Рецепт Суп квасолевий з яловичиною
Напевно, найулюбленіший суп у будь-якого чоловіка — квасолевий. І це не дивно, адже цей супчик не просто дуже смачний, але і неймовірно ситний.
опис приготування:
Тут я пропоную вам простий рецепт супу квасоляного з яловичиною, але, незважаючи на свою простату, це насправді один з найсмачніших супів на світлі. А якщо ви зголодніли, то одна тарілочка цього супу цілком вас нагодує, адже яловичина з квасолею — це ідеальне поєднання рослинних і тваринних білків. А тепер я докладно вам розповім, як приготувати суп квасолевий з яловичиною, так щоб він все сподобався.
- яловичина— 500 грам
- морква— 2 штуки
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- Масло оливкове— 2 Ст. ложки
- селера стебло— 1 штука
- Картопля— 4 штуки
- квасоля біла— 200 грам
- Лавровий лист— 1 штука
- Перець чорний горошком— 4 штуки
- вода— 3 L
- сіль— За смаком
- Перець чорний моло— За смаком
В глубокую кастрюлю наливаем воду и кладем в нее говядину на косточке, ставимо на вогонь. Коли закипить вода, мы снимаем пену и добавляем фасоль. Ждем пока вода снова закипит и, зменшивши вогонь, варим не менее 1,5 годину. Время приготовления зависит от фасоли: 1,5 часа для говядины вполне достаточно, но некоторые виды фасоли требую больше времени. Поэтому проверяем готовность фасоли по истечении времени, якщо необхідно, варимо ще.
Тим часом займемося овочами. Чистим картофель, цибулю і моркву. Картоплю ріжемо кубиками, одну морковь нарезаем полукольцами или кубиками и добавляем в суп за пол часа до готовности фасоли и мяса. В это же время добавляем целый стебель сельдерея.
Затем оставшийся лук и морковь мы так же нарезаем и жарим на масле до золотистого цвета.
для 10 минут до готовности мяса и фасоли добавляем в суп зажарку и варим еще 20 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, достаем стебель сельдерея, добавляем в суп лавровый лист и перец горошком. Накриваємо кришкою і даємо настоятися 10 хвилин. И теперь мы можем разливать суп по тарелкам, украсив свежей зеленью и лимоном.
Подібні рецепти
Літній компот з вишні
Дуже незвичайний квасолевий суп з овочами, приготований на основі наваристого курячого бульйону. Овочі в супі дуже гармонійно поєднуються, створюючи прекрасну смакову гармонію. Рекомендую на обід! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування квасоляного супу на курячому буль...
Квасолевий суп
Квасолевий суп — традиційне слов'янське блюдо. Справжня класика жанру — цей суп готували ще кілька століть назад. суп — нереально поживний і ситний, тарілку з'їв — і ситий ще півдня. опис приготування: Квасолевий суп — що приходить на думку при згадці цього словосполучення? У мене, наприклад, ...
Суп квасолевий в мультиварці
квасоля — це джерело незамінних білків і амінокислот. А суп, приготований з неї, виходить настільки смачний і ситний, що навряд чи ви встанете незадоволеними з-за столу. опис приготування: Я вже говорила про переваги приготування різних страв в мультиварці, але повторюся ще раз, — це неймовірн...
Квасолевий суп з куркою
Цей суп відмінно підійде тим, у кого є маленькі дітки. квасоля — комора білка, який так необхідний при активному зростанні. А легкість приготування оцінить будь-яка мама! опис приготування: Дивовижне поєднання продуктів робить цей суп особливим. Легкий курячий бульйон, поживна квасоля, розім'я...
Суп квасолевий традиційний
Наші предки їли багато квасолі, і дуже погано, що ми майже забули про цей чудовий продукт. Мало того, що квасоля корисна, вона ще й дуже смачна! Ось простий рецепт, який влаштує навіть прівереда. опис приготування: 1. Якщо ви маєте справу зі старою квасолею, то кидайте її в бульйон, як тільки ...