Рецепт Шоколадні пончики (майстер клас)

Рецепт Шоколадні пончики (майстер клас)
Кількість порцій: 6 Час приготування: 45 хв.
Ці шоколадні пончики обов'язково припадуть до душі дітям. Та й дорослі-ласуни теж не відмовляться від них. Цікавий спосіб приготування без борошна робить рецепт ще більш цікавим!

опис приготування:

Чим же можна доповнити рецепт цих пончиків? думаю, що можна додати дрібку кориці, нарізані шматочки сухофруктів. І, звичайно ж, зовсім не обов'язково робити глазур і посипання.

  • шоколад темний— 100 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • Какао-порошок— 50 грам
  • цукор— 150 грам
  • Ванільний цукор— 1 Ст. ложка
  • Куряче яйце— 5 штук
  • шоколад темний— 30 грам(глазур)
  • вершки— 1 Ст. ложка(глазур)
  • посипання кондитерська— 4 Ст. ложки
шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 1 1. Шоколад поламайте на шматочки, масло наріжте кубиком.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 2 2. Розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. розмішайте.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 3 3. Додайте звичайний і ванільний цукор.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 4 4. Додайте яйця і перемішайте до однорідного стану.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 5 5. Форми для кексів змастіть маслом. У центр кожного осередку покладіть по кульці з фольги або з пекарської папери.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 6 6. По колу налийте тісто.

шоколадні пончики (майстер клас) - фото крок 7 7. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько 20 хвилин. Для глазурі розтопіть шоколад з вершками, занурте пончик з одного боку і посипте кондитерської посипкою. Смачного!

Подібні рецепти

Шарлотка з яблуками (майстер клас)

Торт «Павлова» майстер клас

У кожної господині свій рецепт шарлотки, цього всіма улюбленого яблучного пирога. І якщо вже вам показувати, як приготувати шарлотку з яблуками (майстер клас), то пропоную просто шикарний варіант. опис приготування: За цим рецептом шарлотка завжди виходить повітрям, високою, з тануть шматочкам...

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Спіральки з шоколаду (майстер клас)

Декорування десертів - це справжнє мистецтво. Поки не спробуєш, не зрозуміло, наскільки це складно або просто. Хочу розповісти вам, як приготувати спіральки з шоколаду в домашніх умовах. опис приготування: Шоколадні спіральки можна готувати з будь-якого шоколаду, але, судячи з мого досвіду, оп...

Шоколадні пончики в духовці

Шоколадні пончики в духовці

Намагаюся харчуватися здоровою їжею, тому навіть таку випічку як пончики, що смажаться у великій кількості масла, примудрився модернізувати. розповім, як приготувати шоколадні пончики в духовці. опис приготування: Для їх випічки використовую спеціальні форми, які по вигляду схожі на форму для ...

Гігантські Шоколадні печива

Гігантські Шоколадні печива

Рецепт приготування великого шоколадного печива. опис приготування: Розігріти духовку до 350 градусов по Фаренгейту (175 градусів С). У невеликому посуді, змішати вершкове масло, білий цукор і коричневий цукор до отримання однорідної маси. збити яйце, а потім змішати з ваніллю. З'єднати борошн...

Шоколадні біскотті

Шоколадні біскотті

Рецепт італійського печива біскотті дозволяє імпровізувати як з різними добавками, так і з самим тестом для цієї випічки. Результатом такої імпровізації стали незвичайні шоколадні біскотті. опис приготування: Цільнозернове борошно, використовувана в цьому варіанті рецепта, надає випічці масу к...