Рецепти muscleman.com.ua
Суп картопляний зі щавлем
Це перша страва також називають "; Зелений борщ ";. Приготувати його дуже легко, а виходить він дуже смачним, ароматним, ситним і красивим. З ним впорається кожна господиня, особливо з цим рецептом! опис приготування: Цей рецепт - традиційний в нашій родині, так як ще мама розповіла мені, як п...
Шоколадні тістечка з еспресо
Рецепт приготування шоколадних тістечок з еспресо до Дня закоханих. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Змазати маслом 2 форми для випікання, посипати цукровою пудрою. Помістити масло і шоколад в миску і поставити в мікрохвильову піч на 20 секунд, помішуючи, поки шоколад не р...
Суп з устриць
Сьогодні я розповім про те, як приготувати суп з устриць. Цей дивовижний делікатес я готую для особливих випадків. Для свята або романтичного вечора варіант просто відмінний! Вкуснятина! опис приготування: Таке блюдо складається з дуже дорогих інгредієнтів. Тому готую я його не так часто, як х...
Гороховий суп з часником Швидко
На приготування такого супу піде трохи часу. Він підійде тим, хто дотримується дієти, вегетаріанцям і всім, хто любить бобові. Він дуже поживний і багатий білками. опис приготування: Щодо швидкий спосіб приготування горохового супу. Заздалегідь замочіть горох, потім поставте варитися, додавши ...
Салат «Морська мушля»
Голубці це рідкісне смакота, тільки от готувати їх доводиться годинами. Тому далеко не кожен раз у господинь є час для традиційної страви. ймовірно, цей рецепт прийде вам на допомогу. кількість порцій: 5-6 пекінська капуста, лист— 10-12 штук(брати найбільші верхні листки) Мал— 1 Склянка вода— 1...
Шоколадні печива
Домашній рецепт приготування шоколадних печива. Сподобаються всім ласунам. кількість порцій: 4 вершкове масло— 150 грам(або маргарину) цукор— 100 грам ванільний цукор— 2 чайних ложки яйця— 2 штуки розпушувач— 2 чайних ложки(або 1 ç.l. гашеного соди) мука— 300-350 грам шоколад— 300 грам(гіркий а...
Яловичина, тушкована з зеленим горохом
Якщо вам попалося жестковатое м'ясо, кращий спосіб його приготування - тривале гасіння. І овочі краще підібрати такі ж «довгограючі» наприклад, сухий зелений горох. опис приготування: М'ясо з бобовими - просто джерело білка. Є такі страви краще на обід в середині дня, щоб енергії вистачило до ...
Гречане різотто з сиром
Гречана крупа - джерело вітамінів. Але звичайна каша швидко приїдається, тому сьогодні я розповім, як приготувати гречане різотто з сиром, щоб урізноманітнити раціон і здивувати всіх смачним блюдом. опис приготування: Для повного естетичного захоплення різотто можна подавати , виклавши через с...
Шейки курячі
Дуже смачні і ароматні шийки припадуть до смаку навіть тим, хто не любить субпродукти. М'ясо легко знімається з кісточок, а відірватися неможливо так само, як від насіння. опис приготування: Перед вами простий, смачний і бюджетний рецепт, як приготувати шийки курячі. Я їх запікаю в мультиварці...
Яловичина з гречаною локшиною
Яловичина з гречаною локшиною — блюдо китайської кухні, яке готується буквально протягом 15 хвилин. Найкраще таку страву готувати в воке — сковороді з тонким дном. смачно, ситно і дуже апетитно. опис приготування: Готується яловичина з гречаною локшиною дуже просто і швидко. Цю страву можна ві...
Шашлик з курячих стегон
Відмінний рецепт для пікніка або просто вечері. М'ясо завдяки маринування виходить ніжне, соковите. Такий шашлик дуже швидко готується на мангалі. опис приготування: Шашлик з курячих стегон готується просто. спочатку маринад. Курка любить рідина, тому можете використовувати не тільки представ...
Свиняча вирізка на сковороді
Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців! опис приготування: Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злег...
Гірчичне печиво
Це закусочне печиво чудово підійде до вина або шампанського. Сирний смак і пікантна острінка гірчиці прекрасно поєднуються разом. готувати просто, а є дуже смачно! опис приготування: На мій погляд, цілком доречно буде додати в тісто трохи сухого часнику або паприки, особливо копченої. сир— 6...
Грибний суп з картоплею
Сьогодні я вам розповім, як приготувати грибний суп з картоплею. Якщо не брати м'ясний бульйон, а взяти просто воду — вийде дуже дієтичний і пісний суп з незвичайним ароматом! рекомендую! опис приготування: Перед вами простий рецепт грибного супу з картоплею. Смачний і ситний супчик вийде, всі...
Соус «Якинику»
Соус "Якинику" - можна сказати, універсальний, дуже смачний японський соус для м'ясних і рибних страв. Використовується він також для маринування свинини і яловичини. Спробуйте, готується він досить просто. опис приготування: Соус «якініку», Останнім часом, став одним з найпопулярніших соусів ...
Листковий салат « Поцелуй любовницы »
Пропоную дізнатися, 1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. 2. Сварите свеклу и натрите на крупной терке. Сир и морковь натрите на средней терке. 3. Для первого слоя добавьте изюм в морковь и смешайте с майонезом. Для второго слоя выдавите чеснок в сыр и смешайте с майонезом, для т...
Суп з індички з цвітною капустою
М'ясо індички не дарма вважається самим дієтичним. Тому суп, приготований на бульйоні з індички, надзвичайно корисний і смачний. Тут кольорова капуста відмінно поєднується з іншими овочами. опис приготування: Суп з індички з цвітною капустою готується дуже просто і відносно швидко. Слід зварит...
Фрикадельки з рибного фаршу
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими. опис приготування: Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб ...
Khingalsh
Khingalsh — це така гарбузова коржик в тесті. Рецепт приготування хінгалша, представлений нижче, дозволить вам приготувати страву за годину-півтора. опис приготування: Щоб приготувати чінгалш в домашніх умовах, треба розділити процес на три етапи. перший — заміс тесту, другий — підготовка гарб...
Філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе
Рецепт філе спинки норвезької сьомги, смажене в золі з бурих водоростей, з огірковим желе, Redis, приправою з вершкового сиру, ікрою і дрібним картоплею. Вища кулінарія. опис приготування: рецепт наступний: 1. Водорості підсушити до крихкості. У духовій шафі при високій температурі запекти циб...