Рецепт Хліб з маслинами

Рецепт Хліб з маслинами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт хліб з маслинами — приготування традиційного грецького хліба з маслинами і оливковою олією.

опис приготування:

Для виготовлення опари в невелику чашку кладуть дріжджі, 200 мл води, 150 г борошна. інгредієнти перемішуються, накриваються рушником і ставляться на ніч. Після цього у велику чашку наливається пода з розчиненою сіллю. Всипається борошно і перемішується. Додайте до складу опару, і влийте оливкову олію, постійно помішуючи. Тісто накрити рушником на пару годин. Обмять за цей час 1-2 рази.

Видаліть кісточки з маслин, м'якоть робиться і додається до тесту, знову вимішує і ставиться на 15 хвилин в тепле місце. Надайте йому форму, інвестувати проти, змастіть водою, після чого знову залиште хвилин на 20. випікати при 200 З 1 час, вийняти, накрити рушником і остудити.


  • борошно пшеничне— 800 грам
  • дрожжи прессованные— 40 грам
  • вода— 400 мілілітрів
  • оливкова олія— 75 мілілітрів
  • маслини— 250 грам
  • борошно пшеничне— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
Для виготовлення опари в невелику чашку кладуть дріжджі, 200 мл води, 150 г борошна. інгредієнти перемішуються, накриваються рушником і ставляться на ніч. Після цього у велику чашку наливається пода з розчиненою сіллю. Всипається борошно і перемішується. Додайте до складу опару, і влийте оливкову олію, постійно помішуючи. Тісто накрити рушником на пару годин. Обмять за цей час 1-2 рази.

Видаліть кісточки з маслин, м'якоть робиться і додається до тесту, знову вимішує і ставиться на 15 хвилин в тепле місце. Надайте йому форму, інвестувати проти, змастіть водою, після чого знову залиште хвилин на 20. випікати при 200 З 1 час, вийняти, накрити рушником і остудити.


Подібні рецепти

Фокачча з маслинами і розмарином

Хліб з цибулею і маслинами

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Форель з маслинами і каперсами

Форель з маслинами і каперсами

Рецепт приготування запеченої форелі з маслинами, каперсами і лимоном. опис приготування: нагріти духовку. Викласти форель шкірою вниз, на двох аркушах для випічки. Злегка змастити верхню частину риби оливковою олією, приправити сіллю і перцем. випікати, поки риба не буде легко проколювати ви...

Французький хліб

Французький хліб

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...