Рецепт Шарувата закуска
Якщо ви любите салати і закуски з оселедцем, то не проходьте повз! буду розповідати, як приготувати листкову закуску з оселедцем. Дуже смачно, незвично і ефектно!
опис приготування:
Відмінний вибір частування на двох або на 3-4 людини. Можна зробити порційно для кожного гостя! Байдужих не залишиться, всі будуть приємно здивовані як смаком, так і зовнішнім виглядом закуски. Так як соус не містить майонезу, закуска виходить не дуже калорійною, що теж великий плюс! Особливо для вечері. Пригощайтеся!
- хліб житній— 6 скибочок
- оселедець— 100-150 грам(філе)
- сир сирний— 150 грам
- йогурт грецький— 100 грам
- Цибуля зелена— пучок(невеликий)
- кріп свіжий— пучок(невеликий)
- сир твердий— 30 грам
- Черрі— 1-2 штук(для прикраси)
Наріжте філе невеликими кубиками. Лук і частина кропу дрібно порубати, перемішайте з сирним сиром і йогуртом.
З хліба для тостів виріжте кола підходящої по діаметру вирубкою або чаркою.
Першим шаром нашої закуски покладіть кружечок хліба, змастіть його соусом. На соус викладіть шматочки оселедця.
Потім повторіть ще раз і зверху покладіть завершальний кружечок хліба. Вийде ось така башточка.
Поставте башточку на дощечку, щоб не забруднити блюдо для подачі, і змастити з усіх боків і зверху соусом. Прикрасьте з боків рубаним кропом. За допомогою ножа зніміть закуску з дошки і переставте на блюдо.
Зверху присипте сиром натертим на дрібній тертці.
Прикрасьте шматочками черрі і листочками петрушки або по своєму смаку. Закуска відмінно стоїть в холодильнику кілька годин, зелень кропу не в'яне. Тому можна подавати відразу або через деякий час.
Смачного!
Подібні рецепти
Закуска з хрону на зиму (простий рецепт)
Приготуйте на святковий стіл єврейську закуску з сиру. Смачно саме з мацою, але і звичайний хліб підійде. опис приготування: Для салату попередньо відваріть моркву. остудіть. Морква та інші інгредієнти натріть на тертці, змішайте з майонезом і спеціями і сформуйте кульки. сир плавлений— 1 ш...
Фруктова закуска
Іспанська закуска з ананаса, манго, лайма і перцю халапеньо. Блюдо найкраще подавати в літню спеку. кількість порцій: 2 ананас— 1 штука манго— 1 штука Червона цибуля— 1 штука халапеньо— 1 штука вапно— 1 штука петрушка— 1 штука сіль— 2 щіпки Для початку потрібно відрізати верхівку ананаса. ...
Гаряча закуска з печінки з грушею
Цікава закуска з яскравим кисло-солодко-солоним смаком і багатим ароматом. Неодмінно спробуйте її приготувати! запевняю: вам сподобається. опис приготування: Страви з печінки легко готуються і вимагають трохи часу на приготування. Головне - ретельно обробити печінку, знявши плівки і видаливши...
Грецька закуска «Melidzana»
Мелідзана з овочів — це традиційна, дуже смачна грецька закуска, яку готують з запечених овочів. Вона виходить дуже ніжна, соковита і ароматна. Мій рецепт мелідзани з баклажанами. опис приготування: Приготувати смачну грецьку закуску "; мелідзану" досить просто, якщо слідувати покрокової інстр...
Гаряча закуска з лаваша
Лаваш - універсальний матеріал для закусочних страв на святковий і повсякденний стіл. розповім, як приготувати гарячу закуску з лаваша, яка буде доречна в будь-який день і по будь-якого приводу. опис приготування: 1. відварюємо субпродукти, попередньо не забуваємо їх ретельно промити. Потім ві...