Рецепт Філе Россіні

Рецепт Філе Россіні
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
філе Россіні — це дуже популярне в Італії блюдо з яловичої вирізки. Блюдо неймовірно смачне, проте приготувати його в домашніх умовах непросто — потрібно знати безліч хитрощів.

опис приготування:

філе Россіні — блюдо гурманське, ресторанного рівня. Приготувати його в домашніх умовах не дуже-то просто — начебто, рецептура досить проста, однак якщо не знати деяких секретів — виходить зовсім не так, як у професійних кухарів.

Однак запевняю — якщо приготуєте філе Россіні в точності за цим рецептом, то все у вас вийде дуже навіть смачно і здорово Приємного апетиту!


  • печінка куряча— 500 грам
  • Говяжа вирізка— 1 штука
  • вишня свіжа— 200 грам
  • Абрикоси свіжі— 10 штук
  • Вершкове масло— 30 мілілітрів
  • сіль, перець— — За смаком
  • крохмаль— 30 грам
  • Рослинна олія— 30 мілілітрів
філе Россіні - фото крок 1 Начнем с куриной печениее нужно хорошенько вымыть, а затем обсушить на бумажном полотенце. До речі, в оригинальном рецепте используется гусиная печень, но я за неимением оной использую куриную — виходить не гірше.

філе Россіні - фото крок 2 Обваливаем сухую печень в крахмале.

філе Россіні - фото крок 3 Обжариваем печень в растительном масле до уверенной корочки. Затем вновь выкладываем на бумажные полотенца, чтобы впитался ненужный жир.

філе Россіні - фото крок 4 Теперь принимаемся за говяжью вырезку. До речі, бажано, чтобы говяжья вырезка полежала в холодильнике 1-2 дня, прежде чем ее готовить. Это пойдет ей только на пользу.

філе Россіні - фото крок 5 Из говядины вырезаем медальоны толщиной примерно в 2-3 см. природно, режем поперек волокон. Каждый медальон туго обматываем ниткой или шпагатоминаче медальоны потеряют форму.

філе Россіні - фото крок 6 Теперь занимаемся вишней и абрикосами. Из вишен достаем косточки, кладем их в небольшое количество воды и доводим до кипения. як закипить — кладем туда же абрикосы. через 3 минуты абрикосы целиком достаем и перекладываем на тарелку (их будем подавать к мясу), а сварившуюся вишню измельчаем в блендере. Это будет вишневый соус к мясу.

філе Россіні - фото крок 7 Медальоны обжариваем в сливочном масле по 5 хвилин з кожного боку. Солим и перчим уже после обжарки. Остается только красиво подать все это дело на столкладем медальон, гарнир из абрикосов, вишневый соус и обжаренную куриную печень. Для украшения можно положить и несколько свежих вишенок. Смачного!

Подібні рецепти

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі

Різотто з горгонзола і грушею

Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — дуже просте в приготуванні, буденне блюдо, яке не відніме у вас ні багато часу, ні багато енергії. девіз страви — просто, але смачно. опис приготування: Філе білої риби в лимонно-масляному соусі — найпростіше блюдо домашньої кухні, для приготування я...

Філе курчати

Філе курчати

Хочу порекомендувати дуже нескладний, але неймовірно вдалий спосіб, як приготувати філе курчати в апетитному соусі. Таке гаряче блюдо точно не залишиться без уваги. опис приготування: Цей апетитний соус з томатним пюре, білим вином і часником чудово доповнює ніжне філе, і воно буквально тане в...

Філе курчат з сиром і ананасом

Філе курчат з сиром і ананасом

Просто дивовижне блюдо, одне з моїх найулюбленіших — філе курчат з сиром і ананасом. Чудове поєднання продуктів робимо смак цієї страви дуже тонким і вишуканим. опис приготування: Пропоную вашій увазі ще один варіант приготування курячого філе — філе курчат з сиром і ананасом в ананасовому соу...

Філе курчати бройлера

Філе курчати бройлера

З філе курчати можна приготувати швидкий і ситна вечеря. М'ясо обсмажують на сковороді-гриль зі спеціями, розмарином і оливковою олією. Дивіться в рецепті, як приготувати філе курчати бройлера. опис приготування: До вашої уваги - простий рецепт приготування філе курчати бройлера в домашніх умо...

Філе індички в кефірі

Філе індички в кефірі

Кожна господиня хоч раз цікавилася тим, як приготувати філе індички в кефірі. Я розкрию вам секрет приготування цього нехитрого страви. Виходить дуже ніжне, смачне, дієтичне м'ясо. опис приготування: подивіться, яке шикарне блюдо, а аромат просто зачаровывает. Пропоную подати до такої індичці ...