Рецепт Свиняча вирізка на сковороді

Рецепт Свиняча вирізка на сковороді
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 20 хв.
Рецепт присвячується всім любителям м'яса. Сьогодні я розповім, як приготувати свинячу вирізку на сковороді так, ніби це блюдо ресторанного рівня! Ви точно зачаруєте їм гостей і домочадців!

опис приготування:

Для ідеального приготування раджу взяти свіже, а не морожене м'ясо, яке потрібно злегка просушити паперовим рушником. Якщо дотримуватися всіх кроків, наведеним вище, ви дізнаєтеся, як приготувати свинячу вирізку на сковороді в домашніх умовах, просто і швидко.

  • свиняча вирізка— 0,5 кілограма
  • Рослинна олія— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець, мелений— За смаком
  • розмарин— 1 частина
  • чебрець— 1 частина
1 Ніжна свиняча вирізка готується легко і просто, головне - слідувати всім крокам. Отже, для початку просушимо вирізку паперовим рушником, щоб вона краще присмажився.

2 Після цього нарізаємо вирізку невеликими шматочками в 1 см по товщині. Важливою деталлю є те, що свинину необхідно різати поперек. Невелика товщина дозволить м'ясу залишатися соковитим і смачним.

3 Нарізані шматочки солимо і перчимо до смаку з обох сторін, щоб спеції рівномірно розподілилися по всій поверхні.

4 У добре розігріту сковороду вливаємо олію і викладаємо туди нашу свинячу вирізку. Разом з м'ясом додаємо розмарин і чебрець. Смажимо протягом 8 хвилин на середньому вогні, перевертаючи.

5 Блюдо готово, смачного!

Подібні рецепти

Фарширована свиняча вирізка

Картопляне пюре з консервованим горошком

Творчий спосіб нафарширувати свинячу вирізку - нарізати її, як «книгу», промаринувати, додати смачні інгредієнти між «сторінками», а потім підсмажити. опис приготування: яскраве, ароматне, святкове блюдо, яке готується швидко і просто. Цей ошатний святковий рецепт в класичному стилі принесе за...

Свиняча вирізка на грилі

Свиняча вирізка на грилі

Якщо ви хочете приготувати на пікніку неймовірно соковите, ніжне і смачне м'ясо, тоді свиняча вирізка на грилі — ідеальний варіант. Вона буквально тане в роті, а готується зовсім недовго. запам'ятовуйте! опис приготування: Що стосується маринаду, то ви можете вибрати ті соуси, спеції або трави...

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Свиняча вирізка по-азійському з кисло-солодким соусом

Ніжне і соковите свиняче м'ясо в яскравому і ароматному соусі з ананасами і прянощами - дуже смачна страва! Воно цілком може стати цвяхом святкової вечері. Між іншим, готується таке м'ясо легко і просто. опис приготування: Якщо ви будете готувати цю страву зі свіжим ананасом, обсмажте його поп...

Яловича вирізка на грилі

Яловича вирізка на грилі

Яловичу вирізку на грилі можна приправити трохи лимонним соком і сіллю. Але найкращою приправою до цієї страви буде довга неспішна бесіда з коханим за келихом вина. опис приготування: Найважче - це вибрати для нього відповідний шматок добірного м'яса. Вирізка з яловичини на грилі вийде з таког...

Яловича вирізка з грибним соусом

Яловича вирізка з грибним соусом

Коли я не знаю, що буду готувати, але м'ясо вже купую, то беру яловичу вирізку. По мені, це самий універсальний варіант. До неї можна додати різний гарнір і соус, і завжди спробувати щось нове. опис приготування: Нещодавно, наприклад, я дізналася, як приготувати яловичу вирізку з грибним соусо...