Рецепт Шоколадне морозиво з шафрановим соусом

Рецепт Шоколадне морозиво з шафрановим соусом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
морозиво — один з улюблених десертів по всьому світу. Його можна знайти практично в будь-якій точці Землі, саме тому смаків і варіацій солодкого не злічити. Є особливі варіанти, як наведений нижче.

опис приготування:

Для ідеального створення страви вам обов'язково знадобиться мороженица. Завдяки їй ви отримаєте однорідну і м'яку текстуру. Я розповім вам, як приготувати шоколадне морозиво з шафрановим соусом. Цей десерт повністю веганські, без тваринних жирів. Відноситься до азіатської кухні.

Зробіть суміш для морозива, змішавши кокосову м'якоть і молоко. Додайте порошок какао, мигдальне молоко, мескитового стружку, karoʙ, кокосова олія, нектар агави і дрібку солі.

Потім суміш процідіть через дрібне сито.

Перекладіть масу в мороженицу, і готуйте за інструкцією.

Готове морозиво перекладіть в морозилку.

Після цього приготуйте соус. Шафран змішайте з водою, і залиште так на кілька хвилин.

У блендері змішайте нектар агави з кокосової м'якоттю, мигдальним молоком, щіпкою сіллю.

В кінці в соус додайте воду з під шафрану. ретельно перемішайте.

Подавайте шоколадне морозиво з соусом.


  • Кокосовая мякоть— 450 грам(300 г — в морозиво, 150 г — в соус)
  • Кокосове молоко— 480 мілілітрів
  • мигдальне молоко— 420 мілілітрів(240 мл — в шоколад, 180 мл — в соус)
  • Какао бобы, порошок— 200 грам
  • Мескитового стружка— 60 грам
  • Кароб, порошок— 2 Ст. ложки
  • нектар агави— 240 мілілітрів(180 мл — в морозиво, 60 мл — в соус)
  • Кокосова олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— За смаком
  • шафран— 2 чайних ложки
  • Вода тепла— 3 Ст. ложки
Для ідеального створення страви вам обов'язково знадобиться мороженица. Завдяки їй ви отримаєте однорідну і м'яку текстуру. Я розповім вам, як приготувати шоколадне морозиво з шафрановим соусом. Цей десерт повністю веганські, без тваринних жирів. Відноситься до азіатської кухні.

Зробіть суміш для морозива, змішавши кокосову м'якоть і молоко. Додайте порошок какао, мигдальне молоко, мескитового стружку, karoʙ, кокосова олія, нектар агави і дрібку солі.

Потім суміш процідіть через дрібне сито.

Перекладіть масу в мороженицу, і готуйте за інструкцією.

Готове морозиво перекладіть в морозилку.

Після цього приготуйте соус. Шафран змішайте з водою, і залиште так на кілька хвилин.

У блендері змішайте нектар агави з кокосової м'якоттю, мигдальним молоком, щіпкою сіллю.

В кінці в соус додайте воду з під шафрану. ретельно перемішайте.

Подавайте шоколадне морозиво з соусом.


Подібні рецепти

Шоколадне безе з мигдалем

«Xarco» класичний з ткемалі

Рецепт приготування безе з цукрової пудри, яєчних білків, меленого мигдалю, какао, шоколаду та ванільного екстракту. опис приготування: Відносно низька калорійність цього десерту зробить його популярним у тих, хто стежить за фігурою. великих яєчних білка, кімнатної температури— 4 штуки солі—...

Шоколадне вівсяне печиво

Шоколадне вівсяне печиво

Приготувати шоколадне вівсяне печиво за цим рецептом досить легко. Випічка виходить дуже смачною і ароматною! рекомендую спробувати! опис приготування: Печиво виходить зовні хрустке, а всередині ніжне і м'яке. З ранковою кавою або стаканом молока, таке смачне і корисне ласощі підніме вам настр...

Шоколадне печиво на сметані

Шоколадне печиво на сметані

Рецепт приготування печива з какао, гірким шоколадом, сметаною, корицею, мускатним горіхом і ванільним екстрактом. опис приготування: З печива можна зробити сендвічі, з'єднавши дві половинки кремом, збитими вершками або морозивом. несолодкого какао— 2 Ст. ложки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 ...

Шоколадне диво

Шоколадне диво

Рецепт приготування шоколадного десерту з маскарпоне, змішаного з шоколадним кремом в стаканчиках з білого шоколаду. опис приготування: Рецепт «Шоколадне диво» має чудовий ніжний смак. А стаканчики з білого шоколаду, які на диво легко зробити, надають йому оригінальності. Якщо Ви любитель шоко...

Шоколадне печиво «Oreo»

Шоколадне печиво «Oreo»

Домашнє печиво "; Орео" має насичений шоколадний смак, воно ніжне і розсипчасте. Крем надає випічці особливий смак і відтіняє шоколад. рецепт простий, головне вибрати темний порошок какао. опис приготування: Какао-порошок часто продають з різними добавками. Такий порошок не дасть потрібного см...