Рецепти muscleman.com.ua

Судак по-монастирськи

Судак по-монастирськи

Судак по-монастирськи обов'язково припаде до смаку вашим близьким, друзям і родичам. Таке блюдо можна приготувати, якщо до вас в гості повинно прийти багато народу. Гості оцінять ваші старання! опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати судака по монастирськи, то цей рецепт вам с...

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці з пекінською капустою для ледарів

Голубці це рідкісне смакота, тільки от готувати їх доводиться годинами. Тому далеко не кожен раз у господинь є час для традиційної страви. ймовірно, цей рецепт прийде вам на допомогу. кількість порцій: 5-6 пекінська капуста, лист— 10-12 штук(брати найбільші верхні листки) Мал— 1 Склянка вода— 1...

Шоколадний фадж (помадка)

Шоколадний фадж (помадка)

Рецепт приготування помадки з шоколаду, шоколадно-горіхової пасти Нутелла, вершкового масла і згущеного молока. опис приготування: помадка (fadzh) - американська назва вершкової помадки. За смаком нагадує м'яку іриску. Нашу шоколадну помадку з горіховим смаком Нутеллою дуже легко приготувати, ...

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Суп з морепродуктів (каччукко Ліворно)

Популярний італійський суп з морепродуктів, завжди супроводжується скибочками тосканського хліба з часником. кількість порцій: 4 подрібнений часник— 20 грам оливкова олія— 60 грам подрібненої петрушки— 20 грам насіння фенхелю— 1 грам сухе біле вино— 100 грам восьминіг— 200 грам креветки— 150 гр...

Гарячі бутерброди зі шпротами

Морквяна запіканка з сиром

Рецепт приготування гарячої закуски зі шпротами і сиром. кількість порцій: 7 хліб— 7 штук(скибочками) шпроти— 150 грам сир— 100 грам складові Нарізаємо батон на 7 рівних скибочок. Дрібно натираємо сир. кладемо по 2 шпротіни на кожен шматочок хліба і кладемо на деко. ...

Гігантський мегабутер

Гігантський мегабутер

Сьогодні поділюся з вами оригінальною ідеєю, як приготувати гігантський мегабутер зі звичних продуктів, але в дуже незвичному вигляді. впевнена, ідея такого гарячого бутерброда вам сподобається! опис приготування: Гігантський мегабутер готується не довше, ніж звичайні гарячі бутерброди. Все ду...

Гуляш в сливочном соусе

Гуляш в сливочном соусе

Вкусное и сочное мясо в сливочном соусе — відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Такой гуляш очень нравится деткам. опис приготування: Традиционный гуляш — это сытное блюдо с большим количеством овощей и обязательно красного цвета, который придает блюду паприка и томаты. Но гуляш в нашей с...

Khingalsh

Khingalsh

Khingalsh — це така гарбузова коржик в тесті. Рецепт приготування хінгалша, представлений нижче, дозволить вам приготувати страву за годину-півтора. опис приготування: Щоб приготувати чінгалш в домашніх умовах, треба розділити процес на три етапи. перший — заміс тесту, другий — підготовка гарб...

Стейк в аерогрилі

Стейк в аерогрилі

Смачний і соковитий стейк з рум'яною скоринкою дуже легко і досить швидко готується в аерогрилі. За смаком відрізняється від стейків, приготованих іншими способами. раджу спробувати! опис приготування: Аерогриль хороший тим, Запікати в ньому різні продукти можна без великої кількості жиру і тр...

Фруктова кошик з кавуна

Фруктова кошик з кавуна

Краща прикраса святкового столу — це фруктова кошик з кавуна! Подайте в ній все фрукти на десерт. Наріжте шматочками дині і ананас, складіть в чудову яскраву фруктову кошик. опис приготування: Кожен раз на великих бенкетах і фуршетах я дивувалася тому, як же красиво прикрашають столи, придумую...

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю

Суп з болгарського перцю — оригінальний і дуже смачний крем-суп жовтого кольору! Для його приготування потрібно не так багато сил і грошей, що робить його ще більш привабливим! опис приготування: Суп з болгарського перцю — відмінне блюдо, яке прикрасить будь-який стіл. Цей рецепт розрахований...

Шашлик грузинський

Шашлик грузинський

Ділюся своїм улюбленим рецептів приготування смачного шашлику зі свинини по-Кахетскі. опис приготування: Люблю цей шашлик за простоту і чудовий смак! Мариновать свиную грудинку рекомендую в уксусе, порт, солі і перці протягом 6 годин. Слідкуйте за описом процесу приготування і я докладно розпо...

Хлеб белый пышный

Хлеб белый пышный

Хлебопечка это настоящая радость в доме. На выходных самое время побаловать домашних нежным и высоким белым хлебом. але врахуйте, половина буханки может испариться еще горячей! Расчет на 900 грам. опис приготування: 1. Продукты рассчитаны на буханку в 900 грамів. Муку предварительно просеять. ...

Стейки з грибами і сиром

Стейки з грибами і сиром

м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Фаршировані баклажани з морквою і капустою

Ділюся рецептом дуже смачної закуски з фаршированих баклажанів з морквою і капустою. Приготування займе пару днів, але результат того вартий! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати фаршировані баклажани з морквою і капустою. Зберігайте такі баклажани в холодильнику, в р...

Фраппе з коньяком і кавою

Фраппе з коньяком і кавою

Рецепт приготування коктейлю з шоколадним соусом, коньяком, кава, молоком, корицею, кайєнським перцем, ванільним сиропом і дрібно колотим льодом. Родзинка цього напою полягає в коньяку. опис приготування: Фраппе походить від французького «frappe» — біт, стукати, ударяти. Раніше фраппе називавс...

Французькі тости з ваніллю

Французькі тости з ваніллю

Для смачного сніданку пропоную вам рецепт, як приготувати французькі тости з ваніллю. Пшеничний хліб просочується солодкої молочно-яєчною сумішшю з корицею і присмажується на вершковому маслі. опис приготування: Хрустка піджареної корочка і ніжний, тане в роті м'якуш. Тости повинні добре просо...

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків

Гарнір з кабачків відмінно підійде до самих різних страв з м'яса, птиці і риби. влітку, коли кабачки на дачі прут і прут, гарнір з кабачків — відмінний спосіб їх активного використання в їжу. опис приготування: Посеред літа перед усіма дачниками постає дилема — що робити з кабачками, які росту...

Фарш куриный со свининой

Фарш куриный со свининой

Для приготовления фарша можно смешивать несколько видов мяса, что придаст блюду сочности, пикантности и насыщенности. В данном случае предлагаем попробовать, как приготовить фарш куриный со свининой. опис приготування: Такой фарш можно использовать для приготовления котлет, голубців, фрикаделе...

Густий крем для кексів

Густий крем для кексів

Складно уявити хоча б один тиждень мого домашнього меню без солодкої випічки. Тому я маю в запасі різноманітні рецепти. А коли нове придумати не виходить, то використовую додаток. опис приготування: наприклад, якщо ви хочете прикрасити простий маффин, то не обов'язково створювати щось складне....