Рецепт Суп з цибулі

Рецепт Суп з цибулі
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Суп з цибулі — класичний рецепт французької кухні. Блюдо витонченого смаку не тільки радує своїм гарним зовнішнім виглядом, але і легкістю приготування. Рецепт для приготування 1 порції супу.

опис приготування:

Суп з цибулі по даним рецептом — дуже оригінальний суп, який ми не варимо, а тушкуємо і запікаємо. Смак просто чудовий! Даний покроковий рецепт супу з цибулі з фото докладно розповість вам, як приготувати цю неймовірну вкусняшку протягом 90 хвилин. Готується досить довго, але воно того варто.

Бажаю удачі!


  • Цибуля— 2 штуки
  • Вершкове масло— 50 грам
  • Біле сухе вино— 100 мілілітрів
  • бульйон— — За смаком(м'ясної, овочевий, курячий)
  • сухарі— 2 штуки
  • Тертий твердий сир— 100 грам
Суп з цибулі - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Суп з цибулі - фото крок 2 Лук нарезаем крупной соломкой.

Суп з цибулі - фото крок 3 Складаємо в сотейник.

Суп з цибулі - фото крок 4 Додаємо вершкове масло.

Суп з цибулі - фото крок 5 вливаємо вино.

Суп з цибулі - фото крок 6 И ставим тушиться на медленный огонь. Тушим от 30 до 60 хвилин, іноді перемішуючи.

Суп з цибулі - фото крок 7 Лук должен приобрести аппетитный карамельный цвет.

Суп з цибулі - фото крок 8 Лук перекладываем в формочку для выпекания. додаємо бульйон.

Суп з цибулі - фото крок 9 Кладем сухарики.

Суп з цибулі - фото крок 10 Посыпаем обильным слоем сыра.

Суп з цибулі - фото крок 11 И отправляем запекаться в духовку на 180 градусов до образования красивой румяной корочки.

Суп з цибулі - фото крок 12 Смачного!

Подібні рецепти

Суп з цибулі і горошку

Суп з цибулі-порей і селери

Рецепт приготування легкого супу-пюре з цибулі, зеленого горошку, бульйону і естрагону. опис приготування: У великій каструлі для супу нагріти оливкове масло на повільному вогні. Додати цибулю і смажити під кришкою, поки він не стане м'яким і прозорим. Додати бульйон і довести до кипіння. Змен...

Суп з цибулі з бринзою

Суп з цибулі з бринзою

Рецепт приготування супу з цибулі з бринзою. кількість порцій: 2 цибулини— 4 штуки рослинної олії— 4 Ст. ложки борошна— 2 Ст. ложки сир— 150 грам кмину— 0,5 чайних ложки сіль, перець— 1 штука(за смаком) Лук очистити і дрібно нарізати. Бринзу нарізати невеликими кубиками. Масло розігріти в ...

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі

Фламенкіни з начинкою з сиру, яйця і зеленої цибулі

Фламенкіни ... красиво звучить, Чи не справедливість? Що це таке? М'ясні рулетики з начинкою, ось що! Класичні фламенкіни начиняють хамоном або шинкою, сиром, зеленню, панірують і смажать в олії. опис приготування: Свинячі відбивні з начинкою - блюдо чудове і доречне на столі в будь-який час і...

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Галет з начинкою з сквошу і цибулі

Рецепт приготування галета з начинкою з сквошу, лука, сиру і листя шавлії. опис приготування: Галет зі сквошем і карамелізований цибулею - відмінна несолодка випічка. солі— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. ложок сметани— 1/4 склянки лимонного соку— 2 чайних ложки крижаної води— 1/4 с...

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Фаршировані макарони черепашки з грибами

Хочу поділитися з вами дуже смачним і дуже простим рецептом фаршированих макаронів черепашок з грибами! Виходять практично італійські каннеллони, але набагато дешевше! Спробуйте! опис приготування: Цей рецепт приготування фаршированих макаронів черепашок з грибами — прекрасне рішення для обіду...