Рецепт Фрикадельки з рибного фаршу

Рецепт Фрикадельки з рибного фаршу
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Ця страва сподобається всім, навіть дітям. У ньому практично не відчувається характерний смак риби. Фрикадельки виходять дуже соковитими і смачними. Не переборщити з томатом, щоб вони не були кислими.

опис приготування:

Щоб приготувати подібне блюдо, ви можете взяти будь-яку рибу. Бажано, щоб в ній було мало кісточок, тоді процес приготування не займе багато часу. Відмінним вибором стане пеленгас, сом, НЕК, а також всі види корисних риб. Щоб дізнатися, як приготувати фрикадельки з рибного фаршу, прочитайте цей рецепт.

  • риба— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 150 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Томатна паста— 2 Ст. ложки
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • хліб пшеничний— 100 грам
  • молоко— 150 мілілітрів
  • сіль, перець, кріп— За смаком
Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 1 рибу вимийте, відокремте м'якоть від кісточок, зніміть шкірку. Ви можете використовувати будь-яку рибу, але найсмачніші фрикадельки виходять з червоної риби. Можна використовувати горбушу, вона не така жирна.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 2 Шматочки хліба покладіть в миску і залийте молоком. Дайте їм постояти, щоб хліб розмокнув.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 3 Відіжміть хліб від молока і викладіть до риби. Очистіть і вимийте ріпчаста цибуля, наріжте його довільними шматочками, половину відправте до решти інгредієнтів. За допомогою блендера збийте все в однорідну масу.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 4 У вийшов фарш додайте сіль і мелений гіркий перець за смаком. Також ви можете приправити найрізноманітнішими спеціями або травами.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 5 Розігрійте в сотейнику рослинне масло, лук підсмажте на ньому до прозорості.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 6 Додайте до цибулі томатну пасту, влийте півсклянки води і тушкуйте п'ять хвилин на повільному вогні.

Фрикадельки з рибного фаршу - фото крок 7 З рибного фаршу сформуйте фрикадельки середнього розміру. Викладіть їх в сотейник, поперчіть і посоліть за смаком. Накрийте кришкою і тушкуйте п'ятнадцять-двадцять хвилин.

Подібні рецепти

Фрикадельки з фаршу з підливою

Суп з яловичини з вермішеллю

Як приготувати фрикадельки з фаршу з підливою? З цим рецептом ви досить швидко навчитеся готувати відмінне основне блюдо як для повсякденної кухні, так і для святкового столу. опис приготування: Ідеальним поєднанням для домашньої вечері стануть фрикадельки з пастою або звичайним картопляним пю...

Фрикадельки з яловичого фаршу

Фрикадельки з яловичого фаршу

Фрикадельки - всіма улюблене блюдо. І на сьогоднішній день є безліч рецептів, які служать доказом цієї любові. Я ж віддаю перевагу фрикадельки з яловичого фаршу в томатному соусі. опис приготування: готуємо фарш, з нього ліпимо фрикадельки, потім тушкуємо в соусі з овочів. Подаємо з пастою або...

Фрикадельки з індичого фаршу

Фрикадельки з індичого фаршу

Ось таке блюдо можна зробити на весь тиждень, а потім тільки додавати до нього будь-який гарнір: наприклад, кашу або макарони. Пропоную рецепт, як приготувати фрикадельки з індичого фаршу. опис приготування: Фрикадельки їжте гарячими, і що, що не з'їли відразу, надішліть після охолодження на з...

Фрикадельки з курячого фаршу

Фрикадельки з курячого фаршу

Навіть простенькі фрикадельки з курячого фаршу можуть бути дуже оригінальними і послужити як закускою, так і повноцінним гарячим. Дивимося рецепт фрикадельок з курячого фаршу та записуємо! опис приготування: Щоб урізноманітнити блюдо, додайте до фрикадельок ще й тісто: з нього ми зробимо сіточ...

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Фрикадельки з індички зі спеціями орегано і корицею

Рецепт приготування фрикадельок зі спеціями орегано і корицею. кількість порцій: 4-6 Фарш з індичатини— 500 грам Солодкий перець— 1 штука часник— 2 зубчики Перець чилі— 1 штука сушеного орегано— 1 Чайна ложка меленого перцю— 1/2 чайних ложки обкладинка— 1/4 чайних ложки порошок каррі— 1/2 чайни...