Рецепт Яловичина з гірчичним медом і картоплею

Рецепт Яловичина з гірчичним медом і картоплею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 55 хв.
Рецепт приготування яловичини з гірчичним медом, сиром і запеченою картоплею.

опис приготування:

Розігріти духовку до 230 градусів. Мазати маслом лист для випічки.

У невеликій мисці змішати 2 столові ложки гірчиці та кетчупу.

У середній мисці змішати яловичину, яйце, панірувальні сухарі, 1 / 2 чашки сиру, 1 / 2 чайної ложки солі і чайну ложку перцю. Викласти масу в форму для випікання. полити 2 столовими ложками меду і посипати сиром, що залишився.

На аркуші для випічки змішати картоплю з 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Викласти яловичину на верхню стійку, а картопля - на нижню. випікати від 15 до 20 хвилин. Прибрати м'ясо з духовки, продовжити випікати картоплю до готовності, приблизно 5 хвилин.

Тим часом у великій мисці збити решту столову ложку масла, чайну ложку меду і оцет, приправити сіллю і перцем. Перемішати з салатом. Подавати яловичину з картоплею і салатом.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • горчичного меда— 2,5 Ст. ложки
  • кетчупу— 2 Ст. ложки
  • яловичого фаршу— 450 грам
  • велике яйце— 1 штука
  • тертого сыра чеддер— 1 Склянка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • белого молодого картофеля— 450 грам
  • червоного винного оцту— 1 Ст. ложка
  • головка салату— 1 штука(разорванная на мелкие части)
Розігріти духовку до 230 градусів. Мазати маслом лист для випічки.

У невеликій мисці змішати 2 столові ложки гірчиці та кетчупу.

У середній мисці змішати яловичину, яйце, панірувальні сухарі, 1 / 2 чашки сиру, 1 / 2 чайної ложки солі і чайну ложку перцю. Викласти масу в форму для випікання. полити 2 столовими ложками меду і посипати сиром, що залишився.

На аркуші для випічки змішати картоплю з 1 столовою ложкою олії, приправити сіллю і перцем. Викласти яловичину на верхню стійку, а картопля - на нижню. випікати від 15 до 20 хвилин. Прибрати м'ясо з духовки, продовжити випікати картоплю до готовності, приблизно 5 хвилин.

Тим часом у великій мисці збити решту столову ложку масла, чайну ложку меду і оцет, приправити сіллю і перцем. Перемішати з салатом. Подавати яловичину з картоплею і салатом.


Подібні рецепти

Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом

Теплий салат з грушею і курячою печінкою

Стейк зі свинини — сам по собі дуже смачний. Однак стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — це втричі смачніше. М'ясо виходить ніжним, соковитим і запашним! Дуже смачно! опис приготування: Стейк зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом — дуже смачне м'ясо, яке і виглядає апетитно і н...

Стейк з гірчичним соусом

Стейк з гірчичним соусом

Рецепт приготування яловичого стейка з соусом з гірчиці і бальзамічного оцту. опис приготування: Нагріти олію у великій неглибокої сковороді на сильному вогні. Приправити яловичі шматки з обох сторін сіллю і перцем, помістити в сковороду. готувати, перевертаючи один раз, до коричневого кольору...

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Яловичина з картоплею, сиром і кінзою

Рецепт яловичина з картоплею і сиром — приготування святкової вечері з смажених яловичих стейків Рибай запечених з картоплею в хрусткою сирній скоринці. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. змішати масло, 1 столову ложку кінзи і 1/2 чайної ложки часнику в невеликій мисці. Накр...

Яловичина з картоплею в казані

Яловичина з картоплею в казані

Яловичину з картоплею в казані влітку я роблю на дачі, а взимку будинку. Для цього у мене є спеціальний казанок. Можна використовувати утятницу або гусятницю. Блюдо робиться довго, воно ароматне і смачне. опис приготування: Яловичина з картоплею в казані нудиться в духовці під закритою кришкою...

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею

Яловичина тушкована з картоплею — нескладне в приготуванні блюдо домашньої кухні, дуже ефективний спосіб приготування яловичини в домашніх умовах. швидко, досить просто і дуже смачно. опис приготування: ось — простий рецепт тушкованої яловичини з картоплею! Блюдо готується досить довго, однак ...