Рецепт Хліб з висівок

Рецепт Хліб з висівок
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дуже багато людей стали переходити на бездріжджову випічку. Я теж іноді роблю подібну, тим більше, що вона корисна і досить різноманітна. дивіться, як приготувати хліб з висівок.

опис приготування:

У такого хліба виходить відмінна хрустка скоринка, а всередині випічка залишається м'якою. До основних інгредієнтів додаємо прянощі. Від цього по кухні розноситься неймовірний аромат. Спробуйте поекспериментувати і додати різні доповнення.

  • Борошно пшеничне вищого ґатунку— 1 Склянка
  • Борошно пшеничне цільнозернових— 0,5 склянки
  • Висівки пшеничні— 0,5 склянки
  • кефір— 1 Склянка
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок
  • Фенхель— 1 Ст. ложка
  • Насіння льону— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • сода— 2/3 чайних ложки
Хліб з висівок - фото крок 1 Змішайте в мисці обидва види борошна, соду, цукор, висівки, сіль, насіння льону, фенхель. перемішайте.

Хліб з висівок - фото крок 2 Потроху влийте в суху суміш кефір. замішайте тісто. В кінці додайте 3 ст. ложки олії. Замішайте тісто і залиште його на 30 хвилин.

Хліб з висівок - фото крок 3 Змастіть деко маслом, що залишилося. З тіста сформуйте 2 Кнопка і вставити їх в відразі.

Хліб з висівок - фото крок 4 Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте хліб протягом 20 хвилин. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Французький хліб

Хлібці з висівок

Здивуйте своїх рідних на сніданок свіжоспеченим теплим хлібом. У французького хліба виходить досить товста скоринка. опис приготування: приготування: перемішати сироватку, теплу воду, дріжджі і цукор. Дати постояти до утворення піни. Додати борошно, сіль і замісити пружне тісто. Накрити тісто ...

Хліб «черепашки»

Хліб «черепашки»

Уже кілька років в моді кольоровий хліб. Що тільки не роблять умеліци з різнобарвного тесту! Пропоную зробити веселих черепашок - це зовсім не важко. З таким хлібом добре ходити в гості. опис приготування: Колір тесту надають за допомогою натуральних продуктів - такий варіант набагато краще ви...

Хліб дарницький в хлібопічці

Хліб дарницький в хлібопічці

Придивіться до цього цікавого рецептом, ви дізнаєтеся, як приготувати хліб дарницький в хлібопічці на власній кухні. такий смачний, з медовим ароматом, теплий і запашний може бути тільки вдома. опис приготування: Коли вдома печеться хліб, то його дух і аромат заповнює всю квартиру. Завдяки цьо...

Хліб «Antipasto»

Хліб «Antipasto»

Рецепт приготування італійського хліба з начинкою з сиру, olivok і зелений. опис приготування: Розкачати тісто на 12×15 дюймовий прямокутник. Змастити тісто оливковою олією за допомогою пензлика. викласти пепероні, тертий сир моцарелла, маслини і італійські приправи. Щільно скрутіть бортики уз...

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Хліб для хлібопічки «Мулинекс»

Після кількох невдалих спроб спекти хліб в духовці я зважилася на покупку хлібопічки. тут розповім, як приготувати хліб для хлібопічки «Мулінекс». Це хліб з пониженим вмістом вуглеводів. опис приготування: Багато хто робить одну і ту ж саму помилку: НЕ підігрівають воду до необхідної температу...