Рецепт Шоколадний мигдальний листової торт

Рецепт Шоколадний мигдальний листової торт
Кількість порцій: 16 Час приготування: 40 хв.
Любіть шоколадну випічку? Та ще й з захопливою горіховим присмаком ... ммм! Я від таких десертів просто без розуму, якщо чесно. Ось і готую, буває. І Вам раджу! Смачний тортик люблять все, так що готуємо.

опис приготування:

У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао. Зняти з вогню і охолодити до кімнатної температури. У мисці з'єднати борошно, цукор, соду для випічки і сіль. Вбити в какао суміш. Додати яйця, сколотини і екстракти, добре перемішати. Вилити в змащену форму для випічки. Випікати при температурі 375 градусів за Фаренгейтом протягом 20-22 хвилин або поки зубочистка буде виходити чистою. охолодити 10 хвилин.

Тим часом приготуйте глазур, масло і молоко з'єднати в каструлі. Розігріти на середньому вогні, постійно помішуючи поки масло розтане. Зняти з вогню, додати решту інгредієнтів і добре збити. Ретельно змастити теплий торт. остудити.

  • вершкове масло або маргарин— 5/4 склянки
  • вода— 1 Склянка
  • какао для випічки— 1/2 склянки
  • мука— 2 1/2 склянки
  • цукор— 2 склянки
  • сода для випічки— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • яйце— 2 штуки
  • бавовна— 1/2 склянки
  • ванільний екстракт— 2 чайних ложки
  • мигдальний екстракт— 1 Чайна ложка
  • молоко— 1/4 склянки
  • цукрова пудра— 3 склянки
У каструлі на середньому вогні, довести до кипіння масло, води і какао. Зняти з вогню і охолодити до кімнатної температури. У мисці з'єднати борошно, цукор, соду для випічки і сіль. Вбити в какао суміш. Додати яйця, сколотини і екстракти, добре перемішати. Вилити в змащену форму для випічки. Випікати при температурі 375 градусів за Фаренгейтом протягом 20-22 хвилин або поки зубочистка буде виходити чистою. охолодити 10 хвилин.

Тим часом приготуйте глазур, масло і молоко з'єднати в каструлі. Розігріти на середньому вогні, постійно помішуючи поки масло розтане. Зняти з вогню, додати решту інгредієнтів і добре збити. Ретельно змастити теплий торт. остудити.

Подібні рецепти

Суп Мінестроне з листової капустою і білою квасолею

Шоколадний листової торт з цукіні

Рецепт приготування відомого італійського супу Мінестроне з листової капустою і білою квасолею. опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, від 5 до 6 хвили...

Французький мигдальний пиріг

Французький мигдальний пиріг

Мигдаль випромінює неймовірний аромат, переплутати його з іншим горіхом складно! Дуже часто його використовують у випічці і сьогоднішній рецепт тому підтвердження. Пропоную рецепт французького пирога! опис приготування: Мигдаль можна замінити борошном, проте, аромат і текстура будуть вже не та...

Шведський мигдальний пиріг

Шведський мигдальний пиріг

Смачний мигдальний пиріг готується дуже просто, тому підійде для ледачих господарок. опис приготування: Пиріг нагадує по консистенції м'яке жувальний мигдальне печиво. Лимонна цедра надає пирога терпкий цитрусовий аромат, а ванільний екстракт - ніжну насолоду. Ви можете подавати мигдальний пир...

Шоколадний листковий торт

Шоколадний листковий торт

Рецепт листкового шоколадного торта на день народження або будь-яке інше свято. Торт готується не дуже складно, але виходить набагато смачніше покупного. Спробуйте — і вам обов'язково сподобається! опис приготування: Рецепт шоколадного листкового торта досить довгий, але нічого дуже складного ...

Шоколадний торт Чорна вуаль

Шоколадний торт Чорна вуаль

Рецепт шоколадного торта з кремом. опис приготування: Цей незвичайний торт урізноманітнює будь-який стіл і буде прекрасним доповненням до будь-якого святкування. цукру— 1.25 склянки кукурудзяного крохмалю— 1/4 склянки солі— 1/2 Ст. ложки молока— 2 склянки вершків— 1 Склянка шоколаду— 225 г...