Рецепт Галет з черешнею і абрикосами

Рецепт Галет з черешнею і абрикосами
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу.

опис приготування:

Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою.

  • солоного охолодженого масла— 240 грам
  • води— 1/4 склянки
  • абрикосов— 6 штук(начинка:)
  • черешні без кісточок— 500 грам
  • солодкого базиліка— 1 Ст. ложка
  • крохмалю— 1 Ст. ложка
  • кукурудзяного сиропу— 1/4 склянки
  • води— 1 Ст. ложка
Галет з черешнею і абрикосами - фото крок 1 1. Приготувати тісто для пирога. На робочу поверхню висипати борошно і додати тонко нарізане вершкове масло. перемішати пальцями, поки суміш не буде нагадувати великі крихти. Додати воду, приблизно 1 столову ложку для початку, і перемішати до однорідності.

Галет з черешнею і абрикосами - фото крок 2 2. Сформувати з тіста диск, загорнути в поліетиленову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Галет з черешнею і абрикосами - фото крок 3 3. У цей час підготувати фруктову начинку. Видалити кісточки з черешні.
Розрізати абрикоси навпіл і видалити кісточки. Розрізати кожну половинку абрикоса навпіл і нарізати черешню тонкими скибочками. Змішати фрукти разом у великій мисці разом з базиліком, медом і крохмалем. дати постояти 10 хвилин.

Галет з черешнею і абрикосами - фото крок 4 4. Розігріти духовку до 175 градусів зі стійкою посередині. Розкачати тісто на робочій поверхні в коло діаметром 25 см і товщиною близько 3 мм. Для цього накрити тісто формою для пирога і обрізати краю. Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером або силіконовим килимком для випічки. Викласти на тісто начинку з абрикосів і черешні, поширити по всій поверхні, залишаючи по краях кордон 5 см.

Галет з черешнею і абрикосами - фото крок 5 5. Загорнути краї тіста по колу. Змастити поверхню яйцем, посипати цукром і випікати близько 30 хвилин. Змішати кукурудзяний сироп і воду, змастити тісто і запікати ще 2 хвилини. Дати повністю охолонути, нарізати на шматочки і подавати.

Подібні рецепти

Галет з цукіні і рікоттою

Пісочний пиріг з суницею

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Галет з грибами і капустою

Галет з грибами і капустою

Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...