Рецепт Сербський айвар

Рецепт Сербський айвар
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Балканська кухня завжди вміла здивувати і порадувати. Хочу запропонувати вам рецепт соусу, сербського Айвара. Спробуйте — це дуже смачно!

опис приготування:

Головним інгредієнтом для сербського Айвара є болгарський перець. В результаті приготування, отримаємо гострий соус, який можна намазати як на хліб так і подати до м'яса. Дійсно хороший рецепт.

  • помідори— 1 кілограм
  • Болгарський перець— 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста— 0,5 кілограма
  • часник— 3 зубчики
  • Перець чилі— 3 штуки
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • Соняшникова олія— 2 Ст. ложки
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
сербський айвар - фото крок 1 Приготування починається з запікання болгарського перцю. Розкладіть перець на деко, на відстані один від одного.

сербський айвар - фото крок 2 Розігрійте духовку. Запікайте перець до тих пір, поки шкіра на ньому не почне морщиться.

сербський айвар - фото крок 3 перець охолов. Знімаємо з нього шкіру і видаляємо все насіння.

сербський айвар - фото крок 4 Подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки перець. Потім робимо ту ж процедуру з помідорами.

сербський айвар - фото крок 5 Далі слід виконати все те ж саме з часником, перцем чилі і цибулею. Подрібніть їх в блендері або на м'ясорубці.

сербський айвар - фото крок 6 А тепер слід змішати в одній мисці всі наші заздалегідь приготовлені компоненти. додайте сіль, оцет і гірчицю. Варити будемо приблизно 50-60 хвилин. На невеликому вогні, постійно помішуючи.

сербський айвар - фото крок 7 Айвар готовий. Розкладіть його в банки і при першій необхідності пригощайте всіх навколо!

Подібні рецепти

Сербський томатний суп

Кілька з овочами на зиму

Рецептів приготування томатних супів безліч. Один з таких — сербський томатний суп з прянощами. Саме трави надають йому пікантність. Такий суп часто готують і на нашій кухні. опис приготування: Приготувати сербський томатний суп можна зі звичайних помідорів, болгарського перцю і трав. Готуєтьс...

Сербський соус

Сербський соус

Сербський соус чимось нагадує аджику. Він виходить досить гострим, з насиченим овочевим смаком. Його подають до м'яса або будь-яким іншим стравам. Незамінний він буде, якщо ви хочете влаштувати барбекю. опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати айвар, який можна законсервувати в бан...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...