Рецепт Соус під качку

Рецепт Соус під качку
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
У вас на обід або вечерю птах? Тоді вам просто необхідно звернути увагу на цей простий, дуже оригінальний і неймовірно ароматний апельсиновий соус під качку в домашніх умовах.

опис приготування:

Це дуже простий рецепт соусу під качку, який можна використовувати не тільки для грудки, але і для птиці цілком. мінімум спецій, щоб не перебивати смак і аромат основних інгредієнтів соусу. Дуже пікантний і незабутній варіант, який варто повторити на своїй кухні.

  • Качині грудки— 2 штуки
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Соєвий соус— 4 Ст. ложки
  • апельсин— 4 штуки
  • Біле сухе вино— 100 мілілітрів
  • бульйон— 100 мілілітрів
Соус під качку - фото крок 1 1. грудку вимити, викласти на паперову серветку і прибрати залишки води. Посолити і поперчити за смаком, можна додати улюблені спеції, але небагато.

Соус під качку - фото крок 2 2. На сковороду налити трохи олії і відправити туди грудки. Смажити на середньому вогні шкіркою вниз близько 10-12 хвилин. Акуратно зняти грудки зі сковороди і влити соєвий соус. Повернути качку на сковороду, перевернув на другую сторону. Продовжувати смажити близько 5 хвилин, а потім вогонь вимкнути і залишити грудки доходити. Періодично поливати рідиною м'ясо. При бажанні можна використовувати не смажену, а запечену в духовці птицю.

Соус під качку - фото крок 3 3. Основний інгредієнт соусу — це апельсини. Їх потрібно вимити, обсушити трохи і з двох штук зняти цедру. Потім вичавити сік з апельсинів.

Соус під качку - фото крок 4 4. На окрему сковороду або сотейник налити бульйон, вино, апельсиновий сік. Додати подрібнену цедру. Довести соус до кипіння і спробувати. При бажанні доповнити його можна 1-3 чайними ложками цукру.

Соус під качку - фото крок 5 5. Після того, як грудки "; відпочили ";, їх потрібно розрізати навпіл і викласти на сковороду з соусом. Прогріти трохи на повільному вогні. От і все, соус під качку в домашніх умовах готовий. Можна сервірувати блюдо і подавати до столу.

Подібні рецепти

Соус під пасту

Соус «під синім»

Пропоную всім шанувальникам цього знаменитого італійського блюда дуже простий рецепт соусу під пасту зі свіжими помідорами, ароматним часником і травами. опис приготування: Пропоную вам оцінити досить простий рецепт соусу під пасту, який відмінно поєднується як з куркою або м'ясом, так і з мор...

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони під соусом «бешамель»

Якщо я кажу, що треба швидко нагодувати сім'ю, то в голову відразу приходить думка відварити макарони або спагетті. Але іноді з такими продуктами можна і попотіти: зробити досить святкове гаряче. опис приготування: І я пропоную вам особливий варіант рецепта, в якому розповідається про те, як п...

Фаршировані макарони під соусом

Фаршировані макарони під соусом

Не знаю, чим порадувати себе і рідних на обід або вечерю? Спробуйте приготувати дуже соковиті і апетитні фаршировані макарони під соусом в домашніх умовах. опис приготування: Цей рецепт фаршированих макаронів під соусом припаде до смаку не тільки дорослим, але і дітям. При бажанні можна в якос...

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Фаршировані макарони «черепашки» під соусом «бешамель»

Макарони давно вже є в кожній родині як популярне і просте блюдо. Завдяки цим рецептом ви зможете урізноманітнити звичний смак макаронів, що приємно здивує ваших близьких. Загалом, рекомендую! опис приготування: Врахуйте такі моменти в рецепті, як приготувати фаршировані макарони "; черепашки"...

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Фаршировані печериці під соусом бешамель

Пропоную приготувати шампіньйони, фаршировані сиром і помідорами чері, і доповнити блюдо ніжним соусом бешамель. запевняю, вийде дуже смачно! опис приготування: фаршировані печериці — знахідка для тих, хто любить дивувати новими стравами! Головне вибрати потрібний розмір грибочків — середні. В...