Рецепт Еnchiladas з перцем чилі

Рецепт Еnchiladas з перцем чилі
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 15 хв.
Енчіладас - традиційна мексиканська перепічка тортильяс з кукурудзяної муки, заповнена різноманітною начинкою. Enchiladas — відмінна закуска, яка готується всього за 15 хвилин.

опис приготування:

Для ЕНЧІЛАДАС найчастіше використовується м'ясна начинка, але також це можуть бути яйця, морепродукти або овочі. Спочатку ЕНЧІЛАДАС обсмажується на сковороді, а потім запікають у духовці під сирним соусом. Традиційно ЕНЧІЛАДАС подають з сальсою, сметаною, сиром, кінзою, салатом-латук, оливками або нарізаною цибулею.

  • цибулина— 1 штука
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • банка зеленого соусу Енчілада— 1 штука(450 г)
  • банки нарізаної зеленої чилі— 2 штуки(по 120 г)
  • кукурудзяних коржів— 12 штук
  • крем, Сальса, Піко-де Гало— За смаком(по бажанню) для подачі)
  • гуакамоле, Braai— За смаком(по бажанню) для подачі)
Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 1 1. Нарізати цибулину кубиками. У невеликій сковороді обсмажити цибулю у вершковому маслі на середньо-слабкому вогні, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору.

Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 2 2. У невеликій каструлі змішати соус Енчілада з чилі і нагріти.

Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 3 3. Викласти коржі на робочу поверхню і посипати в центрі тертим сиром. Помістити в духовку або мікрохвильову піч до тих пір, поки сир не розплавиться.

Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 4 4. викласти по 3 сирні коржики на кожну порційну тарілку, щоб вони покривали один одного. Викласти зверху велика кількість смаженої цибулі.

Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 5 5. Полити теплим зеленим соусом.

Еnchiladas з перцем чилі - фото крок 6 6. Додати сальсу, сметану, піко-де-Гальо і кінзу за бажанням. Відразу ж подавати. Що залишився зелений соус можна зберегти для використання в приготуванні начос, kesadïlyas, курки і т.д.

Подібні рецепти

Яловичина з чилі

Масло з перцем чилі

Незвичайний рецепт приготування яловичини з квасолею і какао. Блюдо виходить гострим, ароматним і пряним. Хочете урізноманітнити Ваше меню, заходите і знайомтеся з рецептом! Таким блюдом Вы точно удивите своих домашних. опис приготування: Так як страва традиційне мексиканське, точно дотримуйте...

Шашлик з креветок з чилі і гарбузовим насінням

Шашлик з креветок з чилі і гарбузовим насінням

Рецепт приготування шашличків з креветок з соусом з перцю чилі, часнику, кінзи, йогурту, гарбузового насіння і сиру Пармезан. опис приготування: Простий рецепт приготування смачного шашлику з креветок з легким соусом стане відмінним блюдом на дачі або літній вечірці. смажений чилі— 1 штука ...

Суп з яловичиною і зеленим чилі

Суп з яловичиною і зеленим чилі

Рецепт приготування супу з яловичини і зеленого чилі. Для любителів гострої їжі. кількість порцій: 4-6 Смажені зелені чилі перці— 3 штуки(або один 130 г. Видалити з 2-ух перців насіння (або 2/3 з великого) ) яловичина— 2,3 кілограма(нарізати кубиками) Картопля— 1 штука(великий) Цибуля— 1 штука(...

Яловичина з помідорами і чилі

Яловичина з помідорами і чилі

Рецепт приготування яловичини з помідорами, часником, чилі, Темрява і орегано. опис приготування: Нарізати яловичину на дрібні шматочки. Крупно нарізати цибулю. Пропустити часник і чилі через прес. Обсмажити сушений чилі в сухій сковороді на середньому вогні до появи аромату, від 2 до 3 хвилин...

Солодкий соус «Чилі»

Солодкий соус «Чилі»

Пропоную приготувати солодкий соус "; Чилі ";, який дуже популярний в азіатській кухні. Його можна подавати з рисом, локшиною і смаженим тофу. Соус виходить дуже красивого кольору, солодкуватим і пекучим. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати солодкий соус "; Чилі ";. ...