Рецепти muscleman.com.ua

Шоколадно-фісташкові роли

Шоколадно-фісташкові роли

Рецепт приготування солодких ролів з шоколадно-фісташкової начинкою. опис приготування: Розігріти духовку до 180 градусів. Покладіть шоколад в миску. Змішайте вершки з корицею в маленькій каструлі і варіть на середньому вогні до кипіння. Додайте в шоколад. Повинна вийти однорідна маса. Дрібно ...

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами

Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку. опис приготування: Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, ...

Гарячі бутерброди зі шпротами

Гарячі бутерброди зі шпротами

Рецепт приготування гарячої закуски зі шпротами і сиром. кількість порцій: 7 хліб— 7 штук(скибочками) шпроти— 150 грам сир— 100 грам складові Нарізаємо батон на 7 рівних скибочок. Дрібно натираємо сир. кладемо по 2 шпротіни на кожен шматочок хліба і кладемо на деко. ...

Геркулесові печиво дієтичне

Геркулесові печиво дієтичне

Це печиво сміливо можна назвати дієтичним, воно не містить ні крапельки жиру або цукру. Воно дуже корисне завдяки геркулесових пластівців, родзинок, горіхів і насінню. опис приготування: Для приготування печива вам знадобиться геркулесових пластівці, кефір, мед і сухофрукти, горіхи. У Геркулес...

Гавайський пудинг

Банановий соус

Дітлахи без розуму від пудингів! Існує безліч різних варіантів приготування цього десерту, але я віддаю перевагу готувати гавайський пудинг з фруктами і ягодами. швидко, смачно і просто! опис приготування: Приготуємо гавайський пудинг в домашніх умовах. Вам знадобиться: суміш для пудингу ваніл...

Грибний соус для макаронів

Грибний соус для макаронів

Грибний соус відмінно підкреслює смак багатьох страв. Сьогодні я розповім, як приготувати грибний соус для макаронів. Він буде дуже ніжним і ароматним. опис приготування: За бажанням такий соус можна пюрировать блендером, тоді його консистенція буде більш однорідною, однак якщо ви любите відчу...

Солянка зі свининою в мультиварці

Солянка зі свининою в мультиварці

Якщо у вашій родині з'явилася мультиварка, значить пора адаптувати популярні страви під методи приготування в сучасній техніці. Солянка в мультиварці нічим не поступається класичної, спробуйте. опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування солянки зі свининою в мультиварці. Г...

Шоколадний мигдальний листової торт

Шоколадний мигдальний листової торт

Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо. опис приготування: У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао...

Шоколадні пончики (майстер клас)

Шоколадні пончики (майстер клас)

Ці шоколадні пончики обов'язково припадуть до душі дітям. Та й дорослі-ласуни теж не відмовляться від них. Цікавий спосіб приготування без борошна робить рецепт ще більш цікавим! опис приготування: Чим же можна доповнити рецепт цих пончиків? думаю, що можна додати дрібку кориці, нарізані шмато...

Шніцель

Шніцель

розповідаю, як готувати класичний шніцель — тонку свинячу відбивну, яку обваляли в клярі і обсмажити в маслі. Прекрасний чоловічий обід або вечерю — просто і ситно. опис приготування: шніцель, як на мене, це відмінний варіант для справжнього чоловічого обіду або вечері. Що може бути краще добр...

Яловича печінка з червоною цибулею

Яловича печінка з червоною цибулею

Рецепт приготування яловичий печінки. Французька кухня, провінція Прованс. кількість порцій: 4 govyazhyey печінки— 800 грам червоні цибулини— 2 штуки невелика варений буряк— 1 штука вершкового масла— 100 грам білого винного оцту— 1 Ст. ложка лимон— 1 штука сіль, перець— 1 штука(за смаком) ...

Фарширована абрикосами курка «індус»

Фарширована абрикосами курка «індус»

Рецепт приготування оригінального індійського страви з курки фаршированої абрикосами. опис приготування: 1. Процідити тайський соус через сито. Промити курячу грудку, підсушити і зробити отвори в вигляді кишені (для фарширування). Заповнити отвори овочами (на свій розсуд) і соусом. Закріпити в...

Гриби, фаршировані овочевою начинкою

Гриби, фаршировані овочевою начинкою

Рецепт приготування грибів портобелло, фаршированих начинкою з італійської ковбаси, лука, фенхеля, болгарського перцю, селери, часнику і розмарину. опис приготування: Фаршировані гриби добре подавати з буханцем хліба і хрустким салатом. капелюшки від грибів портобелло— 2 штуки італійської к...

Соус-діп до пивних закусок

Соус-діп до пивних закусок

Таке заморське слово, як соус-діп, дуже навіть нам знайоме. Це всього лише ті соуси, які не додають в саму страву, в них занурюють вже готове. Різновидів їх багато, спробуйте нову. опис приготування: Вийшло доповнення підійде до картопляних чіпсів, начос, сухарикам, грінками і до інших подібни...

Шоколадно-апельсиновий рулет

Шоколадно-апельсиновий рулет

ласунам присвячується. Шоколадно-апельсиновий рулет — це чудовий домашній десерт на базі вдалого поєднання апельсина і шоколаду. Приготування вимагає часу, але воно того варто опис приготування: Чудове поєднання шоколаду і апельсина кулінарії відомо вже давно. Саме це поєднання і використовуєт...

Суп з томатною пастою і локшиною

Суп з томатною пастою і локшиною

Пропоную простий рецепт супу з томатною пастою і локшиною. Готується дуже швидко, при цьому смак ні краплі не страждає. Відмінний рецепт для вегетаріанського або дієтичного меню. Підходить для поста! опис приготування: Дуже часто супи готуються на різних м'ясних бульйонах. Я вирішила зробити с...

Шарлотка з абрикосами

Шарлотка з абрикосами

Хочу вам розповісти, як зробити шарлотку з абрикосами по-особливому пишною і смачною. Робити ми будемо її в мультиварці — трохи довше, звичайно, чим звичайно, але зате і результат вас приємно здивує! опис приготування: Такий простий рецепт шарлотки з абрикосами, що навіть і не додаси нічого в ...

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником

Фокачча з чебрецем і часником — це чудова італійська випічка, якої пахне у всіх італійських пекарнях і булочних. Аромат дійсно чарівний. рекомендую! опис приготування: якщо вам, як і мені, набридла магазинна випічка — пропоную започаткувати власну справу. Фокачча з чебрецем і часником — дуже г...

Суп з печериць з сиром плавленим

Суп з печериць з сиром плавленим

Суп готую зі свіжих і сушених грибів, так смак більш насичений і інтенсивний. М'яку консистенцію і смак йому додає плавлений сир. розповім, як приготувати суп з печериць з сиром плавленим. опис приготування: Такий суп краще подавати зі житнім домашнім хлібом або сухариками. суп легкий, добре з...

Шашлик з червоної риби

Шашлик з червоної риби

Шашлик з червоної риби — це справжнє смакота. Приготувати такий шашлик просто, а з урахуванням того, що червона риба багата вітамінами, і корисно. Такий шашлик я зазвичай готую на пікнік. опис приготування: Якщо ви зробите все правильно, то шашлик з червоної риби буде просто танути у вас в рот...