Рецепти muscleman.com.ua

Суп з хвоста бобра

Суп з хвоста бобра

Досить незвичайне блюдо, і напевно багато хто і не чули про таке. рецепт, як приготувати суп з хвоста бобра, зможе здивувати і приємно порадувати вас своїм смаком, він оригінальний і ситний. опис приготування: Найчастіше після приготування бобра хвіст не використають. Завдяки цим рецептом можн...

Сосиска в тісті «Ромашка»

Сосиска в тісті «Ромашка»

Банальні сосиски в тісті можна перетворити в кулінарний шедевр, витративши мінімум часу і зусиль. Це швидко і просто! розповім, як урізноманітнити сімейний сніданок. опис приготування: Маючи в своєму розпорядженні пластом готового листкового тіста, можна перетворити банальні сосиски в оригінал...

Суп з гусячих потрухів

Суп з гусячих потрухів

Після бурхливих свят і застіль дуже до речі буде цей чудовий легкий суп з гусячих потрухів. Він допоможе вашому організму трохи відпочити від важкої і ситної їжі. опис приготування: За допомогою цього класичного рецепту супу з гусячих потрухів ви швидко і без зайвих витрат приготуєте на обід д...

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом

Шоколадний мус з журавлиною і лаймом — шикарний десерт для святкового вечері або романтичного вечора. Виглядає мус приголомшливо, а його смак стане чудовою ноткою на завершення трапези. опис приготування: Шоколадний мус з журавлиною і лаймом готується просто. Спочатку треба розтопити на водяні...

Суп з крила індички

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Курячі крила часто використовують для барбекю або смажать на сітці, а ось індичі дуже великі, тому з них вийде смачне першу страву. розповідаю, як приготувати суп з крила індички. опис приготування: Індичі крила перед початком варіння бульйону зажарюють в духовці, так з них витоплюють жир, а б...

Яловичина по-вірменськи

Яловичина по-вірменськи

Яловичина по-вірменськи — це ще один спосіб дуже класно приготувати м'ясо для повсякденного або ж святкового столу. Відмінно проварене і протушенние м'ясо з поєднання гранатового соусу неповторно! опис приготування: З першого погляду здається, що яловичина по-вірменськи готується складно. Насп...

Соус для риби

Соус для риби

Щоб зробити смак вашого рибної страви більш вишуканим або просто яскравим, можна використовувати різні соуси. Сьогодні я хочу розповісти, як приготувати соус для риби "; Тартар ";. Це просто і смачно. опис приготування: Готовий соус можна зберігати в холодильнику не більше двох днів. Він відмі...

Граніту з лайма з фісташковим печивом

Граніту з лайма з фісташковим печивом

Рецепт приготування граніти з соку лайма з вершковим кремом і фісташкові печивом. опис приготування: Граніту з соку лайма - відмінний освіжаючий літній десерт. цукру— 1 1/4  склянки соку лайма— 1/2 склянки цукрової пудри— 1 1/2  Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки жовток— 1 штука ванільного екс...

Суп-пюре з гарбуза з селерою

Суп-пюре з гарбуза з селерою

Сьогодні я розповім, як приготувати суп-пюре з гарбуза з селерою. Це не просто смачний варіант першої страви, але і безмірно корисний! Прекрасний суп у всіх сенсах! Рекомендую всім! опис приготування: У цього блюда є одна особливість, характерна для багатьох супів. Воно стає ще смачніше на дру...

Хачапурі по-грузинськи

Хачапурі по-грузинськи

Справжнісінькі грузинські хачапурі — з сиром і яйцем, з рум'яною скоринкою і спеціями — найкраща випічка для всієї родини! Класичний рецепт хачапурі по-грузинськи вашій увазі. опис приготування: Один з найоригінальніших рецептів хачапурі. А адже в Грузії таких рецептів взагалі не злічити! Такі...

Шоколадне печиво з кавовою начинкою

Шоколадне печиво з кавовою начинкою

Рецепт приготування печива з какао і начинкою з вершків, кави еспресо і шоколаду. Стакан холодного молока або вершкове морозиво є ідеальним доповненням до цього печінкою. кількість порцій: 8-10 яйця— 4 штуки ваніль— 2 чайних ложки розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 1/2 чайних ложки жирні вершки— ...

Empanada

Empanada

Це випічка родом з Аргентини. Дуже добре підходить і в якості полудня, і як закуска на святковий і повсякденний стіл. Спробуйте приготувати: це не складно! кількість порцій: 1 мука— 450 грам яйце— 4 штуки оцет— За смаком сіль— За смаком вода— 210 мілілітрів сало курдючное— 160 грам цибуля ріпча...

Грибний салат зі спаржею

Грибний салат зі спаржею

Рецепт приготування незвичайного для слов'янської кухні салату, основну пікантність якому додадуть гриби і свіжі пагони спаржі. опис приготування: спаржа все частіше стає складовою частиною нашого раціону, і це чудово, оскільки аспарагус це дуже цінний продукт, володіє чудовими смаковими якост...

Квасолевий суп Дав Таркарі

Квасолевий суп Дав Таркарі

Квасолевий суп Дав Таркарі — вегетаріанський суп, який прийшов до нас з Індії. Існує багато різних видів і способів приготування цього супу. Тут пропонується рецепт Дав Таркарі з квасолі! опис приготування: Квасолевий суп Дав Таркарі слід подавати гарячим, разом з хлібом, прикрасивши суп зелен...

Суп з індички з цвітною капустою

Суп з індички з цвітною капустою

М'ясо індички не дарма вважається самим дієтичним. Тому суп, приготований на бульйоні з індички, надзвичайно корисний і смачний. Тут кольорова капуста відмінно поєднується з іншими овочами. опис приготування: Суп з індички з цвітною капустою готується дуже просто і відносно швидко. Слід зварит...

Соус для рису (простий)

Соус для рису (простий)

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати простий соус для рису. Цей рецепт створений для тих людей, які вже не знають, як урізноманітнити такий простий гарнір, як рис. приступаємо! опис приготування: Цей соус відмінно підійде до рису, так як він виходить одночасно ніжним, гострим і в т...

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп

Вершковий грибний суп — чарівна штука. їдоках здається, що над його приготуванням ви працювали не менше двох годин — настільки суп смачний. Але насправді приготувати його можна за дві секунди! опис приготування: Ця страва — ще одна моя кулінарна знахідка. Вперше приготувати вершковий грибний с...

Голубці «Ляльки Матрьошка»

Голубці «Ляльки Матрьошка»

Ваші близькі люблять голубці, але при цьому капуста залишається на тарілках? Тоді спробуйте приготувати їм такий варіант, вони оцінять ваше блюдо гідно. приступимо! опис приготування: Звичайно повозитися доведеться з ними трохи більше ніж з простими, але воно того варто. Гриби можна взяти будь...

Грібовніца

Грібовніца

Хочу поділитися з вами своїм рецептом грібовніци — дуже смачним, наваристим супом з білих грибів. Гарний у холодну пору року і не тільки, ароматний суп стане прекрасним першою стравою вашого обіду! опис приготування: Грібовніцу можна готувати з будь-яких грибів, в принципі. Але білі гриби, зви...

Голубці Сіціліанец

Голубці Сіціліанец

Голубці вважають традиційною стравою слов'янської кухні.На насправді в XIV-XV ст. воно було запозичене зі східної кухні. А назва голубці отримали,т.к. блюдо нагадувало тушки голубів в сметані. опис приготування: Пропускаємо м'ясо через м'ясорубку. Можна кілька разів, тоді воно вийде зовсім ніж...