Рецепт Шніцель по-міністерськи з маслом

Рецепт Шніцель по-міністерськи з маслом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
чудове блюдо — міністерський шніцель! Він готується з ніжного курячого м'яса, в яке загортають шматочок масла, а потім обсмажують шніцель на сковороді. Цілком підійде на святковий стіл!

опис приготування:

Як зробити шніцель по-міністерськи в домашніх умовах? Нічого складного, беремо курячі грудки і відбиваємо їх, солимо-перчимо, в середину кладемо шматочок масла і загортаємо конвертиком. Тепер потрібно вмочити шніцель в лезьон і обваляти в шматочках батона, потім обсмажити на сковороді. хай щастить!

  • Курячі грудки— 2 штуки
  • Вершкове масло— 20 грам
  • Baton nareznoy— 200 грам
  • яйця— 2 штуки
  • сіль— 1 За смаком
  • перець— 1 За смаком
Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 1 Курячі грудки відбиваємо дуже тонко.

Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 2 Солимо і перчимо з двох сторін.

Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 3 Кладемо по центру шматочок вершкового масла (10 грам).

Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 4 Загортаємо м'ясо конвертиком.

Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 5 Дуже тонко нарізаємо батон. Яйця збиваємо в окремій ємності. Вмочуємо шніцель в яйця, потім потрібно його обваляти в шматочках батона.

Шніцель по-міністерськи з маслом - фото крок 6 Обсмажуємо шніцель на вершковому маслі з двох сторін, до красивого рум'яного кольору. на гарнір — картопляне пюре з овочами. Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель (класичний рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...