Рецепт Шніцель по-міністерськи з маслом
чудове блюдо — міністерський шніцель! Він готується з ніжного курячого м'яса, в яке загортають шматочок масла, а потім обсмажують шніцель на сковороді. Цілком підійде на святковий стіл!
опис приготування:
Як зробити шніцель по-міністерськи в домашніх умовах? Нічого складного, беремо курячі грудки і відбиваємо їх, солимо-перчимо, в середину кладемо шматочок масла і загортаємо конвертиком. Тепер потрібно вмочити шніцель в лезьон і обваляти в шматочках батона, потім обсмажити на сковороді. хай щастить!
- Курячі грудки— 2 штуки
- Вершкове масло— 20 грам
- Baton nareznoy— 200 грам
- яйця— 2 штуки
- сіль— 1 За смаком
- перець— 1 За смаком
Солимо і перчимо з двох сторін.
Кладемо по центру шматочок вершкового масла (10 грам).
Загортаємо м'ясо конвертиком.
Дуже тонко нарізаємо батон. Яйця збиваємо в окремій ємності. Вмочуємо шніцель в яйця, потім потрібно його обваляти в шматочках батона.
Обсмажуємо шніцель на вершковому маслі з двох сторін, до красивого рум'яного кольору. на гарнір — картопляне пюре з овочами. Смачного!
Подібні рецепти
Шніцель (класичний рецепт)
Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...
Шніцель з капусти
Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...
Шніцель з курячого фаршу
Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...
Шніцель з курячої грудки
Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...
Шніцель капустяний з лушпиння заправкою
Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...