Рецепти muscleman.com.ua

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Суп-пюре з гарбуза «тепло душі»

Ділюся з вами по-справжньому зігріває рецептом, як приготувати суп-пюре з гарбуза "; Тепло душі ";. звичайно, тут, крім гарбуза, велика кількість інших овочів, які роблять смак супу дуже насиченим. опис приготування: В цьому супі таку величезну кількість овочів, що засумніватися в користі супу...

Глазур для Празького торта

Глазур для Празького торта

Торт "; Прага" - улюблений багатьма шоколадний десерт. Цей радянський родич торта "; Захер" порадує всіх любителів солодощів. А як приготувати глазур для Празького торта, читайте в рецепті. опис приготування: При приготуванні глазурі, врахуйте, що вона дуже швидко застигає, тому торт приготуйт...

Яловичина каррі «Пананг»

Яловичина каррі «Пананг»

Рецепт пряного м'ясного блюда. Тайська кухня. опис приготування: відміряти близько 3 столових ложок кокосового молока, залити в середню каструлю або казанок і нагріти. Додати пасту каррі і і гарненько перемішати. Варити до появи приємного аромату (4-5 хвилин). Нарізати яловичу вирізку середнім...

Хліб з маслинами

Хліб з маслинами

Рецепт хліб з маслинами — приготування традиційного грецького хліба з маслинами і оливковою олією. опис приготування: Для виготовлення опари в невелику чашку кладуть дріжджі, 200 мл води, 150 г борошна. інгредієнти перемішуються, накриваються рушником і ставляться на ніч. Після цього у велику ...

Шоколадне печиво Павутина

Овочевий суп з червоною квасолею

Це шоколадне печиво з намальованою на ньому павутиною стане відмінним десертом для Хеллоуїна! опис приготування: 1. Розігріти духовку до 180 градусів. змішати борошно, какао, розпушувач і сіль, добре перемішати віночком. Покласти рослинний жир у велику миску і збивати міксером на середній швид...

Грибочки по-венесуельські

Грибочки по-венесуельські

Дуже проста в приготуванні закуска. Грибочки дійсно готуються швидко і легко, виходять нереально смачними. Закуску можна подавати до святкового столу або на сімейний обід / вечеря. опис приготування: В оригінальному рецепті вказано, що можна додавати ще й ягоди ялівцю, а також кріп, але це все...

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Шоколадний пиріг з арахісовим кремом

Рецепт приготування тришарового шоколадного пирога з арахісовим кремом і шоколадною глазур'ю. опис приготування: Пиріг добре подавати зі склянкою молока. соди— 2 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка рослинної олії— 1 Склянка сметани— 1 Склянка білого оцту— 2 Ст. ложки ванільного екстракту— 1 Чай...

Стручковая фасоль консервированная

Стручковая фасоль консервированная

Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати. опис приготування: Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасо...

Шоколадная овсянка с бананом

Шоколадная овсянка с бананом

По выходным не всегда хочется проводить время на кухне, особливо, готовя завтрак. Хочется полакомиться вкусным и полезным завтраком. розповім, как приготовить шоколадную овсянку с бананом. опис приготування: Вместо банана можете использовать другие фрукты, а також ягоди. Попробуйте заменить фр...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Грушевый клафути

Грушевый клафути

Рецепт приготування ароматного клафути з грушами, імбиром, бренді і ваніллю. опис приготування: Клафуті є французький фруктовий десерт, поєднує в собі риси запіканки і пирога. Тісто для клафути нагадує млинцеве, їм заливаються нарізані фрукти і запікаються. Класичним вважається клафуті зі свіж...

Шоколадно-вершкове печиво

Шоколадно-вершкове печиво

Рецепт приготування печива з шоколадних крекерів Орео, вершкового сиру, шоколадних чіпсів і білого шоколаду. опис приготування: Ця випічка по суті є чізкейк, тільки у вигляді печива. вершкового сиру— 90 грам(розм'якшеного) цукру— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 Чайна ложка 1. Поперед...

Солянка як в кафе

Солянка як в кафе

солянка — традиційне блюдо російської кухні. Вона буває м'ясної, рибної, грибний. Сьогодні у нас класична м'ясна солянка, як готують її в кафе. опис приготування: М'ясна збірна солянка — смачне і ситне блюдо в будні і свята. М'ясний бульйон може бути будь-яким: курячим, свинячим, яловичим, з і...

Хлібні кошики з начинкою

Хлібні кошики з начинкою

Оригінальну легку закуску - хлібні кошички - можна наповнити, чим завгодно! Це просто, красиво, швидко і жахливо смачно! цікаво? Тоді дивіться мій рецепт кошичків з начинкою! опис приготування: Для хлібних кошичків потрібен тільки тостерний свіжий хліб, тоді кошики виходять смачними і хрустким...

Соус під качку

Соус під качку

У вас на обід або вечерю птах? Тоді вам просто необхідно звернути увагу на цей простий, дуже оригінальний і неймовірно ароматний апельсиновий соус під качку в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий рецепт соусу під качку, який можна використовувати не тільки для грудки, але і для ...

Суфле з тріски

Суфле з тріски

Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...

Голець з овочами

Голець з овочами

Якщо ви любитель рибних страв, а тепер хочеться чогось новенького, обов'язково спробуйте голець з овочами, приправлений італійськими сумішами, вам сподобається від душі. опис приготування: Ця страва ще раз переконує, який незвичайний виходить смак запеченої риби в поєднанні з овочами. особливо...

Хе з риби по-корейськи

Хе з риби по-корейськи

Традиційне корейське блюдо готують із сирої риби, тому вона повинні бути свіжою, а краще - живий. Знайомлю вас з рецептом, як приготувати хе з риби по-корейськи - гострої закуски з приправами. опис приготування: Риба для цієї страви підійде будь-яка, але краще вибрати таку, щоб в ній була неве...

Гуляш в сливочном соусе

Гуляш в сливочном соусе

Вкусное и сочное мясо в сливочном соусе — відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Такой гуляш очень нравится деткам. опис приготування: Традиционный гуляш — это сытное блюдо с большим количеством овощей и обязательно красного цвета, который придает блюду паприка и томаты. Но гуляш в нашей с...

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму

Сік з яблук на зиму — дуже популярний, простий у приготуванні, смачний і бюджетний. Різні сорти яблук дозволяють приготувати яблучний сік різного смаку. Крім яблук, ще знадобиться цукор. опис приготування: Яблучний сік не тільки відмінно втамовує спрагу, але, кажуть, допомагає боротися із зайв...