Рецепт Французький цибульний гарнір

Рецепт Французький цибульний гарнір
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня.

опис приготування:

1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори.

2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати.

3. Налити біле вино і щедро додати чорного перцю. накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати до "; пом'якшення" лука.

4. Зняти кришку і дочекатися поки википить вся рідина.

  • цибуля— 300 грам
  • цукровий пісок— 2 Ст. ложки
  • оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • біле вино— 2 Ст. ложки
  • мелений перець— 1 щіпка(за смаком)
  • сухий розмарин— 1 щіпка
1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори.

2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати.

3. Налити біле вино і щедро додати чорного перцю. накрити кришкою, зменшити вогонь і готувати до "; пом'якшення" лука.

4. Зняти кришку і дочекатися поки википить вся рідина.

Подібні рецепти

Солодкий цибульний соус

Грецький пиріг з сиром

Соус стане відмінним доповненням до будь-яких м'ясних або рибних страв. Соус має солодкістю за рахунок солодкого лука і кислинкою завдяки томатній пасті. сподіваюся, ви оціните цибульний соус! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування солодкого цибулевого соусу. Ріпчас...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів

Гарнір з басматі і овочів — дуже смачна штука, яку вегетаріанці можуть їсти як самостійне основне блюдо, всеїдні — як відмінний гарнір до якого-небудь м'ясного або рибного блюда. опис приготування: Я люблю незвичайні гарніри. погодьтеся, якщо до м'яса замість банально приготованого рису подати...

Гарнір з цвітної капусти

Гарнір з цвітної капусти

Ще один універсальний і оригінальний гарнір в скарбничку хорошого кулінара — це гарнір з кольорової капусти. Будь-яке гаряче, подану з таким гарніром, буде виглядати набагато цікавіше. опис приготування: Вносити різноманітність в раціон можна не тільки гарячими стравами, але garnirami, вірно? ...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...