Рецепт Суп з тріски з морепродуктами і помідорами

Рецепт Суп з тріски з морепродуктами і помідорами
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном.

опис приготування:

Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій каструлі, додати цибулю, часник і петрушку. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким.

Додати помідори в каструлю, розбиваючи їх на шматки. Додати курячий бульйон, лавровий лист, базилік, чебрець, орегано, воду і вино. Добре перемішати. Накрити і кип'ятити на повільному вогні 30 хвилин.

Додати креветки, морські гребінці, молюски, мідії і крабове м'ясо. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і тушкувати від 5 до 7 хвилин. Розлити суп по тарілках і подавати з хлібом.


  • цибулини— 2 штуки
  • часнику— 2 зубчики
  • пучок свіжої петрушки— 1 штука
  • помідорів— 1.2 кілограма
  • курячого бульйону— 1.2 L
  • лаврові листки— 2 штуки
  • сушеного Базиліка— 1 Ст. ложка
  • сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
  • сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
  • білого вина— 5.5 склянки
  • креветок— 650 грам
  • морських гребінців— 650 грам
  • молюсків— 18 штук
  • мідій— 18 штук
  • гарячкові файл— 650 грам
Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій каструлі, додати цибулю, часник і петрушку. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким.

Додати помідори в каструлю, розбиваючи їх на шматки. Додати курячий бульйон, лавровий лист, базилік, чебрець, орегано, воду і вино. Добре перемішати. Накрити і кип'ятити на повільному вогні 30 хвилин.

Додати креветки, морські гребінці, молюски, мідії і крабове м'ясо. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і тушкувати від 5 до 7 хвилин. Розлити суп по тарілках і подавати з хлібом.


Подібні рецепти

Філе тріски з помідорами і грибами

Білий суп з морепродуктами

Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...

Філе тріски під скоринкою

Філе тріски під скоринкою

До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі

Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски

Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...

Суфле з тріски

Суфле з тріски

Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...