Рецепти muscleman.com.ua
Галет з грибами і капустою
Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани. опис приготування: Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів. солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани—...
Суп з картопляними кульками
Дуже смачний суп! На смак кульки схожі на манні, з капустяним присмаком, тому як в супі є два види капусти. дивіться, як приготувати суп з картопляними кульками! опис приготування: Якщо ви не любите капусту в супах, то сміливо замінюйте її іншими овочами або вермішеллю, суп від цього не постра...
Грінки житні з часником
У вас намічається грандіозна вечірка або просто зустріч старих друзів? Тоді сьогодні ми будемо робити найкращу закуску до пива — старі добрі житні грінки з часником — просто смакота. опис приготування: грінки — це, напевно, найпоширеніша закуска до пива, яку ми без особливих зусиль сьогодні пр...
Філе Россіні
філе Россіні — це дуже популярне в Італії блюдо з яловичої вирізки. Блюдо неймовірно смачне, проте приготувати його в домашніх умовах непросто — потрібно знати безліч хитрощів. опис приготування: філе Россіні — блюдо гурманське, ресторанного рівня. Приготувати його в домашніх умовах не дуже-то ...
Індичка, тушкована з овочами
Незвичайний рецепт закуски з груші, sиra маскарпоне і прошутто. опис приготування: Це прекрасна закуска з незвичайним смаків. Її легко приготувати, а комбінація солодкої груші, ніжного кремового маскарпоне, солоного прошутто, гіркою руколли подарує Вам феєрверк незабутніх смакових відчуттів! ...
Страта з сиром і шпинатом
Рецепт приготування італійської страви з яєць, сиру і шпинату. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати шпинат і смажити, постійно помішуючи, близько 2 хвилин. Відкинути на друшляк і віджати рідину, притискаючи гумовим...
Вершковий цибульний суп
Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...
Єврейська закуска з сиру
Приготуйте на святковий стіл єврейську закуску з сиру. Смачно саме з мацою, але і звичайний хліб підійде. опис приготування: Для салату попередньо відваріть моркву. остудіть. Морква та інші інгредієнти натріть на тертці, змішайте з майонезом і спеціями і сформуйте кульки. сир плавлений— 1 ш...
Свіжий салат з сьомгою
Свіжий салат з сьомгою підходить для легкого обіду, вечері або перекусу по ходу дня. Простий рецепт свіжого салату з сьомгою побудований на вдалому поєднанні продуктів — рекомендую продегустувати особисто! опис приготування: Свіжий салат з сьомгою — ще один легкий салат в стилі "; візьми все щ...
Геркулесова каша
Рецепт приготування каші з вівсяних пластівців. опис приготування: Геркулесова каша є дієтичним продуктом, покращує стан шкіри, допомагає переробці і засвоєнню вуглеводів, відновлює ритм серцевої діяльності, а також містить багато антиоксидантів, які виводять токсини і шкідливі речовини з орга...
Сочники з сиром
Дуже вдалий рецепт, як приготувати сочнікі з сиром. Сочники виходять якраз такими, як треба: в міру солодкі, з хрусткими краями, м'яким тестом і дуже соковитою начинкою. обов'язково спробуйте! опис приготування: Такі сочнікі готувала моя бабуся, і для мене це було найсмачніші ласощі в дитинств...
Сухе варення з яблук
Ділюся рецептом яблучного варення, але непростого, а сухого! Це яблучні дольки запечені в духовці, які на смак, як даний варення. Ароматні і солодкі часточки відлітають в мить! опис приготування: Докладніше, як приготувати сухе варення з яблук, я розповім нижче. Для цього рецепта підійдуть ябл...
Соус ткемалі з агрусу
Такий соус ткемалі з агрусу в домашніх умовах варто приготувати хоча б раз, щоб зрозуміти, наскільки він хороший. Соус поєднується і з рибою, і з м'ясом, надаючи оригінальні східні нотки! опис приготування: Цей рецепт соусу ткемалі з агрусу припаде до душі всім любителям незвичайних смакових п...
Стейки з грибами і сиром
м'ясо — одна з найважливіших складових святкового столу. Якщо є хороший стейк, то і святкова вечеря буде відмінним. Стейк з печерицями та сиром виходить соковитим, ніжним і ароматним. опис приготування: думаєте, що приготувати до святкової вечері, щоб всім сподобалося і було ситно і смачно? по...
Солодкий соус «Чилі»
Пропоную приготувати солодкий соус "; Чилі ";, який дуже популярний в азіатській кухні. Його можна подавати з рисом, локшиною і смаженим тофу. Соус виходить дуже красивого кольору, солодкуватим і пекучим. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати солодкий соус "; Чилі ";. ...
Щи зі свининою в мультиварці
Якщо ви задумали приготувати першу страву, то придивіться до цього варіанту щей зі свининою в мультиварці, які своїм неповторним смаком обов'язково припадуть до душі вашим близьким. опис приготування: Цей простий рецепт, в якому завдяки мультиварці, можливо дуже швидко приготувати борщ. Виход...
Стручковая фасоль, тушкована в вершках
Секрет приголомшливого смаку цієї страви в дивно гармонійному поєднанні всіх його складових. В результаті приготування виходить відмінне доповнення до гарнірів з круп, kartofelyu або макаронні вироби. опис приготування: Приготування стручкової квасолі, тушкована в вершках, не доставляє особлив...
Соус для маринування курки
курка, маринована під таким соусом і запечена на шпажках, стане вашим улюбленим блюдом не тільки на свята, але і в звичайні дні! опис приготування: Маринад готуємо в мисці, змішуючи інгредієнти. Потім маринуємо в ньому куряче філе. кунжут білий— 2 Ст. ложки лимон— 0,5 штуки мед— 2 Ст. ложки ...
Соус «ткемалі» з агрусу на зиму
Якщо ви коли-небудь пробували "; Ткемалі ";, то знаєте його фішку: це кислинка з пряним присмаком. Спочатку його варили з сливи, так як в ній є необхідний смак. Але є й інші варіанти. опис приготування: головне, щоб головний інгредієнт був злегка недозрілі, мав тверду структуру і був кисло-сол...
Яловичі реберця з овочами і вершковим соусом
Рецепт приготування яловичих реберець з цибулею, морквою, селерою, петрушкою, Мангольд, портвейном, червоним вином, чебрецем і соусом з вершків та хрону. опис приготування: Реберця добре подавати з картопляним пюре на гарнір. яловичих реберець— 6 штук(близько 420 до 480 г кожне) листя чебре...