Рецепт Суп з тріски з морепродуктами і помідорами
Рецепт приготування супу з тріски з білим вином, креветками, морськими гребінцями, молюсками, мідіями, крабовим м'ясом, помідорами, цибулею і курячим бульйоном.
опис приготування:
Нарізати філе тріски кубиками. Нарізати петрушку і цибулю. На слабкому вогні розтопити вершкове масло у великій каструлі, додати цибулю, часник і петрушку. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким.
Додати помідори в каструлю, розбиваючи їх на шматки. Додати курячий бульйон, лавровий лист, базилік, чебрець, орегано, воду і вино. Добре перемішати. Накрити і кип'ятити на повільному вогні 30 хвилин.
Додати креветки, морські гребінці, молюски, мідії і крабове м'ясо. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і тушкувати від 5 до 7 хвилин. Розлити суп по тарілках і подавати з хлібом.
- цибулини— 2 штуки
- часнику— 2 зубчики
- пучок свіжої петрушки— 1 штука
- помідорів— 1.2 кілограма
- курячого бульйону— 1.2 L
- лаврові листки— 2 штуки
- сушеного Базиліка— 1 Ст. ложка
- сушеного чебрецю— 1/2 чайних ложки
- сушеного орегано— 1/2 чайних ложки
- білого вина— 5.5 склянки
- креветок— 650 грам
- морських гребінців— 650 грам
- молюсків— 18 штук
- мідій— 18 штук
- гарячкові файл— 650 грам
Додати помідори в каструлю, розбиваючи їх на шматки. Додати курячий бульйон, лавровий лист, базилік, чебрець, орегано, воду і вино. Добре перемішати. Накрити і кип'ятити на повільному вогні 30 хвилин.
Додати креветки, морські гребінці, молюски, мідії і крабове м'ясо. Довести до кипіння. зменшіть вогонь, накрити кришкою і тушкувати від 5 до 7 хвилин. Розлити суп по тарілках і подавати з хлібом.
Подібні рецепти
Білий суп з морепродуктами
Рецепт приготування філе тріски з помідорами, анчоусами, maslinami, kapersami, грибами і цибулею. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 220 градусів або закритий гриль. викласти філе тріски на аркушах алюмінієвої фольги. Викласти пасту з анчоусів поверх тріски. змішати помідори, ...
Філе тріски під скоринкою
До вашої уваги — примітивне в приготуванні, але вельми елегантно виглядає на тарілці і добре перетравлюється шлунком блюдо з дешевої замороженої риби — тріски. просто, смачно, красиво. опис приготування: Філе тріски під скоринкою — одне з моїх фірмових буденних страв. Такий собі кулінарний жін...
Філе тріски в клярі
Філе тріски в клярі — дуже смачна страва, яке завжди можна урізноманітнити різними соусами. Також це блюдо дуже легке і поживне своїми мікроелементами. Тримайте рецепт! опис приготування: Готовий соус перед подачею бажано охолодити в холодильнику. З панірувальними сухарями можете сміливо експе...
Шашлик з риби тріски
Шашлик з риби тріски ми практично ніколи не робимо, а даремно. Нещодавно я спробувала і подивилася весь процес підготовки і мені це дуже сподобалося. Виходить не гірше, ніж шашлик з червоної риби. опис приготування: Шашлик з риби тріски можна приготувати в духовці, можна на сковороді-гриль, а...
Суфле з тріски
Суфле з тріски — куди більш вигадливі і святкове блюдо, ніж тривіальні рибні котлети. А готується суфле з тріски, між іншим, дуже навіть просто, тому рецепт варто взяти на замітку. опис приготування: Ось за що люблю французьку кухню — так це за суфле. Ось і це суфле з тріски — більш здорова і ...