Рецепти muscleman.com.ua

Яловичина з гірчичним медом і картоплею

Яловичина з гірчичним медом і картоплею

Рецепт приготування яловичини з гірчичним медом, сиром і запеченою картоплею. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Мазати маслом лист для випічки. У невеликій мисці змішати 2 столові ложки гірчиці та кетчупу. У середній мисці змішати яловичину, яйце, панірувальні сухарі, 1 / 2...

Шоколадне диво

Шоколадне диво

Рецепт приготування шоколадного десерту з маскарпоне, змішаного з шоколадним кремом в стаканчиках з білого шоколаду. опис приготування: Рецепт «Шоколадне диво» має чудовий ніжний смак. А стаканчики з білого шоколаду, які на диво легко зробити, надають йому оригінальності. Якщо Ви любитель шоко...

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків

Холодний крем-суп з картоплі і кабачків — відмінне блюдо для літнього обіду або вечері. ситний, освіжаючий і дуже смачний супчик з сезонних овочів — гріх не спробувати! опис приготування: Як приготувати холодний крем-суп з картоплі і кабачків: Ставимо на вогонь каструлю і в ній пасеруємо цибул...

Яловичина, тушкована з баклажанами

Яловичина, тушкована з баклажанами

М'ясо добре поєднується з будь-якими овочами, але яловичина і баклажани настільки ідеально доповнюють один одного, що у будь-якої страви, приготованого з них, смак виходить неймовірно яскравий і насичений. опис приготування: Рецепт приготування яловичини, тушкованою з баклажанами, досить прост...

Гігантський мегабутер

Рецепти салат «Буржуй»

Сьогодні поділюся з вами оригінальною ідеєю, як приготувати гігантський мегабутер зі звичних продуктів, але в дуже незвичному вигляді. впевнена, ідея такого гарячого бутерброда вам сподобається! опис приготування: Гігантський мегабутер готується не довше, ніж звичайні гарячі бутерброди. Все ду...

Стир-Фрай з глив з морквою і овочами

Стир-Фрай з глив з морквою і овочами

Майже свіжі овочі, трохи хрусткі, соковиті і ароматні ... Горіхи і прянощі, пікантний соус. Море користі і задоволення! Zaintrigovanи? тоді готуємо! опис приготування: Стир-Фрай - азіатський спосіб приготування, метод термічної обробки, що полягає в смаженні при високих температурах і постійн...

Філе риби в клярі

Філе риби в клярі

Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається! опис приготування: Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж ...

Хліб з висівок

Хліб з висівок

Дуже багато людей стали переходити на бездріжджову випічку. Я теж іноді роблю подібну, тим більше, що вона корисна і досить різноманітна. дивіться, як приготувати хліб з висівок. опис приготування: У такого хліба виходить відмінна хрустка скоринка, а всередині випічка залишається м'якою. До ос...

Грибний суп без засмажкою

Грибний суп без засмажкою

Останнім часом я звикла до легких супчик. Мій чоловік як і раніше вимагає наваристі борщі і солянки, але для мене вони відійшли на другий план. покажу, як приготувати грибний суп без засмажкою. опис приготування: У цьому рецепті все елементарно. Всі інгредієнти потрібно нарізати і додати в бул...

Сметанний крем

Сметанний крем

Рецепт приготування крему зі сметани і цукрової пудри. опис приготування: Сметанний крем - простий рецепт крему для тортів і печива. Для приготування сметанного крему вам знадобиться всього лише два продукти - сметана і цукор (або цукрова пудра). Чим густіше сметана, тим густішим вийде ваш кре...

Сквош з начинкою з яловичини

Сквош з начинкою з яловичини

Рецепт приготування запеченого сквошу, фаршированого яловичиною, солодким перцем, цибулею, кукурудзою і сиром. опис приготування: Нагріти духовку до 200 градусів. Нарізати навпіл кожен сквош поздовжньо, акуратно вирізати м'якоть з округлою частини ложкою, залишаючи 6 мм. Нарізану м'якоть відкл...

Суп з грибів лисичок

Суп з грибів лисичок

Любителям грибних супів пропоную рецепт супу з лисичками. Ароматний і дуже смачний суп в будь-який час року. опис приготування: Готується суп з грибами лисичками просто і швидко. Його можна варити на будь-якому м'ясному, овочевому бульйоні або на воді, тільки в останньому варіанті слід додати ...

Соус для м'ясних котлет

Соус для м'ясних котлет

Цей соус підійде для гамбургерів, чизбургеров або взагалі просто до котлет. Це не зовсім кетчуп. Тут немає оцту. Все гранично ясно, просто і смачно. опис приготування: За основу візьміть хороший томатний соус з овочами. Присмачите його спеціями і подавайте. Томатний соус— 1  літрів базилік— ...

Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Бурякове суфле з апельсиновим курдом

Рецепт приготування бурякового суфле з апельсиновим курдом. Для приготування суфле за цим рецептом використовується достатня кількість інгредієнтів, основні з яких: буряк, яйця, сік, rikotta кількість порцій: 4 Апельсиновий сік— 50 мілілітрів апельсинова цедра— 3 чайних ложки Буряк— 250 грам жо...

Шоколадні брауні

Шоколадні брауні

шоколадні брауні — це невимовно смачні торти (або тістечка, кому як подобається називати), які нескладно приготувати в домашніх умовах. Ділюся досить простим рецептом смачного десертики. опис приготування: шоколадні брауні — це такі шоколадні тортики коричневого кольору, за які вони, власне, і...

Спагеті з куркою в сметанному соусі

Спагеті з куркою в сметанному соусі

Якщо шукаєте рецепт ситного, смачного і простого вечері або обіду, то розповім, як приготувати спагетті з куркою в сметанному соусі. Крім приголомшливого смаку, це ще і неймовірна економія часу. опис приготування: Що може бути простіше спагетті? Їх не потрібно довго готувати, досить лише 5-7 х...

Шашлик з минтая

Шашлик з минтая

Якщо ви збираєтеся на пікнік і хочете приготувати на вогні рибу, беріть на замітку цю ідею, як зробити шашлик з минтая. Неймовірно соковита рибка, проста, недорога і смачна. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: На маринування такого шашлику досить 1.5-2 годину. Майонез і соєвий соус додас...

Шоколадні цукерки «трюфелі»

Шоколадні цукерки «трюфелі»

Трюфелі - гучні французькі цукерки. Вони дуже прості в приготуванні, тому й улюблені господинями! У Франції їх готують практично на кожне свято. опис приготування: Класичний трюфель являє собою шоколадну цукерку. Це кулька з шоколадного крему, опущений в шоколадну глазур і посипаний какао. А ш...

Печериці з сулугуні

Печериці з сулугуні

традиційні грибочки, які люблять в Грузії, ви можете приготувати в якості закуски і на ваш святковий стіл. Рекомендую дуже простий рецепт відмінною закуски — печериць з сулугуні! опис приготування: Дуже проста закуска, зате виглядає як ефектно! Для приготування печериць з сулугуні вибирайте ве...

Грушево-клюквенный сорбет

Грушево-клюквенный сорбет

Рецепт приготування освіжаючого морозива, подається в грошах. опис приготування: Змішати цукор з 1 3/4 склянки води в середній каструлі. Ретельно перемішати і варити суміш на середньому вогні, помішуючи, поки цукор не розчиниться, від 5 до 8 хвилин. Вилити сироп в металеву миску і поставити ми...