Рецепт Французький цибульний гарнір
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня.
опис приготування:
1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори.
2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати.
3. Налити біле вино і щедро додати чорного перцю. накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати до "; пом'якшення" лука.
4. Зняти кришку і дочекатися поки википить вся рідина.
- цибуля— 300 грам
- цукровий пісок— 2 Ст. ложки
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
- біле вино— 2 Ст. ложки
- мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
- сухий розмарин— 1 щіпка
2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати.
3. Налити біле вино і щедро додати чорного перцю. накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати до "; пом'якшення" лука.
4. Зняти кришку і дочекатися поки википить вся рідина.
Подібні рецепти
Грецький пиріг з сиром
Соус стане відмінним доповненням до будь-яких м'ясних або рибних страв. Соус має солодкістю за рахунок солодкого лука і кислинкою завдяки томатній пасті. сподіваюся, ви оціните цибульний соус! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування солодкого цибулевого соусу. Ріпчас...
Вершковий цибульний суп
Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...
Гарнір з басматі і овочів
Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...
Гарнір з цвітної капусти
Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...
Гарнір з кабачків
Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...