Рецепти muscleman.com.ua

Фаршировані патисони на зиму

Фаршировані патисони на зиму

А ви вже заготовили консервацію на зиму? Якщо ні, пропоную чудовий рецепт консервації, овочі виходять соковитими хрусткими і моментально розходяться за столом. Наполегливо рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування фаршированих патисонів на зиму. Будуть потрібні та...

Шоколадне вівсяне печиво

Шоколадне вівсяне печиво

Приготувати шоколадне вівсяне печиво за цим рецептом досить легко. Випічка виходить дуже смачною і ароматною! рекомендую спробувати! опис приготування: Печиво виходить зовні хрустке, а всередині ніжне і м'яке. З ранковою кавою або стаканом молока, таке смачне і корисне ласощі підніме вам настр...

Свіжа томатна сальса

Свіжа томатна сальса

Ключ до правильного приготування - це ароматні, стиглі томати. Можна вибрати черрі або великі, м'ясисті або соковиті помідори. розповім, як приготувати свіжу томатну сальсу - легкий соус-салат. опис приготування: Цей соус можна подавати з чіпсами з тортильи або звичайними, а також начинити їм ...

Яловичина з грибами

Яловичина з грибами

Рецепт приготування м'ясної страви з грибами. Італійська кухня. кількість порцій: 8 яловичина— 900 грам(нарізати кубиками) мука— 2 Ст. ложки вершкове масло— 4 Ст. ложки оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 2 штуки(дрібно нарізати) часник— 3 зубчики білі гриби— 220 грам сіль і перець— 2 щіпки(за...

Fırında мантр

Торт рецепти «Майнкрафт»

Фиринда Мантар - запечені печериці під сиром по-турецьки. Подається як гаряча закуска. В оригіналі рецепті використовують турецька сир - Кашари пейнір. Це дуже жирний сир з овечого молока. опис приготування: Перед вами простий рецепт, як приготувати фиринда Мантар. Це дуже легка і досить ситна...

Суп квасолевий з яловичиною

Суп квасолевий з яловичиною

Напевно, найулюбленіший суп у будь-якого чоловіка — квасолевий. І це не дивно, адже цей супчик не просто дуже смачний, але і неймовірно ситний. опис приготування: Тут я пропоную вам простий рецепт супу квасоляного з яловичиною, але, незважаючи на свою простату, це насправді один з найсмачніших...

Стейк з помідорами і зеленою цибулею

Стейк з помідорами і зеленою цибулею

Рецепт приготування смаженої на грилі яловичого стейка з помідорами чері і зеленою цибулею. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. Злегка змастити маслом грати. Приправити яловичі стейки сіллю і перцем. Обсмажувати стейки на грилі від 3 до 4 хвилин з кожного боку до готовност...

Солоні огірки

Солоні огірки

Це Італійський рецепт заготовки огірків. Чим то схожий на наші малосольні огурци.Но тут в огірки додається цибуля і нарізаються самі огірки гуртками. Спробуйте цю ароматну заготовку. опис приготування: Рецепт традиційний Італійський, тому рекомендую точно слідувати рецептурою. І тоді на Вашому...

Солодкий картопля з яблуками

Солодкий картопля з яблуками

Рецепт приготування пюре з батату з вершками, яблучним соусом і імбиром. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. Впорядкувати картопля на аркуші випічки Випікати до готовності, 1 час 10 хвилин — 1 час 20 хвилин. Вийняти з духовки і дати охолонути. Розрізати кожен картопля поздовж...

Шилаплави

Шилаплави

Шилаплави — грузинський плов, який по консистенції більше схожий на рисову кашу. Класичний Шілаплаві варять з молодої баранини, але допускається його приготування з куркою, телятиною, яловичиною. опис приготування: Національне грузинське блюдо Шілаплаві все-таки більше схоже на різотто і готує...

Суп з гарбузом і нутом

Суп з гарбузом і нутом

покажу, як приготувати смачний «осінній» суп з гарбузом і нутом, ароматний і багатий вітамінами. Його можна приготувати без макаронних виробів і подати просто з хлібом або додати дрібні макарони. опис приготування: Якщо ви використовуєте сухий нут, то просто замочіть його на ніч в злегка теплі...

Грибний вершковий суп

Грибний вершковий суп

Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас. опис приготування: Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору з...

Соус з білим вином

Соус з білим вином

Класичний соус з білим вином — універсальний. Його можна використовувати до м'яса, птиці, рибі, овочам, вставити. приготувати його — дуже просто, а зберігати можна протягом кількох тижнів в холодильнику. опис приготування: Соус з білим вином врятує вас в будь-якій ситуації. алкоголь випаруєтьс...

Суп з цибулі з бринзою

Суп з цибулі з бринзою

Рецепт приготування супу з цибулі з бринзою. кількість порцій: 2 цибулини— 4 штуки рослинної олії— 4 Ст. ложки борошна— 2 Ст. ложки сир— 150 грам кмину— 0,5 чайних ложки сіль, перець— 1 штука(за смаком) Лук очистити і дрібно нарізати. Бринзу нарізати невеликими кубиками. Масло розігріти в ...

Французький заварний крем

Французький заварний крем

Класичний крем для десертів, приготований з яєчних жовтків, цукру і молока. Часто в крем додають ваніль, щоб надати чудовий аромат. опис приготування: 1. У каструльці нагріти молоко з додаванням 1 столової ложки ванільного екстракту. 2. Збити яєчні жовтки і цукор. 3. Повільно влити кипляче мол...

Суп з цибулі

Суп з цибулі

Суп з цибулі — класичний рецепт французької кухні. Блюдо витонченого смаку не тільки радує своїм гарним зовнішнім виглядом, але і легкістю приготування. Рецепт для приготування 1 порції супу. опис приготування: Суп з цибулі по даним рецептом — дуже оригінальний суп, який ми не варимо, а тушкує...

Грибні медальйони

Грибні медальйони

Зазвичай медальйони роблять з м'яса, я ж пропоную приготувати їх з капелюшків грибів. підійдуть будь-які, не надто дрібні гриби. Блюдо дуже смачне, оригінальне. Цілком підійде і для святкового столу! опис приготування: Приберіть вершки і яйця. Просто запаніруйте грибні капелюшки в борошні або ...

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Холодні фруктові суші з медовим соусом

Рецепт оригінальної фруктової закуски з дині і ананаса. опис приготування: Розкладіть фрукти на обробній дошці. Використовуючи дуже гострий ніж, зріжте шкірку і наріжте диню приблизно на 24 тонких скибочки. Сік від дині злийте в миску. Наріжте ананаси вздовж на скибочки, а потім на тонкі брусо...

Шоколадне морозиво з шафрановим соусом

Шоколадне морозиво з шафрановим соусом

морозиво — один з улюблених десертів по всьому світу. Його можна знайти практично в будь-якій точці Землі, саме тому смаків і варіацій солодкого не злічити. Є особливі варіанти, як наведений нижче. опис приготування: Для ідеального створення страви вам обов'язково знадобиться мороженица. Завдя...

Гірчиця з зернами

Гірчиця з зернами

гірчичний соус, приготований за цим рецептом, володіє приємною кислинкою і текстурою, а також насиченою гостротою. Нижче - простий опис того, як приготувати гірчицю з зернами. опис приготування: За бажанням в гірчицю можна додати будь-які спеції, такі як гвоздика або мускат. А якщо вам здаєтьс...