Рецепт Яловичина, тушкована з зеленим горохом

Рецепт Яловичина, тушкована з зеленим горохом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Якщо вам попалося жестковатое м'ясо, кращий спосіб його приготування - тривале гасіння. І овочі краще підібрати такі ж «довгограючі» наприклад, сухий зелений горох.

опис приготування:

М'ясо з бобовими - просто джерело білка. Є такі страви краще на обід в середині дня, щоб енергії вистачило до самого вечора.

  • яловичина— 400 грам(м'ясо 2 категорії, без кісток)
  • горох зелений— 2 склянки(сухий)
  • цибуля ріпчаста— 1 штука(великий)
  • морква— 1 штука(велика)
  • масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • паприка мелена— 1 Ст. ложка
  • чорний перець— 1 щіпка
  • суміш прянощів— 1-2 Ст. ложок(сухі трави: петрушка, селера, кейбер)
яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 1 Горох замочити на півгодини в холодній воді. М'ясо наріжте шматочками і добре обсмажити на маслі в режимі смаження.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 2 Додайте крупно нашатковану цибулю, смажте до легкої скоринки.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 3 Моркву наріжте великими кубиками і додайте до м'яса. злегка обсмажте.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 4 Посипте м'ясо паприкою, дайте їй пофарбувати масло в помаранчевий колір.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 5 Залийте м'ясо окропом врівень з м'ясом і тушкуйте півгодини.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 6 Потім додайте обсушенний горох. перемішайте, додайте стільки води, щоб все було добре вкрите. Поставте режим гасіння на 3 годину, щоб знизити температуру приготування. Гасіть блюдо один годину або майже до готовності гороху.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 7 Додати сіль, поперчіть, додайте сушені трави. добре перемішайте , закрийте кришку і поставте мультиварку в режим збереження тепла на півгодини.

яловичина, тушкована з зеленим горохом - фото крок 8 Готову страву подавайте гарячим, прикрасивши свіжою зеленню.

Подібні рецепти

Грибна підлива з горохом

Сирно-молочний суп з овочами

Коли хочеться різноманітності, але домочадці віддають перевагу перевіреним страви і не хочуть пробувати нічого нового, «Перемогти» консерватизм допоможе цей рецепт. опис приготування: Приготувавши грибну підливу з печериць, ми отримаємо незвичайне доповнення, підходяще до будь-якого гарячого б...

Суп з горохом і копченою ковбасою

Суп з горохом і копченою ковбасою

Чи пробували ви гороховий суп з копченою ковбасою? Настійно рекомендую приготувати! Цей ароматний і ситний суп дуже просто і швидко готуватися, що особливо актуально з нашим швидким ритмом життя. опис приготування: Це простий рецепт приготування супу з горохом і копченою ковбасою. Варто відзна...

Спагеті з баранячим горохом

Спагеті з баранячим горохом

Рецепт приготування спагетті з нутом, курячим бульйоном, беконом, цибулею, часником, помідорами, базиліком і сиром Пармезан. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 4 порції в якості основної страви або 8 порцій в якості першого страви. консервованого нуту— 450 грам(або про 2 чашок пр...

Спагеті з беконом та горохом

Спагеті з беконом та горохом

бекон, цибулю-шалот і горох об'єднуються в вершковому соусі для спагетті. Це просте блюдо буде у вас на столі вже через 20 хвилин. опис приготування: У великій каструлі довести підсолену воду до кипіння. Зварити макарони відповідно до інструкції. У великій сковороді підсмажити на середньому во...

Суп з копченої риби з горохом

Суп з копченої риби з горохом

Суп з копченої риби з горохом — чудове обідню страву, яке нескінченно довго можна хвалити. Суп виходить густим, наваристим і дуже ситним. аромат незрівнянний, а смак ще краще! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування супу з копченої риби і гороху. Даний сур готується на осно...