Рецепт Гречане різотто з сиром
Гречана крупа - джерело вітамінів. Але звичайна каша швидко приїдається, тому сьогодні я розповім, як приготувати гречане різотто з сиром, щоб урізноманітнити раціон і здивувати всіх смачним блюдом.
опис приготування:
Для повного естетичного захоплення різотто можна подавати , виклавши через сервировочное кільце. Прикрасити його можна помідорами чері і посипати зверху залишком сиру.
Про користь страви говорила, тепер напишу про його смакових якостях. Це соковита гречка, з солодкуватим присмаком за рахунок вершків, сиру і винограду. Незвичайне поєднання продуктів і їх вітамінні характеристики зроблять різотто улюбленою стравою. Готується воно просто і швидко.
Смачного!
- крупа гречана— 1 Склянка
- вода— 2,5 склянки
- вино біле— 0,5 склянки
- масло оливкове— 2 Ст. ложки
- баклажан— 1 штука
- виноград— 1 частина
- цибуля ріпчаста червоний— 0,5 штуки
- часник— 1 зубчик
- вершки— 100 грам
- сир— 50 грам
- помідори черрі— 5-6 штук
- базилік, спеції— За смаком
Додайте оливкову олію. варіть приблизно 15 хвилин, поки крупа не буде готова.
вимийте баклажан. Очистіть від шкірки. наріжте кубиками. Посоліть і дайте стекти і піти гіркоти.
наріжте цибулю. Виноград поріжте на половинки і видаліть кісточки.
На розпечену сковороду з маслом додайте баклажан і цибулю. обсмажте 7 хвилин. додайте часник (цілий зубчик). Влийте трохи вина і додайте виноград.
Натріть сир на середній терці.
На сковороду з овочами додайте гречку. влийте вершки. Додайте трохи сиру і спеції. Доведіть до кипіння.
різотто готовий. Залишилося викласти і прикрасити блюдо.
Подібні рецепти
Юшка по-Єлизаветинської
Гречане молоко - цікавий і незвичайний напій, на думку деяких, здатний бути альтернативою звичайному молоку тварин. Знахідка для вегетаріанців і людей, у яких непереносимість лактози. опис приготування: Гречане молоко - незвичайний, але досить смачний напій, і не обов'язково бути веганці, щоб ...
Грибне різотто з сиром
Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...
Вершкове різотто з овочами
Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами. кількість порцій: 6 морква— 2 штуки кабачки— 2 штуки кольорова капуста— 1/4 штуки кольрабі— 1 штука молодий лук— 2 штуки буряк— 3 штуки Мал— 300 грам кубик курячого бульйону— 1 штука оливкова олія— 6 Ст. ложок...
Грибне різотто
Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...
Фаршировані макарони черепашки з грибами
Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...