Рецепт Галет з грибами і капустою

Рецепт Галет з грибами і капустою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування галета з цибулею, грибами шиитаке, капустою, вареним яйцем, петрушкою і соусом з хрону і сметани.

опис приготування:

Пікантний соус з хроном відтіняє ніжний смак галета з начинкою з капусти і грибів.

  • солі— 1/4 чайних ложки
  • несолоного вершкового масла— 8 Ст. ложок
  • сметани— 1/4 склянки
  • лимонного соку— 2 чайних ложки
  • крижаної води— 1/4 склянки
  • начинка:вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибулина— 1 штука
  • грибів шиітаке— 120 грам
  • чебрець— 1 Чайна ложка
  • естрагону— 1 Чайна ложка
  • кропу— 1 Ст. ложка
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • петрушки— 1/4 склянки
  • яйце— 1 штука(зварене круто )
  • сметани або йогурту— 1/4 склянки
  • оцту— 1 Чайна ложка
  • топленого масла— 2 Ст. ложки
  • соус:хрону— 1/4 склянки
  • кефіру або сметани— 1 Склянка
Галет з грибами і капустою - фото крок 1 1. зробити тісто. У мисці змішати борошно і сіль. Вершкове масло нарізати кубиками і викласти в іншу миску. Помістити обидві миски в морозильник на 1 час. Прибрати миски з холодильника і зробити поглиблення в центрі борошна. Додати вершкове масло і за допомогою гака для тесту перемішати до консистенції крихт. Зробити ще одне поглиблення в центрі. У невеликій мисці збити сметану, лимонний сік і воду і додати половину цієї суміші в борошно. кінчиками перемішати, видаляючи великі грудки. Повторити з залишилася сумішшю. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. підготувати начинку. Дрібно нарізати цибулю. Нарізати гриби кубиками. нашаткувати капусту. Нарізати варене яйце і зелень. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю, гриби, чебрець, естрада, кріп і смажити близько 10 хвилин.

Галет з грибами і капустою - фото крок 2 2. Додати капусту, 1 чайну ложку солі, 1/2 склянки води. Накрити кришкою і варити, поки капуста не стане м'якою, від 15 до 20 хвилин, помішуючи час від часу. Додати трохи рідини. Збільшити вогонь і варити до випаровування всієї рідини вологи. Суміш повинна бути досить сухий. Додати петрушку, яйце і сметану, перемішати. приправити оцтом, сіллю і перцем.

Галет з грибами і капустою - фото крок 3 3. Розігріти духовку до 200 градусів. Розкачати тісто у великій тонкий коло і викласти на аркуші для випічки. викласти начинку, потім загорнути краї галета, щоб тісто наполовину закривало начинку. Змастити краю розтопленим вершковим маслом. Випікати до коричневого кольору, від 25 до 30 хвилин. У середній мисці змішати інгредієнти для соусу. Готовий галет подавати з соусом з хрону.

Подібні рецепти

Галет з черешнею і абрикосами

Пиріг з капустою (простий рецепт)

Рецепт приготування пирога з начинкою з черешні, абрикосів і кукурудзяного сиропу. опис приготування: Літо - пора ароматної черешні і абрикосів. Спробуйте приготувати смачний абрикосовий пиріг з ароматною фруктовою начинкою. солоного охолодженого масла— 240 грам води— 1/4 склянки абрикосов— ...

Галет з цукіні і рікоттою

Галет з цукіні і рікоттою

Рецепт приготування галета з цукіні, рикоттой, пармезан, motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Цукіні і сир в цьому Галеті прекрасно доповнюють один одного. солі— 1/4 чайних ложки охолодженого вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки свіжого лимонного соку— 2 чайних ложки кр...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Галет з яблучно-картопляною начинкою

Рецепт приготування Галетт з кукурудзяної муки з начинкою з солодкої картоплі, яблук, лука, шавлії, чебрецю і журавлинного соку. опис приготування: Галети - велике французьке печиво, плоский пиріг, замінює хліб. солі— 1/2 чайних ложки палички вершкового масла— 1 1/2  штуки крижаної води— 1/4...

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Шпинат галет, зеленою цибулею і адигейським сиром

Дуже люблю галети. Пісочне тісто ніжне і проста формування. А начинки можуть найрізноманітніші. Наприклад, ось така: з весняною зеленню і великою кількістю сиру. смакота! опис приготування: Пісочне тісто містить велику кількість жирів, за рахунок чого стає щільним і розсипчастим. Кращий жир д...