Рецепт Стручковая фасоль консервированная

Рецепт Стручковая фасоль консервированная
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Обов'язково підготуйте пару баночок спаржевої квасолі. Часу це займе трохи, а взимку вона обов'язково стане вам у пригоді. З стручкової квасолею можна приготувати багато чудових страв: гаряче, прохолодні напої, салати.


опис приготування:

Перед вживанням в їжу недозрілі стручки спаржевої квасолі обов'язково повинні пройти теплову обробку. Свіжі стручки містять речовину, яке при великих кількостях може викликати отруєння. Для заготівлі на зиму квасоля бланшують в киплячій воді. Потім щільно закладають в банки і заливають маринадом.


  • Стручковая фасоль— 1 кілограм
  • вода— 2 L
  • сіль— 1/2 Ст. ложки
  • оцет 6%  — 1/2 склянки
Стручковая фасоль консервированная - фото крок 1 1. Стручковую фасоль промойте, ображати кінчики, розріжте навпіл, если стручки длинные.

Стручковая фасоль консервированная - фото крок 2 2. Залейте фасоль кипятком на 5 хвилин, відкиньте на друшляк, обдайте холодною водою.

Стручковая фасоль консервированная - фото крок 3 3. Заложите стручки плотно в стерилизованные полулитровые банки. В кастрюле соедините кипяток, сіль, варіть пару хвилин, снимите с огня, влийте оцет. Теплым рассолом залейте стручки в банках.

Стручковая фасоль консервированная - фото крок 4 4. Банки прикрийте чистими кришками, стерилізують їх протягом 8-10 хвилин. засукайте кришки, переверніть догори дном, укутайте в тепло до полного остывания. Зберігайте в прохолодному місці.

Подібні рецепти

Фасоль стручковая консервированная

Тефтелі з гарбузом в томатному соусі

Консервовані овочі є порятунком в багатьох випадках. Вони частіше з'являються на столі в зимовий час, і салати з ними постійно стоять на столі. Так чому б не заготовити пару баночок самому? опис приготування: Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати квасоля стручкову консерв...

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Стручковая фасоль, тушкована в вершках

Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...

Стручковая фасоль на зиму

Стручковая фасоль на зиму

Стручкова квасоля є дуже корисною ,адже вона має масу корисних властивостей. Щоб вживати таку квасолю навіть взимку слід подбати про її заготівлі ще з осені. Дуже просто! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування стручкової квасолі на зиму. Цей плід містить в собі дуже багато...

Стручковая фасоль в беконе

Стручковая фасоль в беконе

Якщо вам набридли звичайні овочі на гарнір і ви хочете додати в них щось оригінальне, той час прийшло. Цей рецепт вас здивує, а м'ясоїдів порадує. Спробуйте неординарне поєднання на кухні. опис приготування: Рецепт доповнить смажене або запечене м'ясо, а також стейк. Ще його можна додати до ос...

Стручковая фасоль

Стручковая фасоль

Стручкова квасоля - дуже смачний і корисний овоч. З неї можна зварити суп, приготувати смачну рагу або лобіо, вона прекрасно поєднується з м'ясом, птахом, грибами, яйцями та іншими овочами. опис приготування: Стручкова квасоля з беконом - прекрасний тандем. В даному випадку мова піде про те, я...