Рецепт Філе риби в клярі

Рецепт Філе риби в клярі
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Готувати різні продукти в клярі люблять багато: виходить і ситно, і смачно, і просто вкрай апетитно. розповідаю, як приготувати філе риби в клярі — впевнена, вам сподобається!

опис приготування:

Серед переваг приготування риби в клярі - той факт, що вона виходить більш ніжною і соковитою, ніж при звичайній жарке або відварювання, кляр не дає сокам залишати продукт, тому такий метод приготування вважається одним з найбільш бажаних для риби.

Щоб дізнатися всі секрети і хитрості приготування дійсно смачної риби в клярі — читайте мій рецепт Удачі!

  • Філе білої риби— 4-5 штук(Цю страву можна приготувати з будь-якого філе риби)
  • вапно— 4-5 штук
  • борошно— 1/2 склянки
  • сіль— 1 За смаком
  • Перець чилі— 1 За смаком
  • Вершкове масло— 4-6 Ст. ложок
Філе риби в клярі - фото крок 1 Додаємо сік трьох-чотирьох лаймов (один відкладаємо). В окремій мисці перемішуємо борошно, перець чилі і невелика кількість солі.

Філе риби в клярі - фото крок 2 На пательні (бажано антипригарной) розтоплюємо шість ложок вершкового масла. Філе риби обвалюють в борошні, яку тільки що змішали з сіллю і перцем чилі.

Філе риби в клярі - фото крок 3 Як тільки масло повністю розтопилося, одним шаром викладаємо філе.

Філе риби в клярі - фото крок 4 Одна сторона повинна приблизно обсмажити за 5 хвилин, перевіряємо її за ступенем готовності — на рибку повинна з'явитися золота скоринка. Час підсмажування може залежати від товщини філе.

Філе риби в клярі - фото крок 5 Обережно переверніть філе на другу сторону, тримайте близько трьох хвилин (теж дивимося на ступінь готовності по золотистій скоринці). Готове філе перекладіть на тарілку.

Філе риби в клярі - фото крок 6 На середньому вогні додайте на сковороду сік лайма і пару столових ложок вершкового масла. Можете туди додати трохи приправ на ваш смак. Сік в сковороді повинен трохи зменшиться в кількості.

Філе риби в клярі - фото крок 7 Полийте отриманим соком філе готове філе.

Подібні рецепти

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Тибетські пельмені

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі

Філе пангасіуса в клярі — найпростіше блюдо домашньої кухні, яке готується з замороженого філе пангасіуса всього за 20 хвилин. Дуже просто, але смачно і поживно. Хороший буденний обід або вечерю. опис приготування: філе пангасіуса — відмінна штука, яку сьогодні можна купити практично в будь-як...

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці

Філе червоної риби в духовці — практично делікатесне блюдо, яке точно буде в самому центрі уваги на вашому святковому столі. розповідаю, як приготувати це диво! опис приготування: Сьогодні вашій увазі — гранично простий рецепт філе червоної риби, запеченої в духовці. рецепт простий, проте стра...

Філе риби в мультиварці

Філе риби в мультиварці

Пропоную вашій увазі ніжне філе риби в мультиварці з овочами і сиром. опис приготування: Філе риби в мультиварці не тільки смачне, але і зручне в приготуванні. Підготувавши всі необхідні інгредієнти, можна довірити весь процес техніці. філе риби— 500 грам морква— 1 штука Буряк— 1 штука лимон...

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном

Філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — не тільки дуже смачне і оригінальне, але ще і дієтичне блюдо. В одній порції — всього 130 ккал, так що про фігуру можна не турбуватися! опис приготування: Описаний мною рецепт філе риби в панірувальних сухарях з пармезаном — універсальний рецепт...