Рецепт Галет з черешнею і абрикосами
Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу.
опис приготування:
Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою.
- солоного охолодженого масла— 240 грам
- води— 1/4 склянки
- абрикосов— 6 штук(начинка:)
- черешні без кісточок— 500 грам
- солодкого базиліка— 1 Ст. ложка
- крохмалю— 1 Ст. ложка
- кукурудзяного сиропу— 1/4 склянки
- води— 1 Ст. ложка
2. Сформувати з тіста диск, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.
3. У цей час підготувати фруктову начинку. Видалити кісточки з черешні.
Розрізати абрикоси навпіл і видалити кісточки. Розрізати кожну половинку абрикоса навпіл і нарізати черешню тонкими скибочками. Змішати фрукти разом у великій мисці разом з базиліком, медом і крохмалем. дати постояти 10 хвилин.
4. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою посередині. Розкачати тісто на робочій поверхні в коло діаметром 25 см і товщиною близько 3 мм. Для цього накрити тісто формою для пирога і обрізати краю. Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером або силіконовим килимком для випічки. Викласти на тісто начинку з абрикосів і черешні, поширити по всій поверхні, залишаючи по краях кордон 5 см.
5. Загорнути краї тіста по колу. Змастити поверхню яйцем, посипати цукром і випікати близько 30 хвилин. Змішати кукурудзяний сироп і воду, змастити тісто і запікати ще 2 хвилини. Дати повністю охолонути, нарізати на шматочки і подавати.
Подібні рецепти
Пісочний пиріг з суницею
Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...
Галет з грибами і капустою
Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...
Галет з начинкою з сквошу і цибулі
Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...
Галет з яблучно-картопляною начинкою
Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2 штуки крижаної води— 1/4...
Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром
Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...