Рецепт Фокачча з чебрецем і часником

Рецепт Фокачча з чебрецем і часником
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Фокачча з чебрецем і часником — це чудова італійська випічка, якої пахне у всіх італійських пекарнях і булочних. Аромат дійсно чарівний. рекомендую!

опис приготування:

якщо вам, як і мені, набридла магазинна випічка — пропоную започаткувати власну справу. Фокачча з чебрецем і часником — дуже гідний рецепт несолодкої випічки, підглянутий мною у італійців і трохи адаптований на свій манер. Виходить дуже смачна і, головне, ароматна (запах важко передати словами — неймовірно апетитний, заходиш на кухню — і хочеться з'їсти ВСЕ) коржик, яку можна їсти замість хліба. Фокачча припала до вподоби навіть дітлахам

хай щастить!


  • дріжджі сухі— 1 Чайна ложка
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • вода— 125 мілілітрів
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • борошно— 160 грам
  • пучок чебрецю— 1 штука
  • часник— 3 зубчики
Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 1 Растворяем дрожжи в небольшом количестве воды, туди ж додаємо цукор. Оставляем эту смесь минут на 5-10.

Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 2 Туда же добавляем оливковое масло, чайную ложку соли и оставшуюся воду. додаємо борошно, месим тесто.

Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 3 Должно получиться вот такое красивое тесто.

Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 4 Накрываем тесто салфеткой и оставляем на 2 годину.

Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 5 Затем тесто нужно еще немножко подмеситьбуквально минуту.

Фокачча з чебрецем і часником - фото крок 6 Розкачуємо тісто в пласт, посыпаем его листьями тимьяна, дрібно нарізаним часником, трохи солимо. накриваємо серветкою, даємо постояти ще 30 хвилин, после чего выпекаем в духовке 12 хвилин при 220 градусах. Готово!

Подібні рецепти

Фокачча з розмарином і фокачча з оливками і томатами

Sterlyady жаровні

Два рецепта приготування фокаччи в одному кількість порцій: 10-12 сухих дріжджів— 2,5 чайних ложки теплої води— 310 мілілітрів оливкова олія— 6 Ст. ложок сіль— 2 чайних ложки крупної солі— 1 Ст. ложка свіже листя розмарину— 2,5 Ст. ложки борошна— 450 грам помідори— 100 грам(порізані кубиками, д...

Фокачча з цибулею

Фокачча з цибулею

Проста і смачна закуска. Класичне італійська страва. кількість порцій: 4 мука— 1 кілограм(інгредієнти основи:) сіль— 30 грам оливкова олія— 100 грам цукор— 15 грам дріжджі— 35 грам вода— 500 грам цибуля— 250 грам(інгредієнти для начинки:) оливкова олія— 50 грам сир форте— 30 грам помідори черрі...

Фокачча з маслинами і розмарином

Фокачча з маслинами і розмарином

Хочете знати рецепт, як приготувати фокаччу з маслинами і розмарином, щоб побалувати себе справжнім італійським частуванням? Вибирайте тільки якісні продукти, щоб відчути весь смак Італії. опис приготування: Традиційну дріжджову корж можна приготувати не тільки з маслинами - це одна з варіацій...

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча з лимоном і травами

Фокачча - це популярна італійська випічка. Вже багато разів говорив, що її можна зробити з різними овочами або зеленню. На підтвердження цього - рецепт, як приготувати фокаччу з лимоном і травами. опис приготування: В оригінальному рецепті використовується традиційний італійський сир, але його...

Фокачча з оливками

Фокачча з оливками

Рецепт приготування італійської піци з маслинами. опис приготування: В Італії фокаччею вважається старою універсальною формою піци, яка була звичайною їжею для селян і воїнів старовини. сухих дріжджів— 1 Чайна ложка теплої води— 1 Склянка борошна— 4 склянки солі— 1 Чайна ложка 1. Насип...