Рецепт Вершковий цибульний суп

Рецепт Вершковий цибульний суп
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід!

опис приготування:

Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в три етапи. Спершу на вершковому маслі обсмажується 4 подрібнених цибулини, потім додається бульйон і вермут. Зварена луковая маса пропускається через блендер. Що залишився лук смажиться на вершковому маслі до красивої золотистої. Змішуємо підготовлений лук з вершками, варимо ще трохи і подаємо суп до столу. Гарного вам дня!

  • вершкове масло— 6 Ст. ложок
  • цибуля ріпчаста— 5 штук
  • сухий білий вермут— 3/4 склянки(або сухе біле вино)
  • вершки— 1 Склянка
  • сіль— 1 За смаком
Вершковий цибульний суп - фото крок 1 розтопіть 4 столові ложки вершкового масла у великій каструлі на середньому вогні. Додайте чотири подрібнених цибулини. готуйте, помішуючи, поки цибуля не стане дуже м'яким і прозорим, близько 10 хвилин. Потім зменшуємо вогонь і смажимо, помішуючи, поки цибуля не стане золотисто-коричневого кольору. вливаємо вермут, бульйон і кладемо 1 чайну ложку солі. Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і продовжуємо варити приблизно 15 хвилин. Даємо лушпиння масі охолонути, потім пропускаємо все через блендер, доводячи до однорідності.

Вершковий цибульний суп - фото крок 2 Тим часом розтопіть залишилися 2 столові ложки вершкового масла в сковороді. Подрібніть залишився лук. обсмажте, помішуючи, поки цибуля не стане дуже м'яким і не придбає золотаво-коричневий колір, близько 45 хвилин.

Вершковий цибульний суп - фото крок 3 Змішану в блендері суміш цибулі викладаємо в каструлю і змішуємо з вершками. Розігріваємо на середньому вогні, помішуючи, не доводячи до кипіння. Солимо до смаку. Подаємо гарячим, прикрасивши смаженою цибулею. Смачного!

Подібні рецепти

Французький цибульний гарнір

Рулетики з лаваша з крабовими паличками і майонезом «Maxeev »»

Рецепт приготування гарніру з лука. Традиційна французька кухня. опис приготування: 1. нагріти масло, цукор, розмарин у великій каструлі на середньому вогні. часто помішувати, цукор повинен стати "; кавового" кольори. 2. Додати перловий цибулю і гарненько перемішати. 3. Налити біле вино і щедр...

Солодкий цибульний соус

Солодкий цибульний соус

Соус стане відмінним доповненням до будь-яких м'ясних або рибних страв. Соус має солодкістю за рахунок солодкого лука і кислинкою завдяки томатній пасті. сподіваюся, ви оціните цибульний соус! опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування солодкого цибулевого соусу. Ріпчас...

Грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди! опис приготування: Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний с...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...