Рецепт Філе Россіні
філе Россіні — це дуже популярне в Італії блюдо з яловичої вирізки. Блюдо неймовірно смачне, проте приготувати його в домашніх умовах непросто — потрібно знати безліч хитрощів.
опис приготування:
філе Россіні — блюдо гурманське, ресторанного рівня. Приготувати його в домашніх умовах не дуже-то просто — начебто, рецептура досить проста, однак якщо не знати деяких секретів — виходить зовсім не так, як у професійних кухарів.
Однак запевняю — якщо приготуєте філе Россіні в точності за цим рецептом, то все у вас вийде дуже навіть смачно і здорово Приємного апетиту!
- печінка куряча— 500 грам
- Говяжа вирізка— 1 штука
- вишня свіжа— 200 грам
- Абрикоси свіжі— 10 штук
- Вершкове масло— 30 мілілітрів
- сіль, перець— — За смаком
- крохмаль— 30 грам
- Рослинна олія— 30 мілілітрів
Обваливаем сухую печень в крахмале.
Обжариваем печень в растительном масле до уверенной корочки. Затем вновь выкладываем на бумажные полотенца, чтобы впитался ненужный жир.
Теперь принимаемся за говяжью вырезку. До речі, бажано, чтобы говяжья вырезка полежала в холодильнике 1-2 дня, прежде чем ее готовить. Это пойдет ей только на пользу.
Из говядины вырезаем медальоны толщиной примерно в 2-3 см. природно, режем поперек волокон. Каждый медальон туго обматываем ниткой или шпагатом — иначе медальоны потеряют форму.
Теперь занимаемся вишней и абрикосами. Из вишен достаем косточки, кладем их в небольшое количество воды и доводим до кипения. як закипить — кладем туда же абрикосы. через 3 минуты абрикосы целиком достаем и перекладываем на тарелку (их будем подавать к мясу), а сварившуюся вишню измельчаем в блендере. Это будет вишневый соус к мясу.
Медальоны обжариваем в сливочном масле по 5 хвилин з кожного боку. Солим и перчим уже после обжарки. Остается только красиво подать все это дело на стол — кладем медальон, гарнир из абрикосов, вишневый соус и обжаренную куриную печень. Для украшения можно положить и несколько свежих вишенок. Смачного!
Подібні рецепти
Різотто з горгонзола і грушею
Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...
Філе курчати
Хочу порекомендувати дуже нескладний, але неймовірно вдалий спосіб, як приготувати філе курчати в апетитному соусі. Таке гаряче блюдо точно не залишиться без уваги. опис приготування: Цей апетитний соус з томатним пюре, білим вином і часником чудово доповнює ніжне філе, і воно буквально тане в...
Філе курчат з сиром і ананасом
Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...
Філе курчати бройлера
З філе курчати можна приготувати швидкий і ситна вечеря. М'ясо обсмажують на сковороді-гриль зі спеціями, розмарином і оливковою олією. Дивіться в рецепті, як приготувати філе курчати бройлера. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування філе курчати бройлера в домашніх умо...
Філе індички в кефірі
Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...