Рецепти muscleman.com.ua
Шоколадні кекси з йогуртом
Рецепт приготування закусочних шоколадних кексів з йогуртом і мигдальним екстрактом. опис приготування: За цим рецептом виходить 12-16 шоколадних кексів. напівсолодкого шоколаду— 200 грам рослинної олії— 1/2 склянки йогурту— 1/2 склянки яйця— 3 штуки ванільного екстракту— 1 Чайна ложка мигда...
Галет з черешнею і абрикосами
Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...
Гранола
На сніданок приготована гранола в домашніх умовах — ідеальний варіант для дітей і дорослих. смачно, корисно, ситно і завжди різноманітно. Обов'язково зверніть увагу на цей простий рецепт. опис приготування: Цей простий рецепт гранола хороший тим, що його можна варіювати на власний смак. складо...
Суп з індички
Зазвичай м'ясо індиче або смажать, або запікають. Але з нього виходить дуже смачний бульйон. Він виходить прозорим і в міру жирним. Суп з індички цінується ще і тим, що в ньому мало калорій. кількість порцій: 5-6 індичі крила— 600 грам Цибуля ріпчаста— 1 штука лук фіолетовий— 1 штука селера, ст...
Капуста консервована
Обожнювачі шоколадних батончиків з нугою і горіхами точно оцінять цей рецепт, адже він про те, як приготувати "; Снікерс ";. база лікує — це арахіс, шоколад, горіхове масло. Ну що, приступимо? опис приготування: Заздалегідь подбайте про те, щоб у вашій морозильній камері було достатньо місця. ...
Espanadas
Рецепт приготування іспанської закуски тапас з тіста з овочевою начинкою з помідорів, болгарського перцю і цибулі. опис приготування: Еспанадас - один з різновид тапас, традиційної іспанської закуски, яку подають в багатьох барах і ресторанах. Швидко готується і допоможе Вам урізноманітнити Ва...
Суші з тунцем
Суші з тунцем найбільш популярні, вони гострі. Простий рецепт суші з тунцем я взяла у подруги, яка працює суші-барі, просто фанатки суші. Вона робить суші з тунцем з майонезом і соусом Срірача. опис приготування: Суші з тунцем можна подавати з майонезом. Японці насправді використовують багато ...
Грудки індички в духовці
М'ясо в духовці має особливий смак, а його аромат заповнює не тільки кухню, але всю квартиру, викликаючи сильний апетит, особливо якщо мова йде про ніжною і соковитою грудях індички в духовці. опис приготування: Кожній господині доводилося поворожити на кухні перед тим, як приготувати грудки і...
Шашлик з курячих сердечок
Готувати шашлик з курячих сердечок я навчилася зовсім недавно. Мені дуже сподобалася ця ідея. Дуже рекомендую вам теж спробувати приготувати цей делікатес. Ось мій рецепт, зовсім простий! опис приготування: Легко можна приготувати шашлик з курячих сердечок на своїй кухні, якщо у вас є гриль. ...
Шарувата закуска
Якщо ви любите салати і закуски з оселедцем, то не проходьте повз! буду розповідати, як приготувати листкову закуску з оселедцем. Дуже смачно, незвично і ефектно! опис приготування: Відмінний вибір частування на двох або на 3-4 людини. Можна зробити порційно для кожного гостя! Байдужих не зали...
Суп пюре з печериць в хлібі
цікавий, оригінальний і витончений рецепт приготування супу пюре з печериць в хлібі порадує вас новими кулінарними відкриттями. наприклад, гриби можуть бути ще ароматні, а суп — ситніше! опис приготування: кажуть, що такий рецепт приготування супу пюре з печериць в хлібі прийшов до нас з Чехії...
Хлібні палички з сиром
Хлібні палички з сиром — шалено апетитна закуска до будь-якого столу. Особливо добре такі палички йдуть під вино або під пиво, як легка закуска. опис приготування: Хлібні палички з сиром — універсальна закуска, яка може сподобається багатьом. великий плюс, що закуска без м'яса (випадок, якщо с...
Свиная грудинка в подливе
Свиная грудинка — це частина туші, в якій ідеально співвідношення м'яса і сала, і тому страви з неї дуже соковиті і смачні. Приготувати грудинку в підливі - простіше простого. А це ну дуже смачно! опис приготування: Страви зі свинячої грудинки дуже поживні, але трохи жирні. Пропоную вашій уваз...
Французький цибульний гарнір
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...
Gribnaя перекус
Цей класичний рецепт грибної підливи, напевно, не змінювався дуже давно, і не дарма, — економний і смачний спосіб урізноманітнити навіть буденний гарнір, надавши йому нотку французького делікатесу! опис приготування: Без сумнівів, цей рецепт приготування грибної підливи припаде до смаку всім ш...
Еnchiladas з перцем чилі
Енчіладас - традиційна мексиканська перепічка тортильяс з кукурудзяної муки, заповнена різноманітною начинкою. Enchiladas — відмінна закуска, яка готується всього за 15 хвилин. опис приготування: Для ЕНЧІЛАДАС найчастіше використовується м'ясна начинка, але також це можуть бути яйця, морепроду...
Шварцброт з квасом і висівками
Це фантастично смачний хліб! Насичений і суперароматний! Він смачний і з молоком, і з шинкою, і з копченим салом, і з сіллю і зеленою цибулею, і ... Він смачний сам по собі, його можна просто із задоволенням їсти шматками. Зовсім не сухий, зовсім не вологий, дуже приємний м'якуш і чумна хрустка с...
Шашлик рибний
Шашлики можна зробити не тільки з яловичини, свинини, індичого або курячого м'яса. Для різноманітності завжди можна замінити м'ясо рибою. Сьогодні розповім про рецепт, як приготувати шашлик рибний. опис приготування: Для приготування можна використовувати червону або білу рибу, морську або річ...
Гліб з artishokami, сиром і часником
Цей апетитний італійський хліб з артишоками, зеленою цибулею, петрушкою, кропом, сиром Фета і часником можна подавати як самостійно, так і до інших страв. опис приготування: Цей хліб - відмінне доповнення до яловичому стейку, рибі або простому салату. Хліб краще всього подавати гарячим або теп...
Суп рисовий
Цей рецепт класика жанру кожної господині. У кожного кухаря є власний підхід до цього простого корисного страви. Ось як інтерпретують рисовий суп європейські ресторани — вчимося у професіоналів опис приготування: 1. Овочі миємо і чистимо. Картопля ріжемо не надто довгою соломкою. Цибуля ріжемо...