Рецепт Галет з грибами і капустою
Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани.
опис приготування:
Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів.
- солі— 1/4 чайних ложки
- несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок
- сметани— 1/4 склянки
- лимонного соку— 2 чайних ложки
- крижаної води— 1/4 склянки
- начинка:вершкового масла— 2 Ст. ложки
- цибулина— 1 штука
- грибів шиітаке— 120 грам
- чебрець— 1 Чайна ложка
- естрагону— 1 Чайна ложка
- кропу— 1 Ст. ложка
- сіль і мелений чорний перець— — За смаком
- петрушки— 1/4 склянки
- яйце— 1 штука(зварене круто )
- сметани або йогурту— 1/4 склянки
- оцту— 1 Чайна ложка
- топленого масла— 2 Ст. ложки
- соус:хрону— 1/4 склянки
- кефіру або сметани— 1 Склянка
2. Додати капусту, 1 чайну ложку солі, 1/2 склянки води. Накрити кришкою і варити, поки капуста не стане м'якою, від 15 до 20 хвилин, помішуючи час від часу. Додати трохи рідини. Збільшити вогонь і варити до випаровування всієї рідини вологи. Суміш повинна бути досить сухий. Додати петрушку, яйце і сметану, перемішати. приправити оцтом, сіллю і перцем.
3. Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто у великій тонкий коло і викласти на аркуші для випічки. викласти начинку, потім загорнути краї галета, щоб тісто наполовину закривало начинку. Змастити краю розтопленим вершковим маслом. Випікати до коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин. У середній мисці змішати інгредієнти для соусу. Готовий галет подавати з соусом з хрону.
Подібні рецепти
Пиріг з капустою (простий рецепт)
Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...
Галет з цукіні і рікоттою
Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...
Галет з начинкою з сквошу і цибулі
Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...
Галет з яблучно-картопляною начинкою
Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2 штуки крижаної води— 1/4...
Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром
Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...