Рецепт Французький хлібний пудинг з ягодами

Рецепт Французький хлібний пудинг з ягодами
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 10 г. 0 хв.
Французький хлібний пудинг з ягодами — дуже ефектний, смачний і простий у приготуванні сніданок. По-моєму, ранок ідеального дня повинно починатися саме з такого сніданку.

опис приготування:

Французький хлібний пудинг з ягодами — чудовий сніданок хоча б тому, що підготувати все можна з вечора, і вранці вам залишиться лише включити духовку. Поки будете чистити зуби, вмиватися і одягатися — сніданок приготується сам. А потім раз — і в ліжко коханій людині такий сніданок принести. Згадайте, коли ви в останній раз кохану людину радували сніданком у ліжко? Е-е, ви…

  • Білий хліб— 400 грам
  • яйця— 7 штук
  • молоко— 2,5 склянки
  • цукор— 1/2 склянки
  • ванілін— 2 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 1/2 чайних ложки
  • обкладинка— 1/2 чайних ложки
  • ягоди свіжі— — За смаком
  • Кленовий сироп— — За смаком
Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 1 Хліб нарізаємо кубиками стороною приблизно 2 см.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 2 У великій мисці змішуємо яйця, молоко, цукор, ваніль, корицю і мускатний горіх.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 3 гарненько збиваємо, щоб всі інгредієнти рівномірно перемішалися.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 4 Додаємо в рідку суміш кубики хліба.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 5 Через пару хвилин, коли хліб розмокне, перекладаємо все це справа в форму для запікання, змащену вершковим маслом.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 6 Накриваємо блюдо фольгою і ставимо в холодильник на ніч.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 7 На наступний ранок, не знімаючи фольги, ставимо форму в холодну духовку. включаємо температуру 170 градусів і запікаємо 30 хвилин, після чого фольгу знімаємо, а пудинг запікаємо ще 30 хвилин при тій же температурі.

Французький хлібний пудинг з ягодами - фото крок 8 Відразу ж дістаємо з духовки, розрізаємо і подаємо, полив кленовим сиропом і прикрасивши свіжими ягодами. приємного сніданку!

Подібні рецепти

Хлібний пудинг з пастернаком

Трубочки з повидлом

Рецепт приготування пудингу з пастернаком, цибулею, панірувальними сухарями і сиром Пармезан. опис приготування: Розігріти духовку до 215 градусів. Полити пастернак оливковою олією, приправити сіллю і перцем. Викласти на аркуші для випічки. випікати, струшуючи час від часу, поки пастернак не н...

Хлібний пудинг з яблуками

Хлібний пудинг з яблуками

Якщо ви готуєтеся до прийому гостей, обов'язково дізнайтеся, як приготувати хлібний пудинг з яблуками до чашечки чаю. Рекомендую вам використовувати здобний хліб або паску, щоб пудинг вийшов м'яким. опис приготування: Якщо вам необхідно використовувати залишки черствого здобного хліба, рекомен...

Хлібний пудинг з гарбуза

Хлібний пудинг з гарбуза

Осінь - пора збору гарбуза, саме час готувати з неї різні смачні страви. Пропоную приготувати солодкий, ароматний хлібний пудинг з гарбузом. Він сподобається всім ласунам і любителям страв з гарбуза. опис приготування: Відсвяткуйте настання осені і спечіть смачний і ароматний десерт з гарбузом...

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хлібний пудинг з білим шоколадом

Хто сказав, що з випічкою обов'язково потрібно довго возитися? Можна взяти готовий багет і зробити з нього по-справжньому вишуканий десерт! Спробуйте обов'язково, дуже смачно і оригінально! опис приготування: Рецепт приготування хлібного пудингу з білим шоколадом, звичайно, забирає деякий час,...

Хлібний пудинг з шоколадом

Хлібний пудинг з шоколадом

Рецепт приготування пудингу зі шматочків хліба з шоколадом, збитими вершками і карамельним соусом. опис приготування: Цей десерт ви можете приготувати заздалегідь за день, а потім просто запекти в духовці перед подачею на стіл. кнопка— 1 штука(близько 450 г) густі вершки— 2 склянки шоколад— ...