Рецепт Гречане різотто з сиром

Рецепт Гречане різотто з сиром
Кількість порцій: 3 Час приготування: 20 хв.
Гречана крупа - джерело вітамінів. Але звичайна каша швидко приїдається, тому сьогодні я розповім, як приготувати гречане різотто з сиром, щоб урізноманітнити раціон і здивувати всіх смачним блюдом.

опис приготування:

Для повного естетичного захоплення різотто можна подавати , виклавши через сервировочное кільце. Прикрасити його можна помідорами чері і посипати зверху залишком сиру.

Про користь страви говорила, тепер напишу про його смакових якостях. Це соковита гречка, з солодкуватим присмаком за рахунок вершків, сиру і винограду. Незвичайне поєднання продуктів і їх вітамінні характеристики зроблять різотто улюбленою стравою. Готується воно просто і швидко.

Смачного!

  • крупа гречана— 1 Склянка
  • вода— 2,5 склянки
  • вино біле— 0,5 склянки
  • масло оливкове— 2 Ст. ложки
  • баклажан— 1 штука
  • виноград— 1 частина
  • цибуля ріпчаста червоний— 0,5 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • вершки— 100 грам
  • сир— 50 грам
  • помідори черрі— 5-6 штук
  • базилік, спеції— За смаком
Гречане різотто з сиром - фото крок 1 Поставте на вогонь каструлю з окропом. Додайте гречану крупу і перець-горошок. Додати сіль. Влийте біле вино.
Додайте оливкову олію. варіть приблизно 15 хвилин, поки крупа не буде готова.

Гречане різотто з сиром - фото крок 2 вимийте баклажан. Очистіть від шкірки. наріжте кубиками. Посоліть і дайте стекти і піти гіркоти.

Гречане різотто з сиром - фото крок 3 наріжте цибулю. Виноград поріжте на половинки і видаліть кісточки.

Гречане різотто з сиром - фото крок 4 На розпечену сковороду з маслом додайте баклажан і цибулю. обсмажте 7 хвилин. додайте часник (цілий зубчик). Влийте трохи вина і додайте виноград.

Гречане різотто з сиром - фото крок 5 Натріть сир на середній терці.

Гречане різотто з сиром - фото крок 6 На сковороду з овочами додайте гречку. влийте вершки. Додайте трохи сиру і спеції. Доведіть до кипіння.
різотто готовий. Залишилося викласти і прикрасити блюдо.

Подібні рецепти

Гречане молоко

Юшка по-Єлизаветинської

Гречане молоко - цікавий і незвичайний напій, на думку деяких, здатний бути альтернативою звичайному молоку тварин. Знахідка для вегетаріанців і людей, у яких непереносимість лактози. опис приготування: Гречане молоко - незвичайний, але досить смачний напій, і не обов'язково бути веганці, щоб ...

Грибне різотто з сиром

Грибне різотто з сиром

Різотто дуже ніжне і вершкове блюдо. Пропоную приготувати ніжне різотто з грибами, м'яка текстура і смак якого підкорять вас відразу ж! опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати грибне різотто з сиром. Справжній смак Італії! Вам тільки потрібно пристосуватися правильно варити рис. А...

Вершкове різотто з овочами

Вершкове різотто з овочами

Різотто є одним з багатьох прекрасних страв італійської кухні. Ось версія з овочами. кількість порцій: 6 морква— 2 штуки кабачки— 2 штуки кольорова капуста— 1/4 штуки кольрабі— 1 штука молодий лук— 2 штуки буряк— 3 штуки Мал— 300 грам кубик курячого бульйону— 1 штука оливкова олія— 6 Ст. ложок...

Грибне різотто

Грибне різотто

Пропоную вам рецепт приготування грибного різотто — національного італійського блюда, яке може похвалитися відмінним смаком. Ця страва — з грибами, як раз в сезон свіжих грибів! пробуємо! опис приготування: Щоб приготувати грибне різотто в домашніх умовах, потрібно: нарубати овочі, промити рис...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...