Рецепт Грибний вершковий суп

Рецепт Грибний вершковий суп
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Сучасний варіант приготування ароматного грибного супу з вершками. Смачний і ситний, легкий в приготуванні. Його можна приготувати з будь-яких грибів. Ніжний вершковий смак цього супу підкорить вас.

опис приготування:

Смачний і ароматний грибний суп можна приготувати не тільки восени, в пору збору грибів. Такий суп можна зварити і з заморожених грибів, і з глив або шампіньйонів. Рецепт приготування супу досить простий і швидкий. Овочі не обов'язково пюрировать, суп можна подавати до столу в більш звичному вигляді. Але мені сучасна подача подобається. сподіваюся, що вам сподобається цей рецепт, в якому розказано, як приготувати грибний вершковий суп.

  • печериці— 250 грам(можна будь-які гриби)
  • Картопля— 4 штуки
  • морква— 1 штука
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 1 зубчик
  • вершки— 200 мілілітрів
  • Рослинна олія— 1,5 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка(за смаком)
  • Перець чорний мелений— 2 щіпки
  • зелень свіжа— 20 грам
Грибний вершковий суп - фото крок 1 Підготуємо інгредієнти для супу.

Грибний вершковий суп - фото крок 2 В першу чергу очистимо картопля, помиємо і наріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо картоплю в каструлю і заливаємо водою приблизно на 3-4 см вище картоплі. ставимо варити.

Грибний вершковий суп - фото крок 3 очистимо часник, цибулю і моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву натираємо на тертці. Часник дрібно порубати.

Грибний вершковий суп - фото крок 4 Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і обсмажуємо цибулю, морква і часник на середньому вогні.

Грибний вершковий суп - фото крок 5 Печериці ретельно миємо й нарізаємо на шматочки.

Грибний вершковий суп - фото крок 6 І відправляємо гриби на сковороду. обсмажуємо, помішуючи, до легкого золотистого кольору.

Грибний вершковий суп - фото крок 7 Перекладаємо вміст сковороди в каструлю до готового картоплі і проварити ще хвилини 2-3.

Грибний вершковий суп - фото крок 8 А тепер за допомогою блендера перебиваємо суп в пюре. Можна використовувати і погружной блендер.

Грибний вершковий суп - фото крок 9 Переливаємо вийшло пюре назад в каструлю, додаємо вершки, сіль і перець за смаком. Перемішуємо і доводимо до кипіння.

Грибний вершковий суп - фото крок 10 Наливаємо суп в тарілку і додаємо дрібно нарізану свіжу зелень. Смачного!

Подібні рецепти

Вершковий грибний суп

Вершковий соус (оригінальний рецепт)

Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди! опис приготування: Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний с...

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп

Вершковий цибульний суп готується з великої кількості цибулі, вершків і сухого білого вермуту. Виходить дуже ароматним, приємним по консистенції і неймовірно апетитним! Рекомендую на обід! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування вершкового цибулевого супу. Все готується в т...

Вершковий суп з білими грибами

Вершковий суп з білими грибами

Дозвольте поділитися з вами, як приготувати вершковий суп з білими грибами. Ідеальне блюдо для романтичної вечері. Суп не вимагає до себе багато уваги, а виходить з неймовірно ніжним смаком. опис приготування: Цей наваристий вершковий суп з білими грибами - ще один фаворит осінніх страв! Білі ...

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Вершковий суп з брокколі та картоплею

Рецепт приготування супу з брокколі, картоплею, цибулею, сиром Стилтон, чорним перцем і сметаною. опис приготування: Цей ніжний суп з вершковим смаком сиру Стилтон, картоплею і брокколі зігріє вас в холодний зимовий день. Суп дуже простий у приготуванні і готується досить швидко. Якщо ви не мо...

Вершковий суп з грибами

Вершковий суп з грибами

Без особливих зусиль ви приготуєте суп, який підкорить вас і ваших гостей. трохи інгредієнтів, досить простий у приготуванні. Він займе гідне місце у вашій кулінарній книзі. опис приготування: м'ясо відварюємо, потім витягуємо, знімаємо з кісток і відкладаємо. обсмажуємо цибулю, гриби, вливаєм...