Рецепт Голець з овочами

Рецепт Голець з овочами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви любитель рибних страв, а тепер хочеться чогось новенького, обов'язково спробуйте голець з овочами, приправлений італійськими сумішами, вам сподобається від душі.

опис приготування:

Ця страва ще раз переконує, який незвичайний виходить смак запеченої риби в поєднанні з овочами. особливо, коли вона ще й приправлена ​​італійськими травами. Дивовижно, але Goletc, ввібравши в себе аромат італійської приправи, нагадує смак страв середземноморської кухні. Велике значення в приготуванні має соус. Робити його абсолютно нескладно (головне не переборщити з лимоном), але правильні пропорції інгредієнтів якраз і створюють неповторне післясмак.

  • філе рибне— 2 штуки
  • морква— 1 штука
  • помідор— 2 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • петрушка— 1 пучок
  • Масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • спеції— 1 Чайна ложка(під спеціями розумійте італійські трави)
  • лимон— 0,5 штуки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Голець з овочами - фото крок 1 1. Підготуйте всі необхідні продукти. Помийте філе риби. просушіть його.

Голець з овочами - фото крок 2 2. Очистіть і поріжте овочі тонкими слайсами, перець - кільцями. Перш ніж перейти до наступного кроку рецепта, як приготувати голець з овочами, включіть її для рівномірного прогріву до 180 градусів.

Голець з овочами - фото крок 3 3. Соус готуйте з оливкового масла, італійських трав, солі (за смаком), додайте сік лимона. Все ретельно перемішайте.

Голець з овочами - фото крок 4 4. Під кожен шматочок риби підготуйте мішечок з фольги. На його дно покладіть овочі в такому порядку: морква, помідор, перець, петрушка (можна базилік).

Голець з овочами - фото крок 5 5. Зверху на овочі покладіть філе риби, присипте петрушкою (базиліком) і полийте соусом.

Голець з овочами - фото крок 6 6. закрийте фольгу, кінець кліпу, поставте в духовку запікатися при температурі 180-200 градусів. Час приготування - 30-40 хвилин. хвилин через 20-30 відкрийте фольгу, що риба підрум'янилася. Дістаньте з духовки готову страву, дайте йому охолонути, прикрасьте додатково овочами і зеленню.

Подібні рецепти

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Пиріг з сирною начинкою

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Гамбургери з котлетами з сочевиці, овочів і сиру

Рецепт приготування гамбургерів з котлетами з сочевиці, морква, лука, часнику, козячого сиру і панірувальних сухарів. опис приготування: Ці вегетаріанські гамбургери будуть хороші для перекусу в пост. лавровий лист— 1 штука(котлети) сіль— За смаком(котлети) велика морква— 1 штука(котлети) ве...

Грибний суп з сушених грибів

Грибний суп з сушених грибів

Рецепт приготування грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли хочеться ароматної, гарячої юшки — не з прісних магазинних печериць, а до цього запахом лісу! опис приготування: Простий рецепт грибного супу з сушених грибів завжди виручає мене взимку, коли так хочеться смачн...

Печериці смажені з цибулею

Печериці смажені з цибулею

Все геніальне просто, ну а в нашому випадку смачно. Спробуйте приготувати шампіньйони смажені з цибулею — просте і дивно смачна страва. опис приготування: Якщо ви віддаєте перевагу вегетаріанські страви, або просто любите грибний смак і аромат, то чому б не спробувати посмажити печериці з гриб...

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця

Солодко-гострі крильця — прекрасний варіант смачного і ситного обіду або вечері на швидку руку. Спробуйте, результат вам точно сподобається! опис приготування: Таке блюдо можна приготувати для компанії друзів, з пивом крильця розлетяться миттєво, чоловіки вам скажуть тільки спасибі. Також крил...