте коріння селери і петрушки, provara 10 хвилин, потім додайте моркву, а через 10 хвилин картопля.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 6 Коли картопля буде майже готовий, викладіть в каструлю гриби з цибулею.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 7 Vsиpyte otvarennuyu perlovku.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 8 І киньте в суп зелений горошок. Додайте лавровий лист, перець горошком, дрібно рубаний часник і зелень кропу. Потім перемішайте суп.

Грибний суп із заморожених грибів - фото крок 9 варіть 20 хвилин, періодично знімаючи піну. Незадовго до готовності посоліть за смаком. Готовий суп відставте вогню і дайте настоятися хвилин 15.

Подібні рецепти

Грибний суп з білих заморожених грибів

Грибний суп із заморожених підберезників

Грибний суп - це відмінна альтернатива м'ясного бульйону. Він не менш ситний, а ще підходить для часу поста, а тому ціни йому немає. Цей рецепт вам точно доведеться до речі багато разів. Читайте! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати грибний суп з білих заморожених г...

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів

Суп грибний з заморожених грибів — порятунок для господинь, морозильні камери яких забиті замороженими грибами. Я — заядлый грибник, у мене грибів завжди багато, і цей грибний суп я готую часто. опис приготування: Хочеться чогось небудь легенького, але в той же час поживного? Не знаєте чим мож...

Грибний суп із заморожених білих грибів

Грибний суп із заморожених білих грибів

Ділюся простим рецептом грибного супу з заморожених білих грибів. Хоч він і простий, але смачний просто неймовірно! Вам однозначно сподобається цей смак, адже такий суп — кулінарна класика! опис приготування: смачне, ситне, але при цьому нітрохи не жирне перша страва — це все про це рецепті пр...

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Грибний крем-суп із заморожених грибів

Суп із заморожених грибів виходить нітрохи не гірше, ніж зі свіжих. Тому обов'язково восени запасайтеся ароматними лісовими грибами, а в несезон зваримо відмінний крем-суп у цій простому рецептом. опис приготування: ароматний, ніжний і оксамитовий за своєю структурою грибний суп. Любителям стр...

Грибний соус із заморожених грибів

Грибний соус із заморожених грибів

Справжній грибник завжди залишить грибочків і на зиму, добре їх не тільки замаринувати, але і заморозити. З смачних і ароматних заморожених білих грибів завжди можна приготувати чудовий соус! опис приготування: Готувати за цим рецептом можна і з свіжих грибів. До речі, якщо ви заморозили не бi...