Рецепт Шніцель

Рецепт Шніцель
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
розповідаю, як готувати класичний шніцель — тонку свинячу відбивну, яку обваляли в клярі і обсмажити в маслі. Прекрасний чоловічий обід або вечерю — просто і ситно.

опис приготування:

шніцель, як на мене, це відмінний варіант для справжнього чоловічого обіду або вечері. Що може бути краще добре просмажене свинячої вирізки, вкрилася хрусткою скоринкою, але залишилася дуже соковитою всередині? приготувати шніцель, в принципі, не дуже складно, головне тут — щоб м'ясо було свіжим і якісним. відразу зазначу, що справжній шніцель — це далеко не те, що під цією назвою прийнято подавати в наших сталевих, тому коли приготуєте це блюдо з даного рецептом — не дивуйтесь, чому так смачно

  • свиняча вирізка— 400 грам
  • Куряче яйце— 1 штука
  • Панірувальні сухарі— 5 Ст. ложок
  • Борошно пшеничне— 5 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— 4 щіпки
  • сіль— 1/4 чайних ложки
  • Олія соняшникова— 100 мілілітрів
шніцель - фото крок 1 Свинячу вирізку нарізати на тонкі шматочки поперек волокон.

шніцель - фото крок 2 Гарненько відбиваємо кожен шматочок.

шніцель - фото крок 3 Насипаємо в різні тарілки борошно і панірувальні сухарі, яйце злегка збиваємо в третій тарілці.

шніцель - фото крок 4 Кожен шматочок м'яса спершу необхідно злегка обваляти в борошні.

шніцель - фото крок 5 потім — вмочити в яйце.

шніцель - фото крок 6 І, нарешті, обваляти в панірувальних сухарях.

шніцель - фото крок 7 Кожен шматочок м'яса обсмажуємо в розігрітій олії на сковороді. Обсмажуємо зовсім недовго, повинна просто утворитися золотава скоринка. Чи не передержіте, інакше шніцель вийде "; гумовим ";.

шніцель - фото крок 8 Шніцель зовсім трохи остудити і відразу ж подавати до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Шніцель (швидкий рецепт)

Шніцель (класичний рецепт)

Сьогодні ми знову поговоримо про універсальний вигляді гарячого м'ясного блюда. Я розповім вам, як приготувати шніцель. Відрізняється це блюдо тим, що занурюється в розпечене масло і готується дуже швидко! опис приготування: Такий шніцель можете подавати з рисом або картопляним пюре. В якості ...

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти

Шніцель з капусти — жахливо смачне вегетаріанське блюдо. ніякого м'яса! Тільки овочі та сир. Однак блюдо виходить дуже ситним, живильним і найголовніше корисним. опис приготування: Шніцель з капусти готується досить швидко і легко. головне, щоб у капустини були досить великі листя. Інакше буде...

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу

Шніцель з курячого фаршу, який ще називають рубаним, готується дуже просто. Блюдо поєднується з різними гарнірами і буде актуальним як на вечерю, так і на святковий обід. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування шніцеля з курячого фаршу. Курячий фарш змішуємо з мо...

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки

Шніцель з курячої грудки — дуже просте в приготування блюдо, але при цьому неймовірно смачне! На додаток до нього я готую ароматний грибний соус. Спробуйте, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування шніцеля з курячої грудки. Як приготувати шніцель, написано ни...

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Шніцель капустяний з лушпиння заправкою

Рецепт приготування овочевого страви. кількість порцій: 4 качана білокачанної капусти— 0,5 штуки цибулини— 3 штуки соєвого соусу— 2 Ст. ложки панірувальних сухарів— 1 Склянка борошна— 4 Ст. ложки яйце— 1 штука цукру— 1 Ст. ложка рослинне масло для обсмажування— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) ...